Kocam ve aileilesinin para takıntısı ve tutarsiz davranışları

İnanın keşke benimde böyle olsaydı insan bazen neyi tercih yapacağını şaşırıyor

Nasıl hayatlarınız var böyle? Televizyon zaten evlenirken alınan, hemen her evde bulunan demirbaş eşyalardan değil mi, neden gemi muamelesi yapıyorsunuz alete? Kime ne evinize aldığınız şeyden?

Adalet: BEN NE ALAKA

Onların dedikleri şey adalet bende bilmiyorum ne alaka

Sizin bu döngüden çıkmanız lazım. Adil olmayı eşit olmakla karıştıran insanlara laf anlatamazsınız.

Onların dedikleri şey adalet bende bilmiyorum ne alaka
Eltimin evi var, arabası var. Benim yok. Adaletle ne ilgisi var bunun, maddi durumu daha iyiymiş almış. Aynı yerde çalışıp keseleriniz bir bile olsa saçma. Sonuçta aynı parayı alıyorsunuzdur. İster televizyon alırsınız, ister Kızılay’a bağışlarsınız. Böyle konuşun onlara da, hatta direkt size ne benim param bile diyebilirsiniz. Bir süre sonra anlayacaklardır.

Eşiniz neden eltinize telefon alıyor.? Bu nasıl bir düzen Ailede herkes eltilerden destur alıyor heralde. Boşan kafayı yersin tabi ben bu kadar bile dayanamazdım

Galesiz, gamsız denir. Başta doğru yazmış aslında. Gailesiz başa sıkıntı çıkarmayan iş anlamında.
Gailesiz derdi sıkıntısı olmayan insanlara da denir. Kocam gailesiz biri diyor diye düşündüm. Galesizi ilk defa duyuyorum. Baktım Ege ağzında bir kelimeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…