Kocam psikolojimi bozdu

Eşiniz ruh hastası. Tedavi gormesi lazım. Ama maalesef ki gerçek hastalar "ben hastayım tedavi olayim"demez. Sağlıklı insanları hasta ederler kendilerinin hasta olduğunu düşünmezler. Sizide resmen hasta etmiş. Narsizmde zaten dengesizlik dönem dönem iyi hal durumu vardır. Oda tamamen kurbanını elinde tutmak için,dengesiyle oynamak için. Hayata bi kez geliyoruz. Başka bir hayatınız yok baştan baslayasiniz. İnsanın yaşları en güzel günleri geri gelmiyor. Sizi elestiren insanları duymayın. Böcekten farksız davranın sizde. Ya hiç cevap vermeyin yada sizde eleştirin surekli onu. Böyle hayat geçmez ama lütfen bosanin bence. Kilonuzla ilgilide eşinizi sürekli bahane edip yemeye devam etmeyin. Durumun farkındasınız. Kendi ruhsal ve fiziksel sagliginiza guzelliginize dönmeye çalışın derim

Bilmiyorum ki bozdurmayin derim başlığa cevaben en kötü karar karasizliktan iyidir ya yola çıkar yada anlatıp anlatıp devam edersiniz sizden başka kimse size yardım edemez yeni bir hayata başlar uzman desteği alır birde iş olursa iyi olursunuz zaten yada böyle geçer gider hayatımız bunun en çok farkında olacak olan sizsiniz.....yani bahane demiyorum dediklerinize de boşanan bu kadar insan nasıl yapıyor yani iyi şeyler yazsak şahane örnekler bile versek buradan olmaz o o iş sizde biter arabayı süren sizsiniz ben şimdi sap o yoldan diyorum yapamam uçuruma süreceğim diyorsunuz mesela .......çevremde bir kaç kadın var berbat evlilikler kocaları narsistmis öyle diyorlar anlatıp anlatıp devam ....onları dinlemiyorum mesela çünkü öyle gidecek onlar ölene kadar inşallah o kararı verir uygulama aşamasına gelirsiniz gerisi malesef iki yazarız iki okursunuz aynen devam

Siz öncesinde de iyi değilmişsiniz. Eşinizin etkisi olmuş evet yaşanılanlar kötü. Ama ilk açtığınız konuyu okudum anladık birde şu yorumunuzu okudum daha farklı şeylerden bahsetmissiniz ve bekarken eski ilişkinizi anlatmissiniz bu kanıya vardım. Agresif,fevri bir karakterdesiniz. Tepkileriniz çok farklı. Eski ilişkinizde çocuk ayrılmak istemiş keza ailesini bahane etmiş de olabilir çünkü ailesi muhafazakardi yazmışsınız ama daha sonra Yeldayla evlenmiş ve o kız gayet açık giyinen birisiymis. Sizi istemeyen birisine arayıp,mesaj atıp,buluşmak istemeye devam etmişsiniz. Sevgin mi bitti vs diye ısrarla sormussunuz. Çocuğa yapışmanız yetmemis ailenizle ayrılan çocuğu konusturmussunuz keza ters ters cevaplar vermiş. Sizin aşağılık kompleksinde olduğunuzu düşünüyorum. Kurban psikolojisindesiniz. "İlk iliskimle evlensem mutlu olurdum" diyorsunuz. Ama bence o kisiylede huzursuz olurdunuz. Kendi özbenliginizi,özguveninizi yükseltmek için çalışmalara başlayın bence. Eşinizi suclamayi birakin. Eşler özellikle erkekler,karsisinda özguvensiz,sürekli evde aglamalikli yiyip yiyip kilo alan,arkadaşım yok diye sizlanip hiçbir dünyası olmayan herseye sinir krizi geçiren bi kadin istemezler. O bakıpta "aslında çirkin gördüğümüz ama eşlerinin el üstünde tuttukları kadinlar" varya aurası yüksek kadinlar oluyor genelde. Hersey güzellik yada kiloda değil aslında. Bir cümlenize özellikle şok oldum. Eşinizin iş yerinde ki bayan için saçınızı yolup aglamissiniz. Esiniz "vah canım"diyip destek olmamış farkındaysanız. Bence içinden "yine başladı nevrotik"demistir. Siz kendinizi hasta fevri durumuna sokmussunuz iyice. Birde "çocuğum olunca arkadaşlarım beni cagirmadi disladilar"demissiniz. Ne alakası var zaten o arkadaşlarınızda evli değil mi,herkes birer ikişer doğurmaya başlar buluşulur görüşülür. Siz bence yine öyle yorumlamissiniz. Birde adam eve gelince esi dostu çok dışarıdan geliyor,sizde haliyle naptin falan filan sohbet etmeye calismissiniz hiç demiş. Noldu demişsiniz hiç demiş. Hiç desin diye mi sorup duruyorsunuz. Kendinize güvenli olun biraz. Ben eşinize çok sinirlendim ama siz iyice ezik olmuşsunuz. Kardeşim sanada sinirlendim ama kişisel algılamayın. Kadın olarak böyle kendisine kötülük eden her kadına üzülüyorum o yüzden diyorum. Fal kapatincada sizi türlü türlü eleştirmiş. Eleştirsin,sizde "Ben eğleniyorum sana ne,sen mi bakıyorsun falıma,gunahsa gunahi benim zırlama,(misal namaz kilmiyorsa)sende namazını kilmiyorsun cehennemde görüşürüz şeytan kocam"diyin. Ben olsam bunları derdim. Ağlayıp zirlamayi bırakın rica ederim. Acil psikolojik yardım alın

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eşim de öyleydi dışarda melek gibi herkese yardım eder para verir . Sen iste hesabını sorar . Narsistler böyle maalesef . Dışarda övülmek için yapıyorlar . Dışarda çay içirse teşekkür beklerdi benden. Etmeyince de yüzlerdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…