• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam sürekli moralimi bozuyor

Sizde daha çok bakımlı olun sizinde suçunuz var yüzünüzde tüy varsa sürekli alın sürekli yüzünuze bakım yapın artık heryerde güzellik merkezleri var kremler var alın kullanin bakımlı olmak çok güzel bişey insana öz güven veriyor başta kendinizi iyi hissedersiniz bide adam size nisanliyken demiş bu önlemi başta alacaktiniz yada evlenmiyecektiniz artık olan olmuş. Evlenmissiniz çocuğunuz var ilişkide haftada bir defa girmek yada bir ay ilişkiye girmek ne bu adam seni nasıl istemez isttetireceksin ona o duyguyu vereceksin herşey senin elinde güzel giyin ona karşı hep güzel ol canım öyle kendini negatif enerji verme....
Yani olayım da bakım yapıyorum makyaj yapıyorum adam sana makyaj yakışmıyor ne gerek var diyor . Kızım uyurken saç yapsam yat uyu neden saç yapıyorsun diyor.
O siyahlar disindakiler minik tuylerdir iste cok dikkat ettigi icin gozune batiyor.
evet çünkü ben göremiyorum o fazla dikkat ediyor

Sizde daha çok bakımlı olun sizinde suçunuz var yüzünüzde tüy varsa sürekli alın sürekli yüzünuze bakım yapın artık heryerde güzellik merkezleri var kremler var alın kullanin bakımlı olmak çok güzel bişey insana öz güven veriyor başta kendinizi iyi hissedersiniz bide adam size nisanliyken demiş bu önlemi başta alacaktiniz yada evlenmiyecektiniz artık olan olmuş. Evlenmissiniz çocuğunuz var ilişkide haftada bir defa girmek yada bir ay ilişkiye girmek ne bu adam seni nasıl istemez isttetireceksin ona o duyguyu vereceksin herşey senin elinde güzel giyin ona karşı hep güzel ol canım öyle kendini negatif enerji verme....
E ben kendime surekli boyle yapacam bu sureklilik bazen olmadiginda nolacak ? Birde karsisinda ki adam kim Bradmi ? Yani kime neyin hazirligi bu ?
Bakım yapmak baska bisey birine surekli guzel gorunme cabasi baska bisey.

Krem falan sürmüyorum hic yüzüme böyle begensin kocam ben aynaya bakinca memnunum kendimden onun icin degisemem . Niye kendimi istettireyim benimle sevissin diye yav. Bu nasil bir dusunce.Niye herseyi kadina yukluyorsunuz.
Kadinsak biz memnun edilecegiz arkadasim biz niye memnun etmeye calisalimm.Cicek gibiyiz iste kiymet bilsinler.:21:

Bu nasıl bir adam ne kadar yanlış ne kadar farklı insan eşinin yanında bu lafı der mi sen nasıl sessiz kalıyorsun
İnsan sizi sevsin diye değil eşi boyoe devam ederse yarın bir gün bu kadını bu yüzden aldatır okumadij mi kadınin yanında televizyonda ki kadinlara laf ediyormuş buna ne demeli kadının çocuğu var al bacım boşa mı diyecez yardımcı olacaz
Bu konudan bağımsız olarak soruyorum, aldatmak isteyen her türlü aldatmaz mi?
Adriana lima neden aldatildi mesela? Angelina? Shakira?
Aldatmanin bir karaktersizlik oldugunu, aldatilan kisinin bir sucu olmadigini kabul edin.

Bu konudan bağımsız olarak soruyorum, aldatmak isteyen her türlü aldatmaz mi?
Adriana lima neden aldatildi mesela? Angelina? Shakira?
Aldatmanin bir karaktersizlik oldugunu, aldatilan kisinin bir sucu olmadigini kabul edin.
Adriananin aldatildigi dunyada bizi harcarlar hatceee🤣
Evet karaktersizler cunkulum :confused:

Siz iyi misiniz ya? Kadını her şeyiyle eleştiren bir adam bir gün aldırmasa eleştirmeye hak mı sahibi oluyor? Kendisi İngiltere prensi mi ki? bu kadını her daim eleştirsin. Hayır belki bir gün aldırmaya geç kaldı ne olacak?
onlar da kel zaten

Yani olayım da bakım yapıyorum makyaj yapıyorum adam sana makyaj yakışmıyor ne gerek var diyor . Kızım uyurken saç yapsam yat uyu neden saç yapıyorsun diyor.
Bu lafı da diyorsa diyecek bişey yok canım sen elinden geleni yapmışsın eşin yakışıklı mı nedense böyle tipler kadın güzel.olir erkek çirkin olur içimde bir his siz çok güzelsiniz eşiniz sizi kıskanıyor

Insanlar sizi sevsin diye hep boyle cabalar misiniz? Ask bu değil yalniz.
Ask her seye ragmendir!
Erkek karaktersizdir o ayri, ama karsi taraf bu kadar caba sarf etmemeli.
Evet çabalarım genelde işte bütün sorun en başta bende kendime değer versem belki evlenmezdim bile onunla.

Sevginin en büyük göstergesi saygı. Kimse kimsenin çocuğunu almıyor zaten. Görüş gününde görür. Kızını coook seviyorsa annesine saygı duyacak. Dışarıda kedi evde aslan mübarek.
Evet dışarda bir görsen herkesle nasıl konuşuyor sevecen gülerek ama evdekine değer vermiyor .

