• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

bu yoruma imzami atarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne demesi canım ya ben samimiyet için kendimi çok sorguladım ama inan erkekler onu bakmıyor bende zamanında çok öyle söylerdim neden kimse beni rahatsız etmiyor derdim ama kınadığım şey başıma geldi

facebook şifrem mail şifrem hepsini eşim bilir eşimin bilgisi olmadan değişemem tlfonumda onun adına fatura ayrıntımda ona gider ve bir toplantıda olursam tlfon açık kalır ortamda kim var onu dinler ama seni köpekler gibi seviyorumda diyor bende seviyorum ama bunaltıyor bazen beni

Köpekler birbirinin telefonunu dinleyerek baskı altında tutarak sevmez.

Sizin iliişkiniz sizin kararınız ben kendi düşünceme göre söyledim tekrar söylüyorum, böyle sevgi olmaz. Birlikte bir terapiste gitmelisiniz.

ne demesi canım ya ben samimiyet için kendimi çok sorguladım ama inan erkekler onu bakmıyor bende zamanında çok öyle söylerdim neden kimse beni rahatsız etmiyor derdim ama kınadığım şey başıma geldi

Kınadığın için değil yüz verdiğin için başına geldi
Biri seni bir kere arıyorsa bu onun suçudur ama birden fazlası senin suçundur
4 kez konuştuk eşim dinlemiş diyosun, birinci de azarla bi daha da açma kardeşim Allah Allah

facebook şifrem mail şifrem hepsini eşim bilir eşimin bilgisi olmadan değişemem tlfonumda onun adına fatura ayrıntımda ona gider ve bir toplantıda olursam tlfon açık kalır ortamda kim var onu dinler ama seni köpekler gibi seviyorumda diyor bende seviyorum ama bunaltıyor bazen beni

Ilk sayfalarda da yazmistim. Bir insani hapishaneye de kapatsan yapacagini yine yapar.

:53::53: neden msj atıyomus adammm.. :19::19:
:123:evlilik; güven,sadakat ister .. :19::19:

eşiniz bu durumlardan sonra psikopata bağlamış bence haklıda... sizi seviyo hala demekki ki sizden ayrılmamış.
hareketlerinize dikkat etmenizde fayda var..

yahu baş hemşiresin anladık elemanı elde tutmak için canım cicime gerek yok düzgün konuş karşındaki insan insan olarak değer verdiğini bilsin yeter ayrıca sesini özlemişim ne demek o elemanına hesabını sorsaydın eşinede dinletseydin şuan eşine tekrar güven vermek istiyorsan al karşına konuş ben art niyetli deildim asla ama hata yaptım taviz vermeyecektim bundan sonra asla olmayacak de ve o iş yerinden başka bi hastaneye geç orayala alakan kalmasın yeniden başla zamanla düzelir inşalah ama eşinde parelel gibi dinlemişde dinlemiş seni oda yetmemiş aileye komple dinletmiş eşinin ailesi ve senin ailen ne tepki verdi sana şuan nasıl davranıyolar ve eşinle hiçmi konuşmuyosun

canım benim evet onu anladım ama konuşmalarda o canım dediği zaman ben ona beyefendi diyordum belki anlar diye ama olmadı eşim o ses kaydını da duymuş bana dedi evet duydum adamı terslemişsin tamam dedi bir buçuk ay oldu hala hergün birşey söylüyor ve kapatmak istemiyor konuyu ne yapsam boş işten çıkmamada birşey demedi çalış dedi çıkayımmı dedim yoksa ve defalarca konuştum kesinlikle olmayacak neyi sevmiyorsan söyle yapmam dedim ama anlatamıyorum ailesi çok iyi hatta beni bu kadar rezil ettin ailene gidemem dedim gitmem de artık ailesi kendisi bir akşam geldi ve bana tek bir laf söylemediler birşey yok dediler ve bende aartık oraya gidip geliyorum unutmadan olayın olduğu akşam babamı çağırmıştı babam dinledi sen ne demek istiyorsun dedi eşime bağırdı gidiyoruz kızım dedi babam gelmeden önce eşime dedim çağırma babam beni alır götürür dedim oda bana dediki seni götürürse izin vermem dedi ve babam götürünce birşeyler yap dedim git dedi sonra barıştıktan sonra bana dedi sen kalmalıydın niye gittin ailenin desteğini görünce beni sattın diye tepki koydu

Konu sayıbinden cok buraya toplanıp gir gir yapanları ve bundan büyük sevk alanlara yazıklar olsun!

