kocam onu aldattığımı düşünüyor

Açıkcası taviz vermişsin mi diyim il atmışlar seslenmemişsin mi diyim bilmiyorum eşini haklı buluyorum iş arkadaşlığı iş yerinde kalır evde değil.içini rahatlatmam ben böyle biley yapsam eşim beni abartısız hastanelik eder adamı vurur annemlere yollar beni.ne demek sesini özledim !!! Sende belliki hoşuna gitmiş.eşin çok haklı yinede iyi adammış halen evindesin yediğin ekmeğinden utan.çalışan o kadar bayan varki arıyla namusuyla sizin gibiler yüzünden adamlar eşlerini çalıştırmak istemiyor yazıkkkk

offff aynen ya gecenlerde benımnkı bı bankada bı bayanın masanın ustune oturup lakayıt bı sekılde gorevlı bı beyle konustugunu gormus
ayrıca kendı ıs yerınde de bı cok bayanın yanlıs hareketlerını gormus
bu nedenle ozel sırketlerde calısmamı ıstemıyor
ben nısanlımı haksız goruyorum bu konuda ama o sekıl bayanlar yuzunden bana da ızın vermıyor ıste

Herkes böyle olacak değil tabiki canım.sonuçta güvende meselesi ama bunları görünce ki erkekler iş hayatında daha aktif herşeyi görüyorlar gelde hak verme .nişanlına selamlar akıllı adammış.sende geçinebiliosanız illa çalışma canım zorlama adamı aklı hergün sende kalır . Eşim hep der 1 tane arabamız olsun varsın kafam rahat olsun varsın 5 sene sonra evimiz olsun ama kafam rahat olsun sende boşver tabiki mesleğini icra etmek hakkın o zaman gercekten seçici olup uygun biryer bulmalısın

Aldatmadığı sürece istediğini yapabilir yani?
(facepalm)
Demiyorum bir şey.

Cnm Allah a sukur uniden bu donem mezun oluyorum artik son finallerim yani hani calisabilecegim is yerleri de resmi daireler falan
nisanlimin tek maasiyla gecinemeyiz cnm malesef cunku Allah nasip ederse istanbulda 1.5 milyarla gecinmek zor benim de calismam gerek kpss gircem ama bazi olaylar yasadik uzucu o yuzden calisamadim haliyle acil para da biriktirmem gerek ev esya kira ohooo
benimki cocuklugundan beri calismis cok sey gormus ben de hak veriyorum ama ben ciddi mesafeli olursam kimse yanasamaz benimki ben sana guveniyorum millete guvenmiyorum der bana da salak salak bakanlar laf atanlar oldu illaki bayaniz hepimize olmustur ama burada bizim tavrimiz onemli.ben de cevap verme geregi bile duymadim hatta ornek olarak gecen sene uniden biri bakip duruyodu hissettim ben hic orali olmadim o da birakti bakmayi yuzumu eksittim baktiginda yanima bile yaklasamadi
bu isler kisacasi. bayanda bitiyo cunku hic bi erkek yani harami zinayi bilmeyen bi erkek kendine cilve yapan ilgi gosteren bi kadina hayir diyemez
Nisanlim is yerinde bi kac kadinin mudurlerine yalakalik icin onlarla iliski yasadigini anlatmisti hatta

Rabbim hakkımıza hayırlısını versin canım cok haklısın rabbim bizi iyilerle namus sahipleriyle karşılaştırsın

Rabbim hakkımıza hayırlısını versin canım cok haklısın rabbim bizi iyilerle namus sahipleriyle karşılaştırsın
Amin cnm Allah razi olsun
ben de hep derim zaten Allah im eslerimizi nisanlilarimizi iffetsiz kadinlardan korusun diye

Ben cunku boyle bayanlari gordukce zaten kiskanc biriyim daha da cok kiskaniyorum
Korkuuorum ister istemez

Valla tuhaf biri telde sesini özledim diyecek sen buna minnet diyeceksin o dakika tıkarım o telefonu ağzına özlerim özlemez mi görür ha öpüyorum canım neyin samimiyeti bakın biir kadın olarak eşinin yerine koy kendini değil hakaret bazlı konuşmak değil alenen hakaret dersin bu nasıl bir yüz bulmadır öpüyormuş ne bu bugün çocuk bile sorar hangi samimiyete dayanarak diye eşinin de güvenini düşün o nasıl başlasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aldatmadığı sürece istediğini yapabilir yani?
(facepalm)
Demiyorum bir şey.
Tabiki degil. Bu konu hakında konu sayıbinin yeterince suçlamaya gerek yok diye girmedim ama beliki yaşı küçük ve annesi veya onu uyaracak ablaları olmamış olabilir. Sonuçta bir suc var, evet ama suçlayıp saldırmak yerine eşi ile arasını nasıl düzeltmesi gerekiyor diye fikir verilmeli.
yani burakip kendi bkunun icinde kaybolup boğulsunmu onuçta Bir'de oğlu var ve eyer kocası inanmasaydı sacından tutup eve yapiştirirdi,ama eşi git gel demiş

