• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

Madem böyle düşünüyor bir çoğunuz ve kendi dediginiz gibi herkes farkli pencerelerden baka bilir, ozaman benim düşüncemede saygi duymalisiniz. Nasıl ben duymam gerektigi gibi. Buda benim bakiş şeklim.
konu sayibi zaten hiç cvp vermiyorki, ben olsam, bende bu yorumlardan sonra sesiz davranirdim. Yorumlarin arasında ağır itialar varken, benim herkes namus bekciligi yapmasin dememi dokundu, pes dogrusu
Her neyse herkes ayni düşünüyorsa yapacak bir sey yok zadece biraz dikatli ve duyarli olalim dedim. Ama yarin bu şekilde birileri size bu şekilde yaklaşırsada üzülmeyin

Yaş olayina girdiğimizde ise, kimse kimseye saygisi yoki burda. saygi karşiliklidir! ayrica ben 18 yada 25 yaşında bir çocuk degilim:)
Şimdi rolleride tersine çevirmeye çalışmayın
asil ben herkes dikatli yaklaşip öğle davransin diyen ve eylence aramayin diyen kişiyim. Görende dalga geçen ve eylenende, hakaretler küfürler eden biriyim sanar
Ama burda toplananlar bir birilerine yakin ve benzeyen karekterdeler olmali. Bu sözümüde yanlış anlamayin o yüzden düşüncelerimiz carpişiyo

Düşüncelerimizin çarpıştığı kesin.Ama biz sizin bakış şeklinizede saygı duyuyoruz.Ama kalkıp burda kimseye hakaret etmiyoruz.Ayrıca siz "kimse namus bekçiliği yapmasın" demedin,"namuslu ayaklarına yatmayın" dedin.Böyle bir ithamda bulunman büyük suçtur bilesin.Kimsenin namusunu yargılamak kimsenin haddine değil.Moderatörlerde bu olaya bir el koyarsa sevinirim artık.

Bazi insanlara bir şey aciklama seni yora bilir. Ben şahsen cvp vermeyeceğim
zadece yardim yada yorumdan cok eylendiklerini hisetim ve bu rahatsiz eti.

Inan burda konu acip sorunlarini anlatmamak en iyisi:) fakat bu davranişlarini onayliyorum anlamina gelmez..
Tam olarak neler yaşadigini ve senin nasıl bir insan olduğumuza dahi yorum yapmamız doğru değil. Belki çok insanlari seven, inanan kisacasi saf birisisin ama bekarda olsan dikat edeceksin. Çünkü insanlar yanlış anlar. Belki kocana bağlı vya sadık bit insansin ve kocanda sana inandi ama kendine yediremez. Bir kere kiskanir
o yüzden sucu asla kocanda bulma
sana onay verenleride belki ciddiye alman yanlışdir...
bu iş arkadaşları ise ve ailen ise
ailen seni korumak için bunda bir şey yok der. Is arkadaşlarında bu konuda zaten çok rahat canim
Sen özürunu dile ve bundan sonra dikat edeceğine söz ver
Yok sesini özledim yok Allah özletmesin... Kocasının şüphelendiğini bile bile ..Bunu diyen evli bir bayana sizin ne gibi öneriniz olabilir?

Eğitim düzenimle ne alakasi var? Ama senin yaklaşma ve anlama düzeninde bir bozukluk oldugu kesin. Hala insanlara yaklaşma şekliniz yanlış. Şimdi konu sayibini bırakıp sıra banami geldi? ozaman size iyi eylenceler. Cünkü sizin gibi insanlara 10 x kerede anlatsan bir şey anlamaya degil, hala kendini savunmaktan cekinmezler. Istersen kendin bir baştan başlayip okumaya ve anlamaya çalış, ne dersin?
tabi ama içinizde merhamet diye bir şey kalmadiysa hiç uğraşmayin derim
çünkü davranışinizda bir şey degişecegini sanmiyorum.

benim konu sahibinden çok sizin gibi saygısız insanlar ilgimi çekti. Bir insan adam gibi yorup yapar gider. Sonra yarin kendiniz bir konu açıp; bir hata yaptim, yok kvdem şöyle yapti böyle oldu, kocam şöyle demeyin. Kusursuz insan yoktur, fakat icinci hatayi yapmamakda önemli;)

