Kocam ve tutumları

Bide görücü usulü evlenmişsin, evlenmek için evlenmeyin Allah aşkına ya bu nasıl cesarettir. Tanımadığın adam 3-4aylılık evliliğe bide çocuk yok arkadaş şartları bu hale getiren sizsiniz kusura bakmayın

O
Yazini okuyup bitirene kadar isim bitti neyse.... Yurumeyecegi kesin. Sen esinin cocugunu istemedigini belirtmissin is orda bitmis. Adam seninle evlendi diye eski esinden olan cocugunu da mi gormesin. Ben bunu anladim yazindan.
Adam cocuklu dul bunu evlenmeden once goze alacaktin.
Cocugunu aldirabilirsen aldir bir de ona eziyet etmeyin. Aldiramazsan biraz daha olgun davranip esinin ustune o kadar gitmemeni oneririm

Valla konu sahibi cevap versin buna.
Görücü usulü evlenmiş ya. Benim bildiğim görücü usulü iki tarafı da tanıyıp tanıştırılmaya uygun görülmesidir.
Bir çeşit kefil olmak gibi.
Banada zaten tanış konuş ama sağlam ve düzgün bu insan denildi güvendim inandım üstelik 5 vakit namazında kötü ahlakida yok ama acaip görgusuz bi ara bana çocuk bendenmi diye bile sordu

Kusura bakmada madem ikinci evliliğin iyi dusunseydin ya herşeyiyle hem sorun hem parasızlık ananin evinde oturaydin ya bundan iyi yapacak bir şey yok çocuğunu doğurup çalışıp bakacaksin artık daha iyi dusunursun

neden asalak gibi yaşamayı tercih ediyorsun ki??
adam sana yedirdiğini içirdiğini başına kakıyor. sen de oturup onu dinliyorsun. çalışsana paranı kazan ayaklarının üzerinde dur..

ne bu hemen evlilik merakı.. hadi bir kere yapmışsın olmamış 2. de insan 200 defa düşünürde yapar. hiç ders almamışsın belli ki..

burda iki suçlu var biri sen biri eşin.

faturayı bebeğe kesmeye kalkmayın.. her canlının yaşama hakkı var. bebek ceninken bile bu hakkı elde ediyor. o cana kıyıp katil olma bir de..

Banada zaten tanış konuş ama sağlam ve düzgün bu insan denildi güvendim inandım üstelik 5 vakit namazında kötü ahlakida yok ama acaip görgusuz bi ara bana çocuk bendenmi diye bile sordu
Dine dokundurmak istemiyorum ama yatıp kalkıp alnını secdeye dokundurmakla dindar olunmuyor maalesef.
Çocuğun kendisinden olduğundan şüphe edecek kadar karakteri bozuk biri kocan olacak adam.

'5 vakit namazında kötü ahlaki da yok'..Yalnizca sizin degil, ulkenin de durumunu özetliyor.

Sizin annenizin doğumunuz için vereceği parayla oğluna alisveris yapmak için sıkıştırıyor, size kufur ediyor, vuruyor, bogazinizi sıkıyor(!!!), ama '5 vakit namazında kötü ahlaki da yok' ???!!!
Yapici yorumlar atma tarafdariyim hep,burda fikir almak için konu açanlara agir eleştirilerde bulunanlara da kizarim içten ice, ama uzgunum, size yazacak bir sey bulamadım, tek yol beyine format atmak olabilir. Karninizdaki 3 aylik o masuma yanarim ben...

3 aylık hamileyken çocuğu nereye aldırıyosun yaa? Öyle bi dünya yok yasal sınırın üstünde bebeğin! Saçmalamayın artık yaa!! Evlenir evlenmez hamile kalırken aklın nerdeydi cahil misiniz!

evlenelı daha ucbucuk ay olmuş...hangı ara esınızı tanıdınızda çoçuk yaptınız...hadı yaptınız...e olmadı boşanalım aldıralım..bunun resmen cınayet göruyorum kurtajada kesınlıkle karsıyım....( tecavuz saglık sorunları harıc) sız korunmadıysanız o yavrunun gunahı ne....bakamayacaksanız ne dıye çoçuk yapmaya kalkarsınız bılmem
en basta hata sızde zaten...çoçuksuz ınsan cocuklu ınsanla olmaz....o babalıgını yapmaya kalkar sen bana bana dersın....kadınsın beklersın ama bır babayı anlayamazsın.....
ha senınkınde baba olacak yurekte yokmus zaten....3 gunluk karsınıa sıddet göstermeye kalktıysa.....çoçuğu aldıralım dedıyse bu adamdan bır cacık olmaz
evıne dön derım ama o yavruya yasal olsa bıle kıyma...yaptın madem bakacaksın kusura bakma

Ahlak nedir, bu konu üzerinde biraz araştırma yapın derim.

Yazdıklarımı dikkatli ve düzgün okursan böyle seviyesiz ve kendini bilmezce yorumlar yapmazsin diye düşünüyorum insan oğlunun başına her türlü sıkıntılar gelip geçebilir ben gebeliği sonlandircam diye bi yorumdami bulunmusumda sen bana bu şekilde lakayit terbiyesizce kendini bilmezce cevaplama yapıyorsun benim yaşamış olduğum çatır çutur sevismekten beni doguran ana babadan seni ne ilgilendiriyor anlayamadım Seviyesiz yazdıklarını iyi oku sonra cevapla

Evet beni bağlamaz doktora gidip sormak ta benim fikrimdi zaten devam edin siz...ben densizce yaşamımdan memnunum...

Uslup yanlış olabilir ama dikkat ederseniz genelde yorumlarımız birbirine benzer şekilde ve sizin cehaletinizle alakalı!! Bence siz de biraz kendinizi gözden geçirin sonra insanların uslubunu eleştirin.

Siz 1.evliliğinizden ders almadınız mı? Hala kızı kefil oldu niye gidip elin adamıyla evleniyorsunuz, hala kızı mı giriyor kocanızın koynuna? Şak diye hamile kalmayı saymıyorum, bir de ilk evlilikten çekmemiş gibi 2.sinde de saçma sapan davranışlar ve toleranslar devam ediyor. Bir de yangından mal kaçırır gibi evlenmiş...

Cocuk aldirma taraftari degilim bastan ztn belli etmis kendini tanimiylrum denisin konu sahibi hangi akla dayinipta hemen hamile kaldin bu adamdan.... demek daha mantikli. O dognanis bebegin günahi ne kalbi atiyor... lafim sana degil miss bloom konu sahibine. 24 yasinda 2 kocaya varcagina bir meslek edin bir is bul . Sana annen 1000 tl verecekte kocan onunöa borc kapatacak ohoo... aklin varsa konu sahibi boşan ama cocugu bana kalirsa aldirma cok günah o bir canli. Ama bu benim fikrim yaparken düsünceksin bunlari.... 24 ysdindasin 34 degil biraz esinj taniyip hamile kalsyin bu durma düşmezdin... üstelik boşsnmiş olabilirsin ama koscaka cocugu olan adamla ne diye evlendin birsuru cocuksuz bosanmis adam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…