kocam onu aldattığımı düşünüyor

Al birini vur ötekine... Arkadaşım bizde zaten konu sahibine eşini aldattın demiyoruz.Evli ve çocuklu olduğun halde başka erkeklerin sana "sesini özledim" diyecek cesareti vermemeliydin diyoruz.Bunu daha nasıl anlatabiliriz? Ayrıca kimsede kendisiyle alay etmiyor ve kırıcı yaklaşmıyor.Sadece başka erkeklerle arana mesafe koy diyoruz.Normali bu çünkü.Bilmem anlatabildim mi?

YAzdıklarınızda haklısınız fakat anladığım kadarıyla evin geçimini bayan sağlıyor.Eee hadi işten çıktı diyelim,bu zamanda iş bulmak elinde mesleğin olsa bile çok zor.Bu sebepten olabilir.

Sesini özledim diyen adama Allah özlettirmesin dersen kocanda her türlü peşine düşer. Çok da haklı.. Baya bayaa elin adamlarıyla hoş sohbet içindesin. Ne yapsın kocan? Demek ki senin kadar mezhebi geniş olamamış.

dalga geçmiyorum sadece merak
eğitim düzeyin nedir?
eğer okumamış bir insansan ki biçok kişi biliyor yazım kurallarını
tamam fazla okumamış kız diyeceğim
ama okuyup da burda insanları kaale almayıp türkçe katlediyorsan insanların da dalga geçmeye hakkı var!!!

Bu yorum düşündürücü, iyi yerden yakalamışsın...
Hiçbir erkek evli barklı bayana bu şekilde konuşamaz, gece mesaj atmaz, hatta mesaj da atmaz pek. eğer ondan yana birşey görmemişse. (ruh hastası sapıklar hariç)
Hele de aynı iş yerinden. Yüz yüze bakılıyor. Ben evlendiğimde kaç yıllık iş arkadaşlarımın hali tavrı biraz değişti. daha bir saygı duymaya başladılar. onlar da yaşlı başlı adamlar olmalarına rağmen.

YAzdıklarınızda haklısınız fakat anladığım kadarıyla evin geçimini bayan sağlıyor.Eee hadi işten çıktı diyelim,bu zamanda iş bulmak elinde mesleğin olsa bile çok zor.Bu sebepten olabilir.

Peki o zaman bu adamın da genişliği şaşırtıcı değil mi? Tam bir tencere kapak olmuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Di mi ama? Ben de anlamadım hiçbir şey.

Valla günlerdir bakıyorum yorumlara, konu sahibinin verdiği cevaplara. Anlayamadım. Bir rahatlık onda, bir genişlik adamda. Allah sonlarını hayır etsin.

Eğitim düzenimle ne alakasi var? Ama senin yaklaşma ve anlama düzeninde bir bozukluk oldugu kesin. Hala insanlara yaklaşma şekliniz yanlış. Şimdi konu sayibini bırakıp sıra banami geldi? ozaman size iyi eylenceler. Cünkü sizin gibi insanlara 10 x kerede anlatsan bir şey anlamaya degil, hala kendini savunmaktan cekinmezler. Istersen kendin bir baştan başlayip okumaya ve anlamaya çalış, ne dersin?
tabi ama içinizde merhamet diye bir şey kalmadiysa hiç uğraşmayin derim
çünkü davranışinizda bir şey degişecegini sanmiyorum.

benim konu sahibinden çok sizin gibi saygısız insanlar ilgimi çekti. Bir insan adam gibi yorup yapar gider. Sonra yarin kendiniz bir konu açıp; bir hata yaptim, yok kvdem şöyle yapti böyle oldu, kocam şöyle demeyin. Kusursuz insan yoktur, fakat icinci hatayi yapmamakda önemli

Sen buraya beliki yerleşmiş ve eylence arıyorsun ve nekadar eğitimli olduğunda burdan cikara biliyorum
Ne diyeyim, ozaman bol eylenceler:)

Bir konu açıldığında herkes iyi ya da kötü,olumlu ya da olumsuz mutlaka yorum yapacaktır.Herkesin aynı fikirde,aynı düşüncede olması beklenemez.Benim anlamadığım konu sahibi bile bu kadar tepki vermezken siz nasıl insanları azarlarcasına,hatta hakarete varırcasına yargılayabiliyorsunuz? Kerndinizde bu hakkı nasıl buluyorsunuz? Sizden yaşça büyük birsürü insan var burda nasıl böyle saygısızca davranabiliyosunuz? Dünkü "namuslu ayaklarına yatmayın" sözünüzü unutmadım.Lütfen konu dışına çıkmayın,hakarete varan yazılarınızada bir son verin.