Sen buraya beliki yerleşmiş ve eylence arıyorsun ve nekadar eğitimli olduğunda burdan cikara biliyorum
Ne diyeyim, ozaman bol eylenceler:)

düzgünce, insanca bir soru sordum atarlanmak nedir?
sen burda sataşıyorsun ki bize de seninle ilgili konuşma hakkı doğuyor
konu sahibi böyle bir konu açtıysa tabiiiiiiki tepki alacak akıl var mantık var
adam gibi yorum yapıyoruz zaten sıkıntı yok
saygısız mı biz mi? önce dön kendine bak
insanlara saygın olsa kurallı düzgün anlaşılır şekilde yazarsın kimse de sana sataşmaz

ben buraya yerleşmedim yerleşsem de seni hiiiç ilgilendirmez
eğlence aramak için muhalif abuk subuk yorumlar hiç yapmam beni burda bilen bilir
kendi sıfatlarını bana veya başkasına yapıştırma
selametle...

Düşüncelerimizin çarpıştığı kesin.Ama biz sizin bakış şeklinizede saygı duyuyoruz.Ama kalkıp burda kimseye hakaret etmiyoruz.Ayrıca siz "kimse namus bekçiliği yapmasın" demedin,"namuslu ayaklarına yatmayın" dedin.Böyle bir ithamda bulunman büyük suçtur bilesin.Kimsenin namusunu yargılamak kimsenin haddine değil.Moderatörlerde bu olaya bir el koyarsa sevinirim artık.

Boyle bir konuya el atilmiyor da, uyeligimiz pasifize ediliyor.

Konu fake
Hic de 26yasinda hastanede kendisine bagli elemanlar olan bir idareci goremedik nedense
Ya ben cok gerizekaliyim idareci olamadim yasim 30
Ya da insanlar cok cok zeki 26yasinda yonetici oluyor cocuk da yapiyor kariyer de

Kocanin da FBI uyesi oldugunu soylemiyorum bile
O derece gercek disi

Konu fake
Hic de 26yasinda hastanede kendisine bagli elemanlar olan bir idareci goremedik nedense
Ya ben cok gerizekaliyim idareci olamadim yasim 30
Ya da insanlar cok cok zeki 26yasinda yonetici oluyor cocuk da yapiyor kariyer de

Iste boyle konular kapatilmiyor. Gercekci yorum yapanlarin uyeligi kapatiliyor. Sizinkini de her an kapatabilirler. Ben 1 gun ceza aldim.

Arkadaslar konu sahibi icin tartismaniza hic gerek yok konunun sahte oldugu apacik ortada....
cunku konu sahibi tinlamiyo bizi..
akil var mantik var hic bi koca boyle bi durumda halen git orda calis demez direk bosar hic bi esine sadik iffetli bi kadin da Allah ozletmesin demez....
Bu konu sahteeeeeee....

Arkadaşlar bir şey soracağım? Evet ben de konu sahibini bu konuda suçlu buluyorum ama aklıma takılan bir şey var. İş yerindeki insanlarla karısının kendisini aldattığını düşünen bir adamın, karısını hem ailelere rezil edip hem evinde tutup hem de hala aynı iş yerinde çalıştırması ne kadar mantıklı? Yani sen çalış para getir, ben de bir yandan didikleyeyim senin konuşmalarını. Bu da biraz genişlik değil mi sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuda birçok tutarsızlık var.

bir de "eğitim düzeYi" değil de "eğitim düzeNi" diyeni de gördüm ya :1:

tuhaflıklar silsilesi...

Son düzenleme:
ihmalkarlık olarak mı düşünüyorsun doğrudur ihmalkarlıklık o zaman sizin gibi insanlar sadece anlamak istediklerini anlarlAR.SEN TÜM KONUYU okumamışsın anlaşılan çok büyük konuşmamak lazım çok suçluysam eşim dışında neden herkes bana destek oldu.Ve seni bilgilerimle mahvederim kendine çok güvenme
Bilgilerinizle beni mahvetmeniz için ikinci dilinizin benim türkçem kadar olması gerekir =) Her neyse burada kimin kimden daha iyi dil bildiğini tartışmıyoruz, konu o değil sanırım.
Evet, bana göre evli olduğunuz halde başka bir erkeğin 'sesini özledim', 'öpüyorum canım' demesine göz yummanız bir ihmalkarlıktır, eşinizin güvenini suistimal etmektir hatta. Böyle davranmanızı aklayacak, konunun atladığım hangi ayrıntılarından bahsediyorsunuz, aydınlatın beni lütfen?
P.S size kim ve neden destek olmuş bilmiyorum, benim fikrim bu ama. Buraya konu açarken objektif yaklaşım beklediğinizi varsayarak yorumumu yazdım, olumsuz eleştiri sizi rahatsız ediyorsa sıkıntılarınızı herkese açık bir forum yerine, belki de size destek verenlerle paylaşmalısınız?

mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum
,

bişey dicem.. çok basit bişey.. samimi olmayın elin adamıyla arkadaş markadaş eşiniz rahatsız oluyo demekki empati yapın?

Arkadaşlar bir şey soracağım? Evet ben de konu sahibini bu konuda suçlu buluyorum ama aklıma takılan bir şey var. İş yerindeki insanlarla karısının kendisini aldattığını düşünen bir adamın, karısını hem ailelere rezil edip hem evinde tutup hem de hala aynı iş yerinde çalıştırması ne kadar mantıklı? Yani sen çalış para getir, ben de bir yandan didikleyeyim senin konuşmalarını. Bu da biraz genişlik değil mi sizce?

Fake ya. Adamın yerinde kim olsa ya yollardı anasının evine, ya öldürürdü. Bir üçüncü seçenek olarak da kabullenebiliyorsa affederdi, gerekli konuşmalarını yapıp. Ama aynı işe yollamak? Ailesine anlatmak ama ailesine kızı iade etmemek? Her şeyi geç, işyerindeki sarkıntılak eden adamı gidip dövmesi lazımdı en azından. O kim ki karısına askıntılık ediyor? Namus bu.
O yüzden, tekrar söylüyorum - fake fake fake.

Fake ya. Adamın yerinde kim olsa ya yollardı anasının evine, ya öldürürdü. Bir üçüncü seçenek olarak da kabullenebiliyorsa affederdi, gerekli konuşmalarını yapıp. Ama aynı işe yollamak? Ailesine anlatmak ama ailesine kızı iade etmemek? Her şeyi geç, işyerindeki sarkıntılak eden adamı gidip dövmesi lazımdı en azından. O kim ki karısına askıntılık ediyor? Namus bu.

Yahu yaz geldi ya milletin kanı kaynıyor,rahat duramıyor sanırsam.Şu 1 haftada bile o kadar fake konuya denk geldim ki,yaz tatili geliyor ya liseliler boşta kaldı zaar.

Ben de öyle düşünüyorum. Ya biz çok gerikafalıyız ya da insanlar başka bir alemde yaşıyor.

Arkadaslar konu sahibi icin tartismaniza hic gerek yok konunun sahte oldugu apacik ortada....
cunku konu sahibi tinlamiyo bizi..
akil var mantik var hic bi koca boyle bi durumda halen git orda calis demez direk bosar hic bi esine sadik iffetli bi kadin da Allah ozletmesin demez....
Bu konu sahteeeeeee....

Ya ben de yeni üyeyim de başka topiklerde de görüyorum sahte bu konu falan diyorlar.merak ettim ama ilk defa soruyorum yani ne oluyor sahte konu açınca? Ellerine ne geçiyor valla merak ettim.bunun bi getirisi mi var?

Siz o adamla samimi olmak bir yana gördüğünüz yerde başınızı çevirmeniz gerekirdi bunca yaşanan olaydan sonra

adam size sesini özledim diyor sizde allah özletmesin diyorsunuz:53:

bu diyalog hiç ama hiç normal değil eşinizin yerinde kim olsa öyle anlardı.

adam haklı sizinde aradaki güven sorunuyla zaten evliliğiniz artık zor devam eder etse bile cehennemden bir farkı kalmaz.

Ya ben de yeni üyeyim de başka topiklerde de görüyorum sahte bu konu falan diyorlar.merak ettim ama ilk defa soruyorum yani ne oluyor sahte konu açınca? Ellerine ne geçiyor valla merak ettim.bunun bi getirisi mi var?

cnm gecenlerde bırı tez hazırlamak ıcın sahte konu acmıstı
bazı erkek uyeler de merak edıp sahte konu acabılıyo
bana da bu konu ınandırıcı gelmedı cunku konu sahıbı buradakı yorumları tınlamıyo...
nabzımızı sınmaya calısan bı zavallı işte....

Back