Bize niye kimseye böyle yaklaşmıyor diyede namuz ayakları kimse yapmazsın sergileyip durmasın. Insan gibi yorum yapın ya! ne dalga geçip eyleniyorsunuz?

Konu sayibi sende gerekiyorsa işden çık. Hastahanede elaman kaçmasın diye yalakalik yapıyor, ama sense kocandan olacaksın haberin yok.

Kocan sana güvenmesini tekrar istiyorsan kartları açık at ortaya yani, Telefonunu yanında sürekli taşıma, şifrelerini bilsin, böylece seni bir kac kere kontrol eder ve kendini tatmin etmiş olur.

Vallah sen onu, o seni rezil etmiş ama yapcak bir şey var oda kendine ve eşine sayıp çık, yoksa pişman olursun!
Gerekiyorsa yalvar ve inandir..
Öncelikle sayip değil, saHip, ve namuz değil, namuS, eyleniyorsunuz değil, eĞleniyorsunuz, sevk değil Zevk, işden değil, işTen. Kusura bakmayın tutamadım kendimi. Önce ana dilinizi öğrenin.
Bize kimse bu şekilde yaşlaşmıyor, yaklaşamaz da, yaklaşmasını istemiyoruz çünkü, ona göre davranıyoruz mesafemizi koyuyoruz.
Burada olay kocasının kendini tatmin etmesi değil, ne alaka? Adam göreceğini görmüş, duyacağını duymuş zaten. Nasıl bunu sindirip konu sahibemizi affedecek, konu bu. Her erkek kabul edemeyebilir böyle bir şeyi. İş arkadaşlıkları tabi ki olur ama onların da bir adabı olur sonuçta.

kınadığın için değil yüz verdiğin için başına geldi
biri seni bir kere arıyorsa bu onun suçudur ama birden fazlası senin suçundur
4 kez konuştuk eşim dinlemiş diyosun, birinci de azarla bi daha da açma kardeşim allah allah

sana diyorum iş için zaten adam arıyor işle ilgili konuşuyor ama diyor canım müsaitmisin ondan sonraki iş

ah canım dertleniyo muydun bide
şu işaretlediğimle alakalı erkekler niye rahatsız etmiyo diye
rahatsız etmişler hoşuna gitmiş dvm ettirmiş yüz vermişsin
kocanla kötü olmuşsun... mutlu musun şimdi!!!

evet arkadaşım öyle ama inan sürekli beni takip eder tlfonu kurcalaştırır beni bakkala bile sorsr burdan ne aldı diye hem rahat bırakır hem gözetim altına alır

Benim eşimde beni takip eder. sürekli telefonumu mail adresimi kontrol eder iş yerime uğradığında pc'deki geçmişi kontrol eder. Bilincinde olunması gereken şey se herşeyde bir mesafe olması. Siz bunu kuramamışsınız. Eşinizde baya işkillenmiş bu durumdan. Evlilik birliğinizin sarsıldığını düşünüyorum. Şahsen Bir bayan olarak eşime bir bayanın canım öpüyorum demesine dayanamaz içimdeki canavarı ortaya çıkarırdım. Buda böyle bişey. Gerçekten eşinizi sevip saygı duySaydınız. " beyefendi ben evli bir bayanım bu şekilde iltifatlardan hoşlanmam dikkatli olun lütfen" derdin yada bu tarzı şeyler.