Evet dışarda bir görsen herkesle nasıl konuşuyor sevecen gülerek ama evdekine değer vermiyor .
Kildan tuyden girdiniz nereden ciktiniz
Suan adam tam bir pislik cikti riza baba diyesim geldi😂
Arkadasim, esini en iyi sen taniyorsun..
Enerjini emip bitiriyor, seni surekli alaşağı etmeye çalışıyorsa boşa gitsin.
Meslegin var mi?

Bu nasıl bir adam ne kadar yanlış ne kadar farklı insan eşinin yanında bu lafı der mi sen nasıl sessiz kalıyorsun
İnsan sizi sevsin diye değil eşi boyoe devam ederse yarın bir gün bu kadını bu yüzden aldatır okumadij mi kadınin yanında televizyonda ki kadinlara laf ediyormuş buna ne demeli kadının çocuğu var al bacım boşa mı diyecez yardımcı olacaz
Gülüyor o esnada kızıyorum beni beğenmiyorsan neden benle evlendin diyorum konuşmuyorum sen kıskanıyorsun diye sana şaka yapıyorım diyor bende erkek gelince of çok yakışıklı diyorum ki anlasın o zamanda gözümü kapatıyor işte böyle saçma sapan muhabbetler.

Kildan tuyden girdiniz nereden ciktiniz
Suan adam tam bir pislik cikti riza baba diyesim geldi😂
Arkadasim, esini en iyi sen taniyorsun..
Enerjini emip bitiriyor, seni surekli alaşağı etmeye çalışıyorsa boşa gitsin.
Meslegin var mi?
Evet hemde ne bazen boş boş duvara bakıyorum öyle enerjimi emiyor ki en son ben psikiyatriye gidicem dedim . Annem gibi depresyon hastası olmak istemiyorum belki de öyleyim bu son zamanlarda. Evet hemşireyim.

Konuyu
Konuyu diğer üyeler için netlestirelim. Konu burda yüzündeki kıldan ibaret değil. Eşler birbirlerinin bakimsizligindan rahatsız olabilir. Söyleyedebilir.
Adam kıl işiyle dalga geçiyor, ekrandaki ne sulanıyor, kadın bakım yapsa beğenmiyor, saçını yapsa ne gerek var diyor. Adeta kadının dış gorunusundeki her detayı kadını baskilamak için kullanıyor.
Zor bu adamla işiniz. Ayrılmayı ciddi ciddi düşünün derim.

Konuyu

Konuyu diğer üyeler için netlestirelim. Konu burda yüzündeki kıldan ibaret değil. Eşler birbirlerinin bakimsizligindan rahatsız olabilir. Söyleyedebilir.
Adam kıl işiyle dalga geçiyor, ekrandaki ne sulanıyor, kadın bakım yapsa beğenmiyor, saçını yapsa ne gerek var diyor. Adeta kadının dış gorunusundeki her detayı kadını baskilamak için kullanıyor.
Zor bu adamla işiniz. Ayrılmayı ciddi ciddi düşünün derim.
Düşünüyorum kızıma ben nöbetreyken 24 saat kim bakıcak sonra onu düşünüyorum .Annem depresyon hastası o zaten babama kardeşlerime zor yetiyor o konu olmasa şimdiye kadar dayanmazdım bile.

Bugün yüzdeki tüyleri bahane eden başka gün kiloyu, diğer gün memeni şikayet eder.
Uğraşmasanız haksızsınız diyeceğim ama bitmesi icin uğraşıyorsunuz birde.
Kendi kıllı kollarına bacaklarına bakmazlar bide kadınlara laf ederler.

Siz de aldırın tüylerinizi. Kimse bakımsız birini istemez ki? Ben de lazere gittim ve daha çok çoğaldı. Sizin ki gibi şu an ama her hafta aldırıyorum. Tüylü neden gezeyim ki? Hiç bir erkek yüzünde tüy olan birini arzulamaz bence. Ben de de diş takıntısı var mesela sırf bu yüzden kaç erkeği red ettim. Bence biraz empati yapın
Alıyormuş ama çok kısa sürede çıkıyormuş.Yani muhtemelen hormonal bir rahatsızlığı var.

Düşünüyorum kızıma ben nöbetreyken 24 saat kim bakıcak sonra onu düşünüyorum .Annem depresyon hastası o zaten babama kardeşlerime zor yetiyor o konu olmasa şimdiye kadar dayanmazdım bile.
O zaman duygusal set çekin. Sonra ayrılık, kızın bakımı konusunu netlestirirsiniz. Saçınıza laf mı etti. Senin zevkin benim için çok önemli değil deyin. Seks için adamın ayağına gitmeyin. Yani onun beş para etmez bir adam olduğunu ama kızınız için durdugunuzu belli edin. Sizi eleştirince gulun dalga gecin. Saçınızı elistirince aaa kim o konuşan Brad Pitt'mis deyin. Etkilenmeyin. Ortak yaşam alanınızı şimdilik ayiramiyorsaniz enerji alanınızı ayırın.

Bugün yüzdeki tüyleri bahane eden başka gün kiloyu, diğer gün memeni şikayet eder.
Uğraşmasanız haksızsınız diyeceğim ama bitmesi icin uğraşıyorsunuz birde.
Kendi kıllı kollarına bacaklarına bakmazlar bide kadınlara laf ederler.
Evet ama iş işten geçince anlıcak değerimi gerçi anlasa nolur bende sevgi kalmadı.

Back