Madem böyle düşünüyor bir çoğunuz ve kendi dediginiz gibi herkes farkli pencerelerden baka bilir, ozaman benim düşüncemede saygi duymalisiniz. Nasıl ben duymam gerektigi gibi. Buda benim bakiş şeklim.
konu sayibi zaten hiç cvp vermiyorki, ben olsam, bende bu yorumlardan sonra sesiz davranirdim. Yorumlarin arasında ağır itialar varken, benim herkes namus bekciligi yapmasin dememi dokundu, pes dogrusu
Her neyse herkes ayni düşünüyorsa yapacak bir sey yok zadece biraz dikatli ve duyarli olalim dedim. Ama yarin bu şekilde birileri size bu şekilde yaklaşırsada üzülmeyin
Yaş olayina girdiğimizde ise, kimse kimseye saygisi yoki burda. saygi karşiliklidir! ayrica ben 18 yada 25 yaşında bir çocuk degilim:)
Şimdi rolleride tersine çevirmeye çalışmayın
asil ben herkes dikatli yaklaşip öğle davransin diyen ve eylence aramayin diyen kişiyim. Görende dalga geçen ve eylenende, hakaretler küfürler eden biriyim sanar
Ama burda toplananlar bir birilerine yakin ve benzeyen karekterdeler olmali. Bu sözümüde yanlış anlamayin o yüzden düşüncelerimiz carpişiyo
Düşüncelerimizin çarpıştığı kesin.Ama biz sizin bakış şeklinizede saygı duyuyoruz.Ama kalkıp burda kimseye hakaret etmiyoruz.Ayrıca siz "kimse namus bekçiliği yapmasın" demedin,"namuslu ayaklarına yatmayın" dedin.Böyle bir ithamda bulunman büyük suçtur bilesin.Kimsenin namusunu yargılamak kimsenin haddine değil.Moderatörlerde bu olaya bir el koyarsa sevinirim artık.