Bu erkek mantığıdır güzelim. Erkek yanaşır. Kadın terslemezse devam eder. Yan tarafımdaki bakkala yaşadığım bir hadiseye kulak ver barsin :34:;

ben: xxx abi yara bandı var mı?

xxx abi : hayırdır noldu ?

ben: Selçuk bey kompresöre bakım yapıyordu parmağı kesildi.

xxx abi: yan tarafta var şekerim.

ben: Bence ağzını toplamalısın çünkü toplamazsan yara bantlarına senin ihtiyacın olacak!,

Neden mi böyle tepki verdim ;

ÇÜNKÜ;

EŞİMİ SEVİYORUM..
EŞİME HER NE KADAR SORUNLU BİR EVLİLİĞİM OLSADA SAYGI DUYUYORUM.!!
EVLİLİĞİN SEVGİ SAYGI VE SADAKATTEN OLUŞTUĞUNUN BİLİNCİNDEYİM.
ÇÜNKÜ BEN O ADAMLA EVLENİRKEN HASTALIKTA SAĞLIKTA İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ONA SEVGİ SAYGI VE SADAKETLE BAĞLANCAĞIMA SÖZ VERDİM ;)

ANLAŞILAN O Kİ SEN "SÖZ" VE "SADAKATİ " BİLMİYORSUN.......

EDİT: (EKLEMEDEN EDEMEYECEKTİM) = Ve ben senden yaşça küçükken bunun bilincindeyim sen benden büyüksün üstelik annesin bla bla blaa

Son düzenleme:
sana diyorum iş için zaten adam arıyor işle ilgili konuşuyor ama diyor canım müsaitmisin ondan sonraki iş

Sen hep aynı cümlelerle kıvırıyosun
' Sesini özledim ' diyen adamla tek kelime etmen hata
Bizde çalışıyoruz, bizi de iş için arayan oluyo. Rahatsız ettim kusura bakma şu şöyle miydi diyolar kapatıyolar. Sesimi özledim diyen olursa sesini kısarım ! Sen diyosun 'Allah özletmesin cicişkom :21:'

Başka ismi yok demekki o adamlar evliliginden daha önemli adamın suçu günahı ne çok taciz edilmek istemissin etmisler kına yak adam seni 5 parasız sokağa atsam yerindir ora seni daha çok taciz ederler sende mutlu mutlu yaşarsın ne demek sesini özledim sen ne dedin bende özledim deseydin kirilmasaydi neyse o gider öteki gelir sana dert değil

Öncelikle sayip değil, saHip, ve namuz değil, namuS, eyleniyorsunuz değil, eĞleniyorsunuz, sevk değil Zevk, işden değil, işTen. Kusura bakmayın tutamadım kendimi. Önce ana dilinizi öğrenin.
Bize kimse bu şekilde yaşlaşmıyor, yaklaşamaz da, yaklaşmasını istemiyoruz çünkü, ona göre davranıyoruz mesafemizi koyuyoruz.
Burada olay kocasının kendini tatmin etmesi değil, ne alaka? Adam göreceğini görmüş, duyacağını duymuş zaten. Nasıl bunu sindirip konu sahibemizi affedecek, konu bu. Her erkek kabul edemeyebilir böyle bir şeyi. İş arkadaşlıkları tabi ki olur ama onların da bir adabı olur sonuçta.
Sizde yanlış yazmışsınız yaşlaşmıyor diye o bayani küçük dusurmenize gerek yoktu yinede ne demek istediği anlaşılıyor. Belki eğitim durumuyla alakalı lütfen biraz empati !!!!!!

Benim eşimde beni takip eder. sürekli telefonumu mail adresimi kontrol eder iş yerime uğradığında pc'deki geçmişi kontrol eder. Bilincinde olunması gereken şey se herşeyde bir mesafe olması. Siz bunu kuramamışsınız. Eşinizde baya işkillenmiş bu durumdan. Evlilik birliğinizin sarsıldığını düşünüyorum. Şahsen Bir bayan olarak eşime bir bayanın canım öpüyorum demesine dayanamaz içimdeki canavarı ortaya çıkarırdım. Buda böyle bişey. Gerçekten eşinizi sevip saygı duySaydınız. " beyefendi ben evli bir bayanım bu şekilde iltifatlardan hoşlanmam dikkatli olun lütfen" derdin yada bu tarzı şeyler.