E biz de söylüyoruz, yaptığı yanlış diye.
Ayrıca konu sahibesi bizden nasıl barışacağı ile ilgili tavsiye istemiyor. çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum dedi paragrafında. Anlayacağınız hem suçlu hem güçlü. Yutmuşmuş hepsini, lafa bak. Eve geri aldığına şükretmeli, başkası olsa anasının babasının evine yollardı. Bugün mesajlaşan, telefonda konuşan, yarın neler yapmaz. Yani kendiniz düşünün, bir bayan buraya gelip de kocasının böyle davranışlarda bulunduğunu yazsaydı, siz de dahil herkes 'kesin aldatıyor, boşan, terbiyesiz adam vs' derdi, yanlış mı?

Mervecim her sahis bence kendi yaptiklarindan sorumludur. Turkiyede ozel sirketler nasil bilmiyorum tabi ama, ben yabancilarla dolu sirkette calisiyorum tek bir hareket gormedim. Senin mesafenle alakali hersey bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evet okudum bunları
tabiki şüpheli davranışlar, ilk sıralarda benimde aklımdan geçmedi degil ama,bu kadın burda kim olduğu beli degil
yapmış olsa yaptım diye bilir rahatlıkla, sıkılmadan neden inkar etsinki?
Kocası buralarada eli uzanır diye düşünse, onuda sanmıyorum çünkü resmen taşlandi
ben olsam asıl kocam bu yazıları okuyup gaza gelmesin derdim...ya Rabbim tövbeya:)

buraya günah vurmaya gelmedi
derdi var anlatmak istemiş ve kapalı bir şekilde yardımda istiyor.
Yapmış bir cahilik. Bazıları şeyine sayıp çıkmali,Buda artık diline yada hal hareketine çıksın.

birde bunca yorumdan sonra konu sayibi haksız olduguna ve yanlış yaptığına anladı bence ve şuam cok pişman olmalı am
a herkes saldırinca bence biraz yan tepki verdi

cnm ben henuz uni den yeni mezun oldum sayilir daha is hayatini gormedim ama disarida erkelerle aramda hep bi mesafe olmustur
yani erkeklerle derken mesela unide bakan olunca ters ters bakarim yanima gelemez ya da yolda yururken salak.salak laf atan olursa orali olmam bakmam cevap vermeye gerek bile duymam malesef bende o sekil bayanlar goruyorum aynen herkes oyle olacak diye bisey yok ama benimki.yapi olarak fazla kiskanc ve sana guveniyorum millete guvenmiyorum der hep ama ben buna katiomiyorum cunku istisnalar haric
ben kuyruk sallamazsam kimse de bana yanasamaz ben de is yerlerinde ciddi olunmasi hatta bayanlarla bile cok samimi olunmamasi taraftariyim cnm

Açıkçası ben artık konunun fake olduğunu düşünmeye başladım.

valla konuya sadık kalayım şeytana uymayayım diyorum diyorum olmuyo

konu sahibi öyle rahatki sanki ben allah özlettirmesin diyorum iş arkadaşıma okadar kişi sanki beni bombalıyo hiiiiiiç bişi yazıyosun 3 saat sonra alakasız bir cevap bi rahatlık ev oturmasına gelmiş gibi bi umursamazlık

Bi ayarsızlık var belli bariz fece olabilir 😡😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Arkadaşlar bir şey soracağım? Evet ben de konu sahibini bu konuda suçlu buluyorum ama aklıma takılan bir şey var. İş yerindeki insanlarla karısının kendisini aldattığını düşünen bir adamın, karısını hem ailelere rezil edip hem evinde tutup hem de hala aynı iş yerinde çalıştırması ne kadar mantıklı? Yani sen çalış para getir, ben de bir yandan didikleyeyim senin konuşmalarını. Bu da biraz genişlik değil mi sizce?

zaten adam başlı başına tuhaf geniş ne denirse artık amaan ikiside ilginç yani konu sahibi aşırı samimi iş arkadaşlarıyla vs bunu elemanı elde tutmak için yakalıkmı ne öle bişey olarak adlanrıyo koçasıda bunun telefon kayıtlarını indiriyor özel bi programla komple sülaleye dinletiyo kadınıda geri eve alıyo hemde konuşmuyor işden çıkıyım demiş çıkarmamış başka bi adam olsa ağız burun girerdi eşinide işden alırdı aileyede dinletmezdi yani bu ne böle hani marjinal bizdik.....:)))

Aynen.bu rezilliği yaptıysa boşanması gerekiyordu.e boşanmıcaksan millete niye rezil ettin kadını? Ha bi de çalışmayan erkek mi olur ya! Valla ben daha o kadar modern olmadım ben çalışcam o benim paramla geçinecek! Geçici bir süre olabilir ama keyfinden çalışmıyorsa kıllanırım ben bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…