ihmalkarlık olarak mı düşünüyorsun doğrudur ihmalkarlıklık o zaman sizin gibi insanlar sadece anlamak istediklerini anlarlAR.SEN TÜM KONUYU okumamışsın anlaşılan çok büyük konuşmamak lazım çok suçluysam eşim dışında neden herkes bana destek oldu.Ve seni bilgilerimle mahvederim kendine çok güvenme

Madem böyle düşünüyor bir çoğunuz ve kendi dediginiz gibi herkes farkli pencerelerden baka bilir, ozaman benim düşüncemede saygi duymalisiniz. Nasıl ben duymam gerektigi gibi. Buda benim bakiş şeklim.
konu sayibi zaten hiç cvp vermiyorki, ben olsam, bende bu yorumlardan sonra sesiz davranirdim. Yorumlarin arasında ağır itialar varken, benim herkes namus bekciligi yapmasin dememi dokundu, pes dogrusu
Her neyse herkes ayni düşünüyorsa yapacak bir sey yok zadece biraz dikatli ve duyarli olalim dedim. Ama yarin bu şekilde birileri size bu şekilde yaklaşırsada üzülmeyin

Yaş olayina girdiğimizde ise, kimse kimseye saygisi yoki burda. saygi karşiliklidir! ayrica ben 18 yada 25 yaşında bir çocuk degilim:)
Şimdi rolleride tersine çevirmeye çalışmayın
asil ben herkes dikatli yaklaşip öğle davransin diyen ve eylence aramayin diyen kişiyim. Görende dalga geçen ve eylenende, hakaretler küfürler eden biriyim sanar
Ama burda toplananlar bir birilerine yakin ve benzeyen karekterdeler olmali. Bu sözümüde yanlış anlamayin o yüzden düşüncelerimiz carpişiyo

evet doğru bende suçluyum suçsuzum demiyorum zaten mrb olayında aileme söyledim anlattım ama tepki koyarlar diye çok korktum aileye başta yansıtmak istemedim babama dedim gel diyorsan şimdi geleyim yeter diye babam konuştum dedi konuyu kapatın.bende öyle yaptım ağladım sızladım yapma dedim ama dinletemedim böyle bir olaydan dolayı ayrılsaydık kime ne diyebilirdim onun için sustum ve çok seviyordum sadece içi rahatlayacaksa olsun dedim olaydan iki gün sonra ayrıntıyı istedi bende olayın etkisinde iken konuştum verdim ama şimdiki aklım olsa kesinlikle vermezdim bir erkek için böyle bir düşünce çok ağır diye düşünüp verdim zaten.

Ağzına sağlık... diyecek bir şey yok.

bence saçmalıyorsun kimin ne konuştuğu seni ilgilendirmez insanların türkçesi düzeltmek sana kalmamış

Bazi insanlara bir şey aciklama seni yora bilir. Ben şahsen cvp vermeyeceğim
zadece yardim yada yorumdan cok eylendiklerini hisetim ve bu rahatsiz eti.

Inan burda konu acip sorunlarini anlatmamak en iyisi:) fakat bu davranişlarini onayliyorum anlamina gelmez..
Tam olarak neler yaşadigini ve senin nasıl bir insan olduğumuza dahi yorum yapmamız doğru değil. Belki çok insanlari seven, inanan kisacasi saf birisisin ama bekarda olsan dikat edeceksin. Çünkü insanlar yanlış anlar. Belki kocana bağlı vya sadık bit insansin ve kocanda sana inandi ama kendine yediremez. Bir kere kiskanir
o yüzden sucu asla kocanda bulma
sana onay verenleride belki ciddiye alman yanlışdir...
bu iş arkadaşları ise ve ailen ise
ailen seni korumak için bunda bir şey yok der. Is arkadaşlarında bu konuda zaten çok rahat canim
Sen özürunu dile ve bundan sonra dikat edeceğine söz ver

bence saçmalıyorsun kimin ne konuştuğu seni ilgilendirmez insanların türkçesi düzeltmek sana kalmamış

Üstüme iyilik sağlık:)
Yahu ilkkkk benim türkçemin bozuk oldugunu ve bunudaküçümsediler önce .
Yarabbim! :))
burasi tuaf ben karişmiyorum
ne haliniz varsa görün ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…