Kocam ve tutumları

Siz katio
Yazdıklarımı dikkatli ve düzgün okursan böyle seviyesiz ve kendini bilmezce yorumlar yapmazsin diye düşünüyorum insan oğlunun başına her türlü sıkıntılar gelip geçebilir ben gebeliği sonlandircam diye bi yorumdami bulunmusumda sen bana bu şekilde lakayit terbiyesizce kendini bilmezce cevaplama yapıyorsun benim yaşamış olduğum çatır çutur sevismekten beni doguran ana babadan seni ne ilgilendiriyor anlayamadım Seviyesiz yazdıklarını iyi oku sonra cevapla
Insan oğlunun her türlü başına şey gelebilir evt ama sen kendin ettin kendin buldun. Daha tanimadiğin adamdan cocuk yapiyorsun sonrada aldiralim diyorsunuz günah degilmi o yavruya yaparken aklin nerdeydi. Önce bir eşini tani iycene sonra cocuk yap. Madem paran yok daha 24 yasindasin önce bir calis cocuklarina bakacak parayi yap sonra doğur. Hatta sende senden ne olur 30 yasinda 5 kovandan bosanmis 2 3 cocuklada oturursun asaga. Kendi aysklarin üzerinde dur evlenmek icin evlenme.

Cocuk aldirma taraftari degilim bastan ztn belli etmis kendini tanimiylrum denisin konu sahibi hangi akla dayinipta hemen hamile kaldin bu adamdan.... demek daha mantikli. O dognanis bebegin günahi ne kalbi atiyor... lafim sana degil miss bloom konu sahibine. 24 yasinda 2 kocaya varcagina bir meslek edin bir is bul . Sana annen 1000 tl verecekte kocan onunöa borc kapatacak ohoo... aklin varsa konu sahibi boşan ama cocugu bana kalirsa aldirma cok günah o bir canli. Ama bu benim fikrim yaparken düsünceksin bunlari.... 24 ysdindasin 34 degil biraz esinj taniyip hamile kalsyin bu durma düşmezdin... üstelik boşsnmiş olabilirsin ama koscaka cocugu olan adamla ne diye evlendin birsuru cocuksuz bosanmis adam var.

Rabiacan her satırda haklısın. Neden konu shibesi bilmediği etmediği adamla evlendi, neden böyle birinden çocuk yaptı......nedenli soruları yazmaya üşeniyorum artık bu topikte.

İlk mesajımda çocuğun 4 aylık olduğunu bilmiyordum. Ama daha küçük olsaydı çocuğun doğmamasından yanayım, bu kafada bir anne, böyle bir babayla sefalet içinde büyüyecek. Önündeki hayatı düşünüp yavruya acıdım.

Rabiacan her satırda haklısın. Neden konu shibesi bilmediği etmediği adamla evlendi, neden böyle birinden çocuk yaptı......nedenli soruları yazmaya üşeniyorum artık bu topikte.

İlk mesajımda çocuğun 4 aylık olduğunu bilmiyordum. Ama daha küçük olsaydı çocuğun doğmamasından yanayım, bu kafada bir anne, böyle bir babayla sefalet içinde büyüyecek. Önündeki hayatı düşünüp yavruya acıdım.
Ben anliyorum seni ben ama genel olarak aldirmaya karsiyim bir zahmet korunsunlar bu tip insanlar anne olmasin. 24 yasinda bir insan kocadan kocaya gidecegine bir calisin ... yok halasimin kizina güvenmis bir tani önce kacmiyor ya.. kocaya varmak icin can atiyorlar resmen sonrada vay efendim olmuyormus...olanda cocuklara oluyor gelde sinirlenme iste.
Konu sahibi sen kimseye güvenmedin dul oldugun icin bir an önce evleneyim biri baksin bana diye dusundun hemende cocuk yaptin ama neymis cocukta kurtarmiyor ....

Hadi evlendin bu güzel ahlaklı(!) adamla neden hemen hamile kalıyorsun. Güzel ahlaklı bir insan kadına nasıl davranması gerektiğini de bilir, ki kaldı çocuk benden mi diye sorsa diğer konularda mükemmel bile olsa ben arkana bakma derdim. Şimdiden hemşirelerin derdine düşen kocan için başkalarına seviyesiz diyebiliyorsun, bence önce en yakınındakini düzeltmeye çalış,kocanı. İnan bana şok oldum, evlilik ne demek diye sorguluyorum her konuda. Nereden buluyorsunuz bu adamları? Nasıl hemen kabulleniyorsunuz? Kendi evladınızı böyle adamlara muhtaç ediyorsunuz?

