Kalesiz özür dilerim kafam çok karışık inanın nasil yazdığımda bilmiyorum gerçekten çok özür dilerimGalesiz ne demek?
Ben bekarken biliyorum çok güzel bişey evetİnsanın kendi parasını kazanıp harcaması istediğini alması kadar gururlu bisey yok hayatta.. tavsiye ederim
Çalışmak istiyorum izin vermiyorÇalışıyor musunuz, sizin bir galeniz yok mu?
Maaas duzeni falan yok herkes rastgele para alıyor bunlarda ilk defa gördüm kayinvalide de oğullarına acıyıp veriyor heraldeAile işi mi yapılıyor, ortak kasa mi herkes? Maaş düzeni yok mu kp kv harçlık mi veriyor?
Siz tercihinizi yapmışınız,çalışmanıza bile izin vermeyen bir eşiniz var.Resmen kölelik hayatı bu, çoluk çocuk var mı?Çalışmak istiyorum izin vermiyor
Ne olmayacak bunlarda oda var resmenMesaj yazmak istemedim o kadar sinir bozucu durum.
Herhalde ayni yerde ve aile olarak calisiyorlar.
O zaman geliri ,kac kisi ise bolecekler ve kimse kimseye karismayacak. Herkes butcesini kendisi yonetecek.
Kac liraya aldi vs olmayacak.
Valla bunu kabul ettiğim için çok pişmanım salaklığıma doymayimOrtak apartmanda oturup ortak bütçe mi söz konusu ? Herkes birbirinin harcamasına yorum yapabiliyor ya o yüzden anlayamadım.
Yok evethatali bir tercihSiz tercihinizi yapmışınız,çalışmanıza bile izin vermeyen bir eşiniz var.Resmen kölelik hayatı bu, çoluk çocuk var mı?
Bari bundan sonra aklınızı kullanın ve çocuk yapmayın,böyle bir hayat geçmez çünkü.Yok evethatali bir tercih
Salak gibi yapmaya çalışıyordum bide yok tedavi oluşumda çocuk olsun diye malligima doymadım ben ya valla bakBari bundan sonra aklınızı kullanın ve çocuk yapmayın,böyle bir hayat geçmez çünkü.
Evet eski kafalılarKomün zihniyeti ile yaşayan bir kayın aile sanırım