Kocam ve tutumları

Kardes işte öyle olmuyor para konusunda bana harcama yapmıyorki 5 kurusun hesabını soruyor bide gidip onun parasıyla sormadan pantolon alsam AlimAllah beni boşar benim kendi maddi imkanlarım olmuş olsa zaten elimden geleni Yaparım ki

İstesen de istemesen de bebek 14 haftalık olmuş, zaten artık aldıramazsınız.

Annesi babasını aldatmış ve aileden uzak yaşayan bir çocuktan bahsediyoruz hanımefendi.Sürekli borcum var diyorsa eşiniz çocukta illah etmiştir bir yerde.Hemen nerden çıkarıyorsunuz sömürü olduğunu.Borcu bitsin ne yaparsa yapsın diyorsunuz da hepimiz kadınız burada borç bitse bebek için harcamam var diyeceksiniz.Ama burada hata sizin .Ne diye o kadar fedakarlık yapıyorsunuz.Yok bi çöp bile aldırmadım, saçımı süpürge ettim falan.Kendinize de aldırınÇalışın sizde.Size ciddi diyorum çalışıyor olsaydınız aileniz bile size kapısını açardı, hadi açmadı o kapıyı ;kimsenin kapısına muhtaç olmadan ucuz bir ev tutar otururdunuz.

Ypcaksın işte pantolandan boşasaydı keşke böyle olmasından iyi miydi?

Ben anlıyorum seni ama bu yapılan fedakarlıklardan anlamaz bunlar. Senden alır başka yere verir( oğluna vermesi dışında söylüyorum bunu) Sende stres yaptığınla kalırsın. Eksiğin varsa alacaksın o da anca bağırır

hani kocan sen evden gidince gel gitme dese bir yeşil ışık yaksa hamilesin diye git aileni dinle bir şans ver derdim. Ama adam sana açık açık istemediğini söylemiş. Bırak boşanmaktan direk bahsetmeyi direk çocuğu aldırsak mı diye konuşmuş. Ki bence çocuğu da aldır. Allahım affetsin. ( tabi sağlığına olumsuz bir etkisi olmayacaksa)
Bu adamdan da sana koca olmaz boşamak en iyisi ..

Çok yorucu bir evlilik.
Senin de onun geçmişiyle ilgili sorunların var. Kabul edememek gibi. Madem zorlanacaktın kabul etme konusunda neden paldır küldür evlendin? Hem de 25 yaşındasın. Seni evlendirip referans olanlar bunların hacı hoca huylarını bilmiyor muydu? Neyse bu onların tuhaflığı..
Sana gelirsen çocuğu bu elbette alacak, telefonda anasından bahsedecek. Etmesin mi? Öldü muamelesi mi yapsın?
Üstüne başına da alacak ama cahil bir kocan var bence nerde ne yapılması gerektiğini bilmiyor sadece.

Kocandan ayriliyosan ayril cnm ama bebegi aldirma bn 12 haftalikken hissediyorum cinsiyetide belli olmustu bebegin canlanmistir artik bi cahillik edip sinirlenip sakin kiyma yavruna

Referans olsalar ne olmasalar ne
Adam çulsuz
Bakmakla yükümlü olduğu bir çocuğu var

İsterse padişah kefil olsun göz var izan var bu adamla evlenilir mi?

Zaten zor geçinirken çocuk yapmak neyin kafası?
Neyse.

Adam çulsuz

Bize göre evlenilmez. Ama bu tür insanlarla evlenildiğine göre geçerli bir sebepleri vardır.
Sen kendin kazanan üni okumuş birisin, farklı hayatlar var, farklı bakış açıları var.
Herkesin bir alıcısı var.
Sözüm meclisten dışarı.

2. evliliklerde hele neden o cocuk hemen oluyor ya? neden yanı
ayrıca o cocugun ıhtıyacları gorulecek
sız kendınıze pantolon degılde tayt alacaksınız mecbur
bılerek evlenmıssınız

Şöyle bir adama kız bakmak referans olmak neyin kafası aslında buraya da takıldım.

İnsanlar bir garip. Kuzenim de berbat bir herif , anneme 50 kez kız bakma el kızının başını yakma dedik ne yapayım teyzen üzülüyor diyor. Düzgün biri referanssa da güvenmemek gerek.. ..

Pardon da annesinden ne diye bahsetmesi gerekecek kardes anlamadım bitmiş bi evlilik bitmiş konuların üzerine açıp konuşmaya gerek varmı

Pardon da annesinden ne diye bahsetmesi gerekecek kardes anlamadım bitmiş bi evlilik bitmiş konuların üzerine açıp konuşmaya gerek varmı
telefonda çocuğuyla annesi hakkında konuşmasından bahsettim ben. Seninle onun hakkında konuşması değil.
Biten bir evlilikse sen de saygı duymayı bileceksin.
Ama şu yaklaşımın bile saygı duymadığını çok net gösteriyor.

Valla konu sahibi cevap versin buna.
Görücü usulü evlenmiş ya. Benim bildiğim görücü usulü iki tarafı da tanıyıp tanıştırılmaya uygun görülmesidir.
Bir çeşit kefil olmak gibi.

Ailen destek çıkar gibi bosanirsan sana kalmış tabi bu karar
Sunuda ekliyim sen kendindemisin 14 haftalık bebek aldirilirmi evlat katili olmak istiyorsan o başka sanki oyun olsun diye yapıldı bebek esinde acayip sende

Evlilik bitti diye eski eş öldü mü adı hiç geçmicek mi? Çocuğun annesi o, adam çocuk için ara sıra o hatunla görüşecek tabi.
Ayrıca çocuk annesinden bahsetmeyip kimden bahsetsin sizden mi?

Bunlardan daha önemli probleminiz var, adam doğacak çocuğunuzu istemiyor farkında mısınız? Siz hala eski eş diyorsunuz.

Neyse bitirdim.

Tanımadığın adamdan ne diye hamile kalırsın.

Belli ki duyarsız manyağın teki.

Miss e katılıyorum, bosanır cocugu da aldırırdım ama kac haftalık?

harfi harfine katılıyorum bu yoruma... boşanmış birisi olarak daha çok ölçüp tartman gerekirdi, kısa zaman da nasıl evet dedin ? bence onların kendisin de de var büyü muska?

Ben onunla nişanlıyken bana bu şekilde söylenmedi kesinlikle ne olursa olsun görüşmem çocuğumda bahsetmez o iş bitti hayatta bi araya gelmem her ne olursa olsun çocuk hastalanir yada çocukla alakali farklı bi durum olur görüşürüm ama harici asla dedi şimdi annesiyle pikniğe gittiğinin gezdigini konuşmanın mantığı neki lafa değil icraata bakmak lazım ben kimseyle görüşmesin demiyorum ama yapamayacağı şeylerinde söylemesine bi anlam veremedim

Adam çulsuz

Zaten zor geçinirken çocuk yapmak neyin kafası?
Neyse.
Ben de onu düşündüm. 3.5 aylık evli zaten kaç hafta eder ki 14 haftalık hamile. O kefil olanlar versin para o zaman.

Offf adama bak ya, o sopa istiyo sopa sorumsuz herif. Şöle ağzını yüzünü kırdırıvercen, ne demek aldır çocuğu ya vicdansız. Şu adama daha konuşalım anlaşalım deme Allah aşkına, adamda sevgi yok merhamet yok. Ne die evlenmişki bu. Valla ailen istesede istemesede kal yanlarında. Bu adamla olmaz bu kadar net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…