• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam sürekli moralimi bozuyor

O zaman duygusal set çekin. Sonra ayrılık, kızın bakımı konusunu netlestirirsiniz. Saçınıza laf mı etti. Senin zevkin benim için çok önemli değil deyin. Seks için adamın ayağına gitmeyin. Yani onun beş para etmez bir adam olduğunu ama kızınız için durdugunuzu belli edin. Sizi eleştirince gulun dalga gecin. Saçınızı elistirince aaa kim o konuşan Brad Pitt'mis deyin. Etkilenmeyin. Ortak yaşam alanınızı şimdilik ayiramiyorsaniz enerji alanınızı ayırın.
Tamam canım öyle yapıcam kendini o da değersiz hissetsin bakalım nasıl oluyormuş.

Tamam canım öyle yapıcam kendini o da değersiz hissetsin bakalım nasıl oluyormuş.
Kendine bak, saçını başını yap. Kıli dert etme. Hemsireymissin. Git hastanenizdeki dermatologa. Yüz bisturileri ile şimdilik idare et. Kendi keyfine göre giyin, enerjini yükselt. Bunu görünce önce eleştirinin dozu artacak sonra da pısip yavsayacak. O saatten sonra sen o adamı istermisin onu bilemem.

E ben kendime surekli boyle yapacam bu sureklilik bazen olmadiginda nolacak ? Birde karsisinda ki adam kim Bradmi ? Yani kime neyin hazirligi bu ?
Bakım yapmak baska bisey birine surekli guzel gorunme cabasi baska bisey.

Krem falan sürmüyorum hic yüzüme böyle begensin kocam ben aynaya bakinca memnunum kendimden onun icin degisemem . Niye kendimi istettireyim benimle sevissin diye yav. Bu nasil bir dusunce.Niye herseyi kadina yukluyorsunuz.
Kadinsak biz memnun edilecegiz arkadasim biz niye memnun etmeye calisalimm.Cicek gibiyiz iste kiymet bilsinler.:21:
Evet herşeyi yapıyoruz zaten ama düşünce yapısının değişmesi lazım kadına herşey yükleniyor erkek sadece para getiriyor koltukta yayılıyor ama kadın hem çocuğa baksın hem bakımlı olsun hem cilveli olsun . Biz her halleriyle sevebiliyoruz da neden onlar sürekli bahane içerisinde ? Bir insanı sevmek anlamak bu kadar mı zor ?

Kendine bak, saçını başını yap. Kıli dert etme. Hemsireymissin. Git hastanenizdeki dermatologa. Yüz bisturileri ile şimdilik idare et. Kendi keyfine göre giyin, enerjini yükselt. Bunu görünce önce eleştirinin dozu artacak sonra da pısip yavsayacak. O saatten sonra sen o adamı istermisin onu bilemem.
Saçımı kestirdim açtım açık saç sana yakışmıyor diyor neyse sizi de sıkmayayım. İşte böyle yardımcı olduğun için sağol dediklerinizi aynen yapıcam ve isteyeceğimi düşünmüyorum.

Ben eşinizin özgüvensiz olduğunu ve bu durumdan sizi aşağıya çekmeye çalıştığını düşünüyorum.Canınızı acıtmaya çalışıyor başarılı olmasına izin vermeyin. İnsansınız, en başta eşsiniz birbirinizin her halini görüyorsunuz bu derece eleştiri çok acımasızca.Karşısında dik durun sen kendine bak diyin.Ezildiğinizi gördükçe üzerinize gelmeğe devam edecek.
Evet aynı dediğiniz gibi belli etmesede bir özgüvensizlik var beni bastırmaya çalışıyor ama dediğiniz gibi buna izin vermicem .

O zaman duygusal set çekin. Sonra ayrılık, kızın bakımı konusunu netlestirirsiniz. Saçınıza laf mı etti. Senin zevkin benim için çok önemli değil deyin. Seks için adamın ayağına gitmeyin. Yani onun beş para etmez bir adam olduğunu ama kızınız için durdugunuzu belli edin. Sizi eleştirince gulun dalga gecin. Saçınızı elistirince aaa kim o konuşan Brad Pitt'mis deyin. Etkilenmeyin. Ortak yaşam alanınızı şimdilik ayiramiyorsaniz enerji alanınızı ayırın.

Aradığınız cevap budur.

Kıldır, tüydür hepimizde var, herkesin farklı yerinde çoktur/azdır vs.
Kıldan tüyden sebeplerle moralinizi bozmayın.
Anatomik tüylerin normal olduğunu desteklemek
amacıyla Madonna, Julia Roberts yıllarca koltukaltını almadı ve özellikle gösterdiler dünyaya.

Kıl tüy saç sakal zamanla dökülür, azalır, biter ama giden yıllarınızı geri getiremezsiniz.
Kızınızda da genetik olarak aynısı olabilir. İlerisi için psikolojinizi sağlam tutun ve kendinizi hazırlayın.
Sadece kendiniz için değil, kızınız için de çevreyle psikolojik olarak savaşmanız gerekebilir.
Sağlam durun, ne kadar güzel mesleğiniz de var elinizde. Kendi mesleğinizde ilerlemeyi, kızınızın
eğitimini, meslek edinmesini amaç edinin.

