Kocam sürekli abisine para veriyor

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
163
109
22
Hayırlı akşamlar ❣️. Kocam çalışıyor iyi bir insandır lakin abisi çalışmıyor işsiz güçsüz her gün neredeyse poliste eşim aylığını aldığı gün saniyesinde yarısını abisine atıyor her ay bu şekilde devam ettiriyor kaç sene oldu dün çok sinirlendim çok kavga ettik kızlar 🥺 ben istiyorum ki birikim yapalım araba alalım ev alalım heves ediyorum Parana sahip çık verme verme dedikçe beni hep ters anladı ben 22 yaşındayım 2 tane çocuğum var kocam 29 yaşında hiç olgun düşünmüyor ilerisini düşünmüyor . Bende öyle olayım diyorum ama iki evladima bakınca onların geleceğini düşünüyorum yavrularım güzel hayat kaygısız yaşasınlar istiyorum bu arada yurt dışında kalıyoruz biz 4 yıllık evliyiz gelin olarak geldim buraya .🥺ailem Türkiye de dün bana ben parani verme abin gitsin çalışsın eli ayağı tutuyor dedikçe benden nefret kapıyor bosanalim diyor sürekli dün kavga ettik kayinbabami aradım konuştum dedim size geliyorum herşeyi anlattım kayınbabam kaynimi hiç sevmiyor evlatlıktan ret etmiş resmen o arada eşim ben parasını tutsun vermesin dedikçe bosanalim bu böyle olmaz dedi kaynanam kayinbabamin yanında . Benim zoruma gidiyor arkadaşlar eşim aileye bakıyor kaynım geziyor ediyor çalışmıyor ağrıma gidiyor çocuklarımın hakkını yiyor 🥺 sizce haksız mıyım . Kayinbabam bana hak veriyor oğlunu aradı ve kızdı birdaha para fln isteme dedi 🥺 yuvalarını bozacaksin fln diye kızdı 🥺 kaynanam da orda kendi halinde . Aslında bakmayın annem yok boynum kırık yoksa 2 dakika burada durmam 🥺. Siz ne yapardınız bana yardımcı olun . Evlatlarimi da babasız büyütmek istemiyorum

Hayırlı akşamlar ❣️. Kocam çalışıyor iyi bir insandır lakin abisi çalışmıyor işsiz güçsüz her gün neredeyse poliste eşim aylığını aldığı gün saniyesinde yarısını abisine atıyor her ay bu şekilde devam ettiriyor kaç sene oldu dün çok sinirlendim çok kavga ettik kızlar 🥺 ben istiyorum ki birikim yapalım araba alalım ev alalım heves ediyorum Parana sahip çık verme verme dedikçe beni hep ters anladı ben 22 yaşındayım 2 tane çocuğum var kocam 29 yaşında hiç olgun düşünmüyor ilerisini düşünmüyor . Bende öyle olayım diyorum ama iki evladima bakınca onların geleceğini düşünüyorum yavrularım güzel hayat kaygısız yaşasınlar istiyorum bu arada yurt dışında kalıyoruz biz 4 yıllık evliyiz gelin olarak geldim buraya .🥺ailem Türkiye de dün bana ben parani verme abin gitsin çalışsın eli ayağı tutuyor dedikçe benden nefret kapıyor bosanalim diyor sürekli dün kavga ettik kayinbabami aradım konuştum dedim size geliyorum herşeyi anlattım kayınbabam kaynimi hiç sevmiyor evlatlıktan ret etmiş resmen o arada eşim ben parasını tutsun vermesin dedikçe bosanalim bu böyle olmaz dedi kaynanam kayinbabamin yanında . Benim zoruma gidiyor arkadaşlar eşim aileye bakıyor kaynım geziyor ediyor çalışmıyor ağrıma gidiyor çocuklarımın hakkını yiyor 🥺 sizce haksız mıyım . Kayinbabam bana hak veriyor oğlunu aradı ve kızdı birdaha para fln isteme dedi 🥺 yuvalarını bozacaksin fln diye kızdı 🥺 kaynanam da orda kendi halinde . Aslında bakmayın annem yok boynum kırık yoksa 2 dakika burada durmam 🥺. Siz ne yapardınız bana yardımcı olun . Evlatlarimi da babasız büyütmek istemiyorum
Eşinizi düzeltemezsiniz, size iki önerim var , eğer bosanmayacaksanız birikimi falan boşverin, yiyin , için gezin, çocuklarınızdan, evinizden hiçbirşey kısmayın, eşinizi sürekli borca sokun , böyle adamların parasını yemek lazım, ikinci önerim ise hiç çekmeyip boşanın...

Serefsiz kayinbirader gerizekali eş sorunu.

Elti ile gorumceler halt yesin kayinbiraderlerin yaninda.

Kayinpederinizin cozemedigi sorunu sizin cozebileceginizi dusunmuyorum, zira adam fikirlerinizi ve cocuklarinizi umursuyor gibi durmuyor. Cok uzucu.
Umursamıyor 🥺 o kadar iyi anlıyorum ki

Her gün bir tık şaşırıyorum artık.

Yaşın çok küçük, ilk günden beri böyleyse keşke iki çocuk yapmadan boşansay

Her gün bir tık şaşırıyorum artık.

Yaşın çok küçük, ilk günden beri böyleyse keşke iki çocuk yapmadan boşansaydın.
Adam sandım söz veriyor bir daha bu son başka atmiycam getirecek verecek diye 2 senedir aynı lafları sürdürüyor

Eşinizi düzeltemezsiniz, size iki önerim var , eğer bosanmayacaksanız birikimi falan boşverin, yiyin , için gezin, çocuklarınızdan, evinizden hiçbirşey kısmayın, eşinizi sürekli borca sokun , böyle adamların parasını yemek lazım, ikinci önerim ise hiç çekmeyip boşanın...
Bundan sonra öyle yapacağım yemin olsun . Ancak öylesi yarar ona

Ben gizli hesabına girip kime ne atmış ne kadar yatmış görüyorum aylığını . Sürekli abisine atmış
Tamam abiye atiyordur onda hem fikiriz.

Ama hayrina atmiyordur, ortak bir cikarlari vardir.

Ne kadar bagimli, ne kadar gerizekali bile olsa hicbir kardes senelerdir maasinin yarisini abisine bir hic icin hibe etmez. Orda ortak bir cikar olduguna eminim.

Ya kumar ya bitcoin, ya abi tarafindan uygulanan bir santaj, ya da abiye gittigini sandiginiz para esinizin metresi gibi birine gidiyor olabilir. Secenek cok ama sebepsiz bir para gönderme bu kadar uzun surmez, esinizin bildiginiz bir zeka problemi yoksa surmez.

Ben hiçbir şey anlamadım sizin eşinizden. gerekçesi ne tam olarak? Yani abisine her ay düzenli olarak maaş yatırmasının sebebini sorduğunuzda ne diyor?

Abi ile ilgili gizli bir durum var gibi geldi. Belki bilmediğiniz bir yatırım yapıyor, abime gönderiyorum diye bahane ediyor. Belki de abiyle bir iş çeviriyorlar..
Yok kendi hesabindan bakıyorum sürekli abisine atıyor sanki ben çalışıyormusum gibi abisi için benden de para istiyor eşim.

X