Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kocam onu aldattığımı düşünüyor
- Konu Sahibi Barsin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Sen hep aynı cümlelerle kıvırıyosun
' Sesini özledim ' diyen adamla tek kelime etmen hata
Bizde çalışıyoruz, bizi de iş için arayan oluyo. Rahatsız ettim kusura bakma şu şöyle miydi diyolar kapatıyolar. Sesimi özledim diyen olursa sesini kısarım ! Sen diyosun 'Allah özletmesin cicişkom '
Aaa öyle deme Çek çok masumane bir şekilde söylemiştir o...
Anlamadığım bu adam gecenin bir yarısı mesaj atmış eşinle bir sürü olay olmuş onun yüzünden. Sen mesafe koyacağına bir de adamla daha samimi arkadaş oluyorsun adam seni özledimlere kadar vardırıyor konuşmalarını bunun bir tık ilerisi seni seviyorum falan olacaktır, konu sahibi ama o beni arkadaş gibi seviyor eşim niye kıskanıyor ki diye en saf haliyle yine karşımıza çıkabilir
- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Aaa öyle deme Çek çok masumane bir şekilde söylemiştir o...
Anlamadığım bu adam gecenin bir yarısı mesaj atmış eşinle bir sürü olay olmuş onun yüzünden. Sen mesafe koyacağına bir de adamla daha samimi arkadaş oluyorsun adam seni özledimlere kadar vardırıyor konuşmalarını bunun bir tık ilerisi seni seviyorum falan olacaktır, konu sahibi ama o beni arkadaş gibi seviyor eşim niye kıskanıyor ki diye en saf haliyle yine karşımıza çıkabilir
İşte demek ki biz çok katıyız
Bu arkadaş pambık gibi yımışacık
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Konu sayıbinden cok buraya toplanıp gir gir yapanları ve bundan büyük sevk alanlara yazıklar olsun!
Bize niye kimseye böyle yaklaşmıyor diyede namuz ayakları kimse yapmazsın sergileyip durmasın. Insan gibi yorum yapın ya! ne dalga geçip eyleniyorsunuz?
Konu sayibi sende gerekiyorsa işden çık. Hastahanede elaman kaçmasın diye yalakalik yapıyor, ama sense kocandan olacaksın haberin yok.
Kocan sana güvenmesini tekrar istiyorsan kartları açık at ortaya yani, Telefonunu yanında sürekli taşıma, şifrelerini bilsin, böylece seni bir kac kere kontrol eder ve kendini tatmin etmiş olur.
Vallah sen onu, o seni rezil etmiş ama yapcak bir şey var oda kendine ve eşine sayıp çık, yoksa pişman olursun!
Gerekiyorsa yalvar ve inandir..
Bu hangi dil ya?
Bu hangi dil ya?
Valla aynı şeye güldük ya:) sayibi'ye bayıldım zaten:) ay ben çıkayım benim sayibim de gelir şimdi yemek yok😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konu sayıbinden cok buraya toplanıp gir gir yapanları ve bundan büyük sevk alanlara yazıklar olsun!
Bize niye kimseye böyle yaklaşmıyor diyede namuz ayakları kimse yapmazsın sergileyip durmasın. Insan gibi yorum yapın ya! ne dalga geçip eyleniyorsunuz?
Konu sayibi sende gerekiyorsa işden çık. Hastahanede elaman kaçmasın diye yalakalik yapıyor, ama sense kocandan olacaksın haberin yok.
Kocan sana güvenmesini tekrar istiyorsan kartları açık at ortaya yani, Telefonunu yanında sürekli taşıma, şifrelerini bilsin, böylece seni bir kac kere kontrol eder ve kendini tatmin etmiş olur.
Vallah sen onu, o seni rezil etmiş ama yapcak bir şey var oda kendine ve eşine sayıp çık, yoksa pişman olursun!
Sen neyin kafasını yaşıyosun arkadaşım? Biz sayfalardır konu sahibine birşeyler anlatmaya çalışıyoruz ama asıl gır gır yapan kendisi.Önce yazım yanlışlarını düzeltte sonra bizim yanlışlarımızı düzeltirsin.Öyle azarlar veya çocuk terbiye eder gibi mesajlar yazamazsın kimseye ki çocuk bile böyle terbiye edilmez."Namus ayakları kimse yapmasın" dersen bu burda yazan herkese hakaret anlamına gelir haberin olsun.
- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.566
- 248
Pardon da siz konu sahibinin avukati misiniz ? Konu sahibi marifet gibi anlatip sonra kocam benden süpheleniyor derse tabiki millet hucum eder. Böyle bi konu aciyorsa elestiriye de acik olmasi lazim. Hem burda namus ayaklari yapmayin diyeceginize kendinize bakin, zira sizde ahlak dersi vermektesiniz.
