kocam onu aldattığımı düşünüyor

işin çok zor
senin samimiyet gördüğünü
eşin ihanet görmüş

Aaa öyle deme Çek çok masumane bir şekilde söylemiştir o...

Anlamadığım bu adam gecenin bir yarısı mesaj atmış eşinle bir sürü olay olmuş onun yüzünden. Sen mesafe koyacağına bir de adamla daha samimi arkadaş oluyorsun adam seni özledimlere kadar vardırıyor konuşmalarını bunun bir tık ilerisi seni seviyorum falan olacaktır, konu sahibi ama o beni arkadaş gibi seviyor eşim niye kıskanıyor ki diye en saf haliyle yine karşımıza çıkabilir

İşte demek ki biz çok katıyız
Bu arkadaş pambık gibi yımışacık

Bu hangi dil ya?

Sen neyin kafasını yaşıyosun arkadaşım? Biz sayfalardır konu sahibine birşeyler anlatmaya çalışıyoruz ama asıl gır gır yapan kendisi.Önce yazım yanlışlarını düzeltte sonra bizim yanlışlarımızı düzeltirsin.Öyle azarlar veya çocuk terbiye eder gibi mesajlar yazamazsın kimseye ki çocuk bile böyle terbiye edilmez."Namus ayakları kimse yapmasın" dersen bu burda yazan herkese hakaret anlamına gelir haberin olsun.

Pardon da siz konu sahibinin avukati misiniz ? Konu sahibi marifet gibi anlatip sonra kocam benden süpheleniyor derse tabiki millet hucum eder. Böyle bi konu aciyorsa elestiriye de acik olmasi lazim. Hem burda namus ayaklari yapmayin diyeceginize kendinize bakin, zira sizde ahlak dersi vermektesiniz.

ozaman bu anlattıklarından eşinin afedersinde ahmak olduğunu anlıyorum tamam sen yapmaman gereken bir şey yapmışsın ve telafi etme derdindesin eşinin bu yaptıkları ne peki ozaman ciddi anlamda konuş işinde var ailende onun yaptıklarıda ateşe benzin dökmek gibi bir şey

Sizde yanlış yazmışsınız yaşlaşmıyor diye o bayani küçük dusurmenize gerek yoktu yinede ne demek istediği anlaşılıyor. Belki eğitim durumuyla alakalı lütfen biraz empati !!!!!!
Benimki imla hatası olsaydı virgülden sonra gelen aynı kelimelerde de olurdu. Ki yazılış hatalarına, noktalama işaretlerinin yanlış kullanılmasına veya hiç kullanılmamasına anlayışla yaklaşırım, ama bu durumda da dayanamadım açıkçası; çünkü bayan henüz öz dilini bilmiyorken, sırf konu sahibesinin davranışlarını uygun bulmuyoruz diye, psikolojik analizimizi yapıp neredeyse onun durumunda olabilmek için can attığımızı öne sürüyor. Konu sahibesine yaptıklarının yanlış olduğunu açıklamaya çalışanlara, psikoloji uzmanıymışçasına 'Bize niye kimseye böyle yaklaşmıyor diye' kıskançlıktan ölme teşhisini koymadan önce, bu bayan bence oturup düşünmeli, kendi kocası acaba bayan iş arkadaşlarıyla telefonlaşsa, 'sesini özledim' demesine izin verse, gizlice görüşse nasıl tepki verirdi? Hani, empati diyorsunuz ya.
Yoksa kocalar komşunun poşetini taşıyınca, hastayken doktora götürünce, vay efendim, nasıl yapar, kesin fingirdeşiyorlar derler, iş kendilerine gelince, ee biz samimiyiz, ne var bunda. Hani her zora düştüğünüzde arkasında saklandığınız meşhur toplum baskısı? Hani örf adet?
Kusura bakmayın, amacım birilerini yermek filan değil. Hatta konu gramer hataları bile değil. Ama böylesi bir ihmalkarlığı, umursamazlığı savunanları görünce kızdım açıkçası.

