- 19 Ocak 2024
- 163
- 109
- 22
Hayırlı akşamlar . Kocam çalışıyor iyi bir insandır lakin abisi çalışmıyor işsiz güçsüz her gün neredeyse poliste eşim aylığını aldığı gün saniyesinde yarısını abisine atıyor her ay bu şekilde devam ettiriyor kaç sene oldu dün çok sinirlendim çok kavga ettik kızlar ben istiyorum ki birikim yapalım araba alalım ev alalım heves ediyorum Parana sahip çık verme verme dedikçe beni hep ters anladı ben 22 yaşındayım 2 tane çocuğum var kocam 29 yaşında hiç olgun düşünmüyor ilerisini düşünmüyor . Bende öyle olayım diyorum ama iki evladima bakınca onların geleceğini düşünüyorum yavrularım güzel hayat kaygısız yaşasınlar istiyorum bu arada yurt dışında kalıyoruz biz 4 yıllık evliyiz gelin olarak geldim buraya .ailem Türkiye de dün bana ben parani verme abin gitsin çalışsın eli ayağı tutuyor dedikçe benden nefret kapıyor bosanalim diyor sürekli dün kavga ettik kayinbabami aradım konuştum dedim size geliyorum herşeyi anlattım kayınbabam kaynimi hiç sevmiyor evlatlıktan ret etmiş resmen o arada eşim ben parasını tutsun vermesin dedikçe bosanalim bu böyle olmaz dedi kaynanam kayinbabamin yanında . Benim zoruma gidiyor arkadaşlar eşim aileye bakıyor kaynım geziyor ediyor çalışmıyor ağrıma gidiyor çocuklarımın hakkını yiyor sizce haksız mıyım . Kayinbabam bana hak veriyor oğlunu aradı ve kızdı birdaha para fln isteme dedi yuvalarını bozacaksin fln diye kızdı kaynanam da orda kendi halinde . Aslında bakmayın annem yok boynum kırık yoksa 2 dakika burada durmam . Siz ne yapardınız bana yardımcı olun . Evlatlarimi da babasız büyütmek istemiyorum