Kimse sormamış ama ben sorayım. Resmi nikahınız var mı? Eğer varsa, ben annemin evine gidiyorum diyerek bitmiyor biliyorsun işler.

Şöyle bir adama kız bakmak referans olmak neyin kafası aslında buraya da takıldım.

İnsanlar bir garip. Kuzenim de berbat bir herif , anneme 50 kez kız bakma el kızının başını yakma dedik ne yapayım teyzen üzülüyor diyor. Düzgün biri referanssa da güvenmemek gerek.. ..
Bu zaman da iyi oldu allahtan kötü oldu kuldan bende çok karşıyım çöp çatallı işine ama annemde kalktı gitti kız buldu kuzenime haa çok mutlularmış ama ilk kötülükte annem ortaya atılacak doğal olarak

Ben zaten aldırmayi istemiyorum ama burnumdan getiriyor ben ona oğluna gitme yada alma demiyorum sadece borcumuz bitsin istedim ondan sonra ne yaparsan yap istedim üstelik çocuk duygu sömürüsü yapıyor sürekli babasını nasıl kullanacağını iyi biliyor
Madem borçlar evladının ihtiyaclarindan daha muhim, peki sen neden borclar gırtlakta iken korunmadın da baska bir cocuk masrafi daha çıkardın?????

Ne mi yap?!. Bosan. Zaten secenegin yok ki. Adam telefonla bile ulasma diye kapamis. Gitsen nereye gideceksin adam yok. 3 bucuk aydir tanidigin adamdan 3 aylik hamilesin yani oyle mi? Zorun neydi ki? Zaten ikinci evliligin, biraz daha dikkatli olsaydin ya. Ailende arkanda dursun insan olsunlar. Ne demek evden kovuyorlar yahu.!

Aman Allah'ım dehşete düştüm 14 haftalık nasıl kıyacaksın o yavruya gördün mü elini kolunu hissettin mi. Başınıza gelen şeye çok üzüldüm herkesin başına gelebilir ama kıymayın bi cana . Bebeğimin 13 haftalıkken cinsiyetini öğrenmiştik. Herşeyiyle tastamam bi bebekti. Yazarken bile ağlıyorum

Yazık yazık yeminlen şaşırdım neye üzüleceğimi
24 yaşına abuk sabuk adamla yapılan ikinci evliliğe mi
Bu saçma evlilikten olan doğmadan mağdur masum yavruya mı
Kızının arkadında durmayan aileye mi
Allah akıl fikir versin hiç mi yaşananlardan ders alınmaz, hiç mi düşünülmez mantık yürütülmez anlayamıyorum anlayamıycam

Kardes işte öyle olmuyor para konusunda bana harcama yapmıyorki 5 kurusun hesabını soruyor bide gidip onun parasıyla sormadan pantolon alsam AlimAllah beni boşar benim kendi maddi imkanlarım olmuş olsa zaten elimden geleni Yaparım ki

Ee şimdi de boşuyor? Üstelik elinizde pantolonda yok?

Annesi babası ayrılıyo diye çocuk mu aldırılır ya ne kadar kolay söylüyorsunuz siz sırf rahatlık için canlı kanlı evladınızı öldürebilirmisiniz aynı şey.....
Anne karnında görünmüyo diye mi bu kadar kolay canına kıymak siz görmeden doktor öldürüveriyo dimi!!!!!
Canım durumun zor ama aman diyim evladına dokunma imtihan dünyası çocuktan kurtuluyum derken daha bğyük felaketlerle karşılaşırsın. Allah'ın sopası yok.

Pardon da annesinden ne diye bahsetmesi gerekecek kardes anlamadım bitmiş bi evlilik bitmiş konuların üzerine açıp konuşmaya gerek varmı

Pardon çocuk annesi hakkında babasıyla konuşmıcakta kimle konuşcak? Onların ayrılmış olması çocuğun hala annesi babası oldukları ve hep yüzyüze bakıcakları gerçeğini değiştirmiyor.Koskoca 25 yaşında kadın evlenirken bunu idrak edemedin mi? Ne cürretle çocuğa annesi hakkında konuşmayı yasaklamaya kalkıyosun? Birde babasını kullanıyor demişsin bir çocuk senin gibi kötü niyetli düşünemez ne yazik ki..Ben senin iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum.Adam akıllılık yapıyor,pişman olmuş belliki..

X