Arkadasim, sen belli ki yumusak yuzlu ve saf birisin. Sen bu evlilik devam etse de etmese de kendin icin insanlarla araya mesafe koymayi ve gerektiginde insanlara haddini bildirmeyi ogrenmelisin. Yanlis yapmissin tabii ki. Esin ise bana kalirsa senden cok daha fazla yanlis yapiyor. Madem seninle evliligini devam ettirecekti annene, babana, kendi ailesine hatta o elin adamina bile nasil seni bu kadar kucuk dusurebilir? Diyorum ya esin boyle anlayabilir ki ben olsam bu kadar seyden esim beni aldatiyor yorumuna varmadan once esimle konusur ona ihtarda bulunurdum. Cunku konduramazdim gercekten guvenerek evlendigim birine gece gelen mrb mesajina bakarak beni aldattigi kanisina varmayi. Ama senin esin bu olaydan sonra o adamla seni muhattap etmis. Sen burada da tavrini koyamamissin esine karsi. Bu ne demek ya? Elin hadsizi bana mrb yazdi diye esim bana diyecek ki, git o adamin telefon kaydini al. Sen de tipis tipis gidip adama esim seninle aramizda bir seyler oldugunu dusunuyor, telefon kayitlarini ver diyebiliyorsun, esine tepki gostermeden. Sonra da o adamla daha da samimi oluyorsun. O adam esinin bu davranisindan sonra resmen seni kendine yakistirmis ve sesini ozledim demis. Senin verdigin cevap ne demek biliyor musun? Allah bizi daha fazla ayirmasin ki ozlem cekmeyelim demek. Bunu duyan esin verdigi tepkide cok cok hakli. Ama ben olsam karim dedigim insana namussuz sifatini yakistirip herkese rezil ettikten sonra hala evliligime devam etmez, o insana karim demezdim. Kisacasi ikiniz de oncelik sirasi senin olmak kaydiyla cok haksizsiniz. Ve bu belden asagi muhabbetlerden sonra bir evlilik duzelir mi? Bence zor. Ama imkansiz oldugunu dusunmuyorsaniz, esinle konusup terapi alacaksiniz. Baska careniz yok. Esin sana o adamin telefon konusmalarini istiyorum dediginde tepkini agir koyup evi terk etmen gerekirdi eger gercekten sadece mrb yazdi otesi yok diyorsan. Ben burayi anlayamadim zaten. Bana esim o adamin telefon gorusmelerini istiyorum diyecek de ben de pasa pasa gidip isteyecegim, esimi iknaya gidecegim. Asla yapmam ve bu olay namus davasina doner. Ailem boyle bir seyi duysa esimin isi biter. Ben senin kendinden emin olmadigini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Ben o kisinin ne yazdıklarını okudum nede savundum sadece bu hatayı sizinde yapabileceğinizi söyledim belki eğitim durumuyla ilgilidir siz ne anladiniz bilmiyorum

arkadaş daha Türkçe yazı yazmaktan bihaber. "sayibi, sevk, işden..."

Bu kadar genislik pes dogrusu.. bi bayan kur yapan adami nasil anlamaz şaşırdım kaldim... daha hala is yerindeki yilisiklari savunuyorsunuz. Esiniz yuzde yuz hakli. Bence ondan bi ozur dilemeli ve bu adamlarla bi daha kesinlikle konusmamalisiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canım yazık sana ya, neden bukadar yordun kendini seni bu kadar sinirlerten birini, ben olsam düzeltmeye calişmazdim.
benim türkcemi düzeltecek kada akıl sende olsa, önce bir durup düşünürsün ne yaptığınıza:) birde utanmadan kendini savunuyorsun
ehhh madem okadar atıp sağladığın konu sayibinden ne farkın olcak?
iciniz fesat ben ne yapayım yorum yapa biliyorsunuz siz, bende o bozuk türkçemde gayet yorum yapma hakîm var

Yazıyı okumaya başlarken eşinin abarttığını düşünüyordum. Devam ettiğinde öyle olmadığını gördüm. Ben de eşini haklı bulanlardanım, ama tepkisi fazla olmuş, neticede tam aldatma yok ortada ve aileyi işin içine katacak bir şey yok. Ama evlilik bazı şeyleri kaldırmıyor, sizinki aldatma değilse bile bir nevi flörte yakınbirşey, eşiniz yapsa ""ühühüüü, eşim iş arkadaşıyla adlatıyor beni" diye başlık açardınız. Sesini özledim, canım cicim öpüyorum vs bu şekil bir konuşmaya izin vermemelisiniz. İyi niyetli olunsa da. Ayrıca normal niyetli hiçbir erkek acil durum ölüm kalım olmadıkça evli kadının telefonuna gece yarısı mesaj atmaz. Eşinizin güvenini kazanmaya çalışın, hatta mümkünse iş değiştirin çevre değiştirin bence....

Kusura bakmayın arkadşlar
kırıcı ve duygusuzca yaklaşıp resmen alay geçince pek keyfiniZ yerindeydi
şimdi birlik olup coşmayın
taraf tutmam ve herzaman durumu anlamaya çalışırım.
Kiz 100 x aldatmad diyo siz hala laylaylom havalarindasiniZ.

ben olsam bende siz anlayana kadar kopyeliyip yapiştirirdm buraya
ehh ne yapalım anlamıyorsunuz bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…