Bu erkek mantığıdır güzelim. Erkek yanaşır. Kadın terslemezse devam eder. Yan tarafımdaki bakkala yaşadığım bir hadiseye kulak ver barsin :34:;

ben: xxx abi yara bandı var mı?

xxx abi : hayırdır noldu ?

ben: Selçuk bey kompresöre bakım yapıyordu parmağı kesildi.

xxx abi: yan tarafta var şekerim.

ben: Bence ağzını toplamalısın çünkü toplamazsan yara bantlarına senin ihtiyacın olacak!,

Neden mi böyle tepki verdim ;

ÇÜNKÜ;

EŞİMİ SEVİYORUM..
EŞİME HER NE KADAR SORUNLU BİR EVLİLİĞİM OLSADA SAYGI DUYUYORUM.!!
EVLİLİĞİN SEVGİ SAYGI VE SADAKATTEN OLUŞTUĞUNUN BİLİNCİNDEYİM.
ÇÜNKÜ BEN O ADAMLA EVLENİRKEN HASTALIKTA SAĞLIKTA İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ONA SEVGİ SAYGI VE SADAKETLE BAĞLANCAĞIMA SÖZ VERDİM ;)

ANLAŞILAN O Kİ SEN "SÖZ" VE "SADAKATİ " BİLMİYORSUN.......

EDİT: (EKLEMEDEN EDEMEYECEKTİM) = Ve ben senden yaşça küçükken bunun bilincindeyim sen benden büyüksün üstelik annesin bla bla blaa

ben tam olarak anlatamadım herhalde eşim üzerime çok geldikten sonra ben o adamla samimi oldum ama inan art niyetle değil ortada birşey yoktu ne bileyim bana gecenin 1:30 unda mrb diye msj atacak ben ertesi sabah işe gittiğimde çocuğa kızdım birdaha kesinlikle böyle birşey görmeyeyim diye ama eşim uzak durmama izin vermedi bana o çocuğa söyleyin tlfon ayrıntısına bakacam senin numaran varmı diye bende çocuğa açıkladım ver ayrıntını eşimin içi rahatlasın çocukta elimden geleni yaparım dedi ve ayrıntıyı aldık 6 ay boyunca çocuğun ayrıntısına bakmış ben sildi diye biliyorum yine benim numaram yok ayrıca yabancı numaralarada bakmış çalıyormu kapalı mı diye bende ne olursa olsun kendime hiç yakıştıramadım zaten üzülüyorum olsun ben yinede tepki koyacaktım ama bana o kadar güvensizlikle yaklaştı beni hiç dinlemediki bende ne yapacağımı bilmedim samimi konuştum.

Zararin neresinden donersen kardir artiknrrsmi ol kimse sana sesini ozledm diyemez bu seni hafif kadin olarak gormektir afadersn seni kirmak istemem ama bu kadin hafif bir kadin iki soz soylerim kocasini aldatir diye dusunuyorlar demek ki bu izlenimi sen vermissin. Konustugun insan emin ol bosanda seni ben alayim demez iki gun takilalim nasilsa evli nasima bela olmaz gozuyle bakar. Sesini ozledim diyip sana zarf atmis ne kadarina izin vereceksin diye sen tepki vermeynce dahada yakinlasmasi normal. Artik arkadandan konusturma seni hafif bir kadin olarak gormelerine izin verme. Bilmem anlatabildim mi. Esine laf getirme birbirinizin kiymetini bilin sen duzelirsrn rsinde duzelir zamanla hersey eskiye doner. Umarim mutlu olursunz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elin adamları sizin evli olduğunuz halde sizinle istediği konuşuyor ve gayette lakayit davranıyorlar..
kusura bakmayın ama siz sebep olmuşsunuz böyle konuşmalarına.
eşinizin kuşkuları çok yerinde..

Adam sana seni özledim diyor, sen Allah özlettirmesin diyorsun :53:

Bu nasıl iş arkadaşlık ilişkisi... Baştan okuyunca eşini kıskanç biri sandım ama bu özledim cümlesine gelince eşinin kıskançlıklarının boş yere olmadığını anladım... Eşin haklı, bence sen erkeklerle arana mesafe koymakta sorun yaşıyorsun, eğer bu sorunu aşmazsan evliliğin tehlikeye girecek...

Back