Kocam

Aldatıyorsa tabi ki de bırakıp gidemem..

Ama herşey düzelmişken aramızdan su sizmazken bir iş değişikliği yüzünden hayatımıza giren bir kadın eşimi bütün düzeninizi bozuyorsa çok kırılirim mahvolurum

Ama herşey düzelmişken aramızdan su sizmazken bir iş değişikliği yüzünden hayatımıza giren bir kadın eşimi bütün düzeninizi bozuyorsa çok kırılirim mahvolurum
Bu düzeni bozan kadın mı eşiniz mi yoksa ikisi mi onu düşünün. Kadın tek başına yapmıyor herhalde bunu, kocanız çok mu masum yani

Eşim bile eski konu meselesini kapattı affetti. Kadınlar kulübü affetmedi beni.

Büyük konuşmayın.
Kınadığınızi yaşamadan ölmezsiniz..

O konu bitti. Eşimle aramız gayet iyiydi.
Ne olduysa bu bahardan sonra oldu. Başlarda nefret ederken neden iyi oldular bu Kadar. Soramiyorum da alacağım cevaptan korkuyorum Sizce ne yapmalıyım
Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz mi ?

Siz yaparken iyiydi tabi. Kalp ağrısı nasıl bir şey bir de siz tadın, dünya hep size çalışmıyor.

Oha. Olayı detaylandırsanız 😅 kim kimi kiminle aldatmış

Ay gerçekten konuyu çok Büyük şaşkınlıkla okudum 🤦🏻‍♀️ birde babasının eşim olduğundan emindim diyorsunuz nasıl emindiniz yani Allah için aynı gece iki adamla birlikte oluyorsunuz sonra eşimden olduğuna emindim diyorsunuz..yazık çok yazık hele ki böyle bir ailede yetişen o bebeğe yazıkkk! Bu arada yaşattığınızı yaşıyorsunuz OHH OLSUN size 😘 zaten Bosanmazsiniz daha öncede siz aldatmışsınız durum eşitlenmis böyle böyle yürütün gidin evliliginizi

Aldatılmak insan yaşamındaki en büyük yıkımlardan biri. Hayatınızın bir enkaza dönüştüğünü ve o enkazın altında kaldığınızı hissedersiniz. Eşiniz de hayatta kalmak için size geri dönmüş ama artık o enkaz altındaki adam yok. Zaman geçti, iyileşti ve güçlendi. O enkazın sebebinin de siz olduğunu hatırladı. Sizi sevmiyor. Bahar’ı seviyor ve Bahar’ın sizin ona yaşattıklarını yaşatmayacağından emin olduğu an sizi sonsuza dek terk edip Bahar’a gidecek.

Ay gerçekten konuyu çok Büyük şaşkınlıkla okudum 🤦🏻‍♀️ birde babasının eşim olduğundan emindim diyorsunuz nasıl emindiniz yani Allah için aynı gece iki adamla birlikte oluyorsunuz sonra eşimden olduğuna emindim diyorsunuz..yazık çok yazık hele ki böyle bir ailede yetişen o bebeğe yazıkkk! Bu arada yaşattığınızı yaşıyorsunuz OHH OLSUN size 😘 zaten Bosanmazsiniz daha öncede siz aldatmışsınız durum eşitlenmis böyle böyle yürütün gidin evliliginizi
Adam da bu aldatma olayından önce başka kaıdnla yatmış. Sıraya koymuş gibiler. Bi o bi o.

X