Kıl tüy işleriyle çok uğraşmış biri olarak , öncelikle yüzümde tüylenme var şikayeti ile öncelikle kadın doğum polikliniğine başvuruyoruz, özellikle adetin 2. Günü olmalı ki hormonlar düzgün değerlendirilebilsin. Ultrason da bakılır eş zamanlı, sonrasında ultrason sonucunuz ve tahlillerinizle bi dermatoloji uzmanına görünmelisiniz. Eğer hormonal bir probleminiz yoksa çözüm aşamasına geçilmeli, araştıracağınız ehil bir elde iğneli epilasyon öneririm. Asıl sorun olan eşinizin yaklaşımına gelirsek ; ben olsam ne derdim diye düşünüyorum da ben yüzümdeki tüyleri aldırırım sorunumu çözerim sen bu kırıcı karakterini nasıl çözeceksin sen onu düşün diyip tutarlı bir şekilde soğuk davranmanız gerekiyor. Mesela tv deki kadınlara mı baktı; siz de off be analar neler doğuruyor diyin tv deki adamlara. Kısas yapmak her zaman çözüm değil evet ama eşinizin anlama şeklinin ancak kendine bir şeyler dokunduğunda olacağını düşünüyorum. Her şeyden önemlisi biz kadınlar güzel canlılarız
yaradılışımız güzel. Özgüveninizi toplayın birkaç tüy asla bu muameleyi haketmez