Beyefendi ayda bir-iki lütfediyormuş bir de! Alın bir vibr*tr keyfinize bakın.

Artık eleştiriyorum kilolusun diyorum şöylesin böylesin diyorum ama aynı. Tvde çıkan bir kadını görse of be diyor ona kalsa beni kıskandırmak için yapıyor şaka yapıyor ama çok moralim bozuluyor .

Benim de arkadaşımın eşi aynen böyle. Ya ne demek karısının yanında Tv'de bile olsa of be demek ya. Gerçekten bu erkekler kendini İngiltere prensi falan sanıyor herhalde.

Eminim ki çok güzel bir kadınsın. Asla asla seni değersiz hissettirmesine izin verme . Kendi içinde o ruh haline girme. Onunla vakit gecirecegin zamanlarda kendine bakmanı öneririm. İşte cilt bakımı olsun o bu. Sen onu beğenme.

Evet herşeyi yapıyoruz zaten ama düşünce yapısının değişmesi lazım kadına herşey yükleniyor erkek sadece para getiriyor koltukta yayılıyor ama kadın hem çocuğa baksın hem bakımlı olsun hem cilveli olsun . Biz her halleriyle sevebiliyoruz da neden onlar sürekli bahane içerisinde ? Bir insanı sevmek anlamak bu kadar mı zor ?
Sadece erkek para getirmiyor yalniz bende calisiyorum.Binlerce kadin calisiyor. Siz calismiyor olabilirsiniz.Bir ara bende calismiyordum. Ama ev hanimligi 24 saatlik bir istir onun maasini odesin once.Herseyi tek yapmak zorunda degilim.Sevgi saygi varsa bunlarin lafi olmaz zaten.

Sadece erkek para getirmiyor yalniz bende calisiyorum.Binlerce kadin calisiyor. Siz calismiyor olabilirsiniz.Bir ara bende calismiyordum. Ama ev hanimligi 24 saatlik bir istir onun maasini odesin once.Herseyi tek yapmak zorunda degilim.Sevgi saygi varsa bunlarin lafi olmaz zaten.
Bende çalışıyorum ücretsiz izindeyim sadece demek istediğim erkekler hep biz çalışıyoruz ev işlerine yardım edemeyiz diye öne sürüyorlar bu bir bahane değil yardım etmeli ve bizi anlamalılar.

Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?

Kendi eksikliğini kapatmak için mi sizi eziyor acaba. Öyle gibi geldi bana.

Benim de arkadaşımın eşi aynen böyle. Ya ne demek karısının yanında Tv'de bile olsa of be demek ya. Gerçekten bu erkekler kendini İngiltere prensi falan sanıyor herhalde.

Eminim ki çok güzel bir kadınsın. Asla asla seni değersiz hissettirmesine izin verme . Kendi içinde o ruh haline girme. Onunla vakit gecirecegin zamanlarda kendine bakmanı öneririm. İşte cilt bakımı olsun o bu. Sen onu beğenme.
Ah çok teşekkür ederim canım yazdıkların çok iyi geldi. Kesinlikle öyle hissettirmesine izin vermicem bol bol bakıcam.işte sanıyor ki ben alınmıcam tamam kendime bakayım dicem ama yok öyle dünya . Erkeklerin çöpü böyle malesef.

Öyle evet böyle benim kendimi eksik hissetmemi sağlayıp kendini rahatlatıyor .

Var bir sıkıntısı çok belli. Benim ilk erkek arkadaşım böyleydi, neler duydum neler. Sonra anlıyorsunuz ki sizi başka türlü kontrol altında tutup kendi eksiklerini kapatamaz.
Psikiyatriste psikoloğa gerek yok bence. Siz kendi farkınızda olun.

Bende çalışıyorum ücretsiz izindeyim sadece demek istediğim erkekler hep biz çalışıyoruz ev işlerine yardım edemeyiz diye öne sürüyorlar bu bir bahane değil yardım etmeli ve bizi anlamalılar.
E iste bu daha iyi calisiyormussunuz. Sizde bunu öne sürün bende calisiyorum yorulabiliyorum deyin yani. Ki bunun disinda bircok probleminiz var zaten mesleginizde var. Oyuzden cekmenizi gerektirecek bir durum yok .

Eşler, sevgililer birbiri hakkında yorum yapabilir ama sizin eşiniz çok kırıcı davranmış. Sonuçta siz kendinize bakmayıp saldığınız için değil lazer sonrası/belki de hormonal olduğu için normalden fazla çıkıyor.
Lazer yaptırırken mesela ara dönemde tüylere ellememek lazım üstten kesebilirsiniz deniyor ama ne o kadar uzun çıkıyor ne de kesilse yok oluyor. İnsanın hastalığı var, yoğunluğu var vs. illa ki kıl tüy olacaktır. Siz bunu salmış olsanız ve laftan anlamıyor olsanız eşiniz de bıkmış da böyle konuşmuş diyebiliriz. Ama yok kendisi duyarsız kaba insanın teki belli ki. Ondan bağımsız siz kendinize özenin, muhtemelen kendinize baktıkça iyice vurmaya çalışacaktır. O makyaj yakışmamış, ne alaka güzel giyindin vs gibi. Sizi kendi özgüvensizliğinden dolayı düşürmeye çalışıyor.

Back