canım benim evet onu anladım ama konuşmalarda o canım dediği zaman ben ona beyefendi diyordum belki anlar diye ama olmadı eşim o ses kaydını da duymuş bana dedi evet duydum adamı terslemişsin tamam dedi bir buçuk ay oldu hala hergün birşey söylüyor ve kapatmak istemiyor konuyu ne yapsam boş işten çıkmamada birşey demedi çalış dedi çıkayımmı dedim yoksa ve defalarca konuştum kesinlikle olmayacak neyi sevmiyorsan söyle yapmam dedim ama anlatamıyorum ailesi çok iyi hatta beni bu kadar rezil ettin ailene gidemem dedim gitmem de artık ailesi kendisi bir akşam geldi ve bana tek bir laf söylemediler birşey yok dediler ve bende aartık oraya gidip geliyorum unutmadan olayın olduğu akşam babamı çağırmıştı babam dinledi sen ne demek istiyorsun dedi eşime bağırdı gidiyoruz kızım dedi babam gelmeden önce eşime dedim çağırma babam beni alır götürür dedim oda bana dediki seni götürürse izin vermem dedi ve babam götürünce birşeyler yap dedim git dedi sonra barıştıktan sonra bana dedi sen kalmalıydın niye gittin ailenin desteğini görünce beni sattın diye tepki koydu
ozaman bu anlattıklarından eşinin afedersinde ahmak olduğunu anlıyorum tamam sen yapmaman gereken bir şey yapmışsın ve telafi etme derdindesin eşinin bu yaptıkları ne peki ozaman ciddi anlamda konuş işinde var ailende onun yaptıklarıda ateşe benzin dökmek gibi bir şey
Benimki imla hatası olsaydı virgülden sonra gelen aynı kelimelerde de olurdu. Ki yazılış hatalarına, noktalama işaretlerinin yanlış kullanılmasına veya hiç kullanılmamasına anlayışla yaklaşırım, ama bu durumda da dayanamadım açıkçası; çünkü bayan henüz öz dilini bilmiyorken, sırf konu sahibesinin davranışlarını uygun bulmuyoruz diye, psikolojik analizimizi yapıp neredeyse onun durumunda olabilmek için can attığımızı öne sürüyor. Konu sahibesine yaptıklarının yanlış olduğunu açıklamaya çalışanlara, psikoloji uzmanıymışçasına 'Bize niye kimseye böyle yaklaşmıyor diye' kıskançlıktan ölme teşhisini koymadan önce, bu bayan bence oturup düşünmeli, kendi kocası acaba bayan iş arkadaşlarıyla telefonlaşsa, 'sesini özledim' demesine izin verse, gizlice görüşse nasıl tepki verirdi? Hani, empati diyorsunuz ya.Sizde yanlış yazmışsınız yaşlaşmıyor diye o bayani küçük dusurmenize gerek yoktu yinede ne demek istediği anlaşılıyor. Belki eğitim durumuyla alakalı lütfen biraz empati !!!!!!
Yoksa kocalar komşunun poşetini taşıyınca, hastayken doktora götürünce, vay efendim, nasıl yapar, kesin fingirdeşiyorlar derler, iş kendilerine gelince, ee biz samimiyiz, ne var bunda. Hani her zora düştüğünüzde arkasında saklandığınız meşhur toplum baskısı? Hani örf adet?
Kusura bakmayın, amacım birilerini yermek filan değil. Hatta konu gramer hataları bile değil. Ama böylesi bir ihmalkarlığı, umursamazlığı savunanları görünce kızdım açıkçası.
- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Arkadasim, sen belli ki yumusak yuzlu ve saf birisin. Sen bu evlilik devam etse de etmese de kendin icin insanlarla araya mesafe koymayi ve gerektiginde insanlara haddini bildirmeyi ogrenmelisin. Yanlis yapmissin tabii ki. Esin ise bana kalirsa senden cok daha fazla yanlis yapiyor. Madem seninle evliligini devam ettirecekti annene, babana, kendi ailesine hatta o elin adamina bile nasil seni bu kadar kucuk dusurebilir? Diyorum ya esin boyle anlayabilir ki ben olsam bu kadar seyden esim beni aldatiyor yorumuna varmadan once esimle konusur ona ihtarda bulunurdum. Cunku konduramazdim gercekten guvenerek evlendigim birine gece gelen mrb mesajina bakarak beni aldattigi kanisina varmayi. Ama senin esin bu olaydan sonra o adamla seni muhattap etmis. Sen burada da tavrini koyamamissin esine karsi. Bu ne demek ya? Elin hadsizi bana mrb yazdi diye esim bana diyecek ki, git o adamin telefon kaydini al. Sen de tipis tipis gidip adama esim seninle aramizda bir seyler oldugunu dusunuyor, telefon kayitlarini ver diyebiliyorsun, esine tepki gostermeden. Sonra da o adamla daha da samimi oluyorsun. O adam esinin bu davranisindan sonra resmen seni kendine yakistirmis ve sesini ozledim demis. Senin verdigin cevap ne demek biliyor musun? Allah bizi daha fazla ayirmasin ki ozlem cekmeyelim demek. Bunu duyan esin verdigi tepkide cok cok hakli. Ama ben olsam karim dedigim insana namussuz sifatini yakistirip herkese rezil ettikten sonra hala evliligime devam etmez, o insana karim demezdim. Kisacasi ikiniz de oncelik sirasi senin olmak kaydiyla cok haksizsiniz. Ve bu belden asagi muhabbetlerden sonra bir evlilik duzelir mi? Bence zor. Ama imkansiz oldugunu dusunmuyorsaniz, esinle konusup terapi alacaksiniz. Baska careniz yok. Esin sana o adamin telefon konusmalarini istiyorum dediginde tepkini agir koyup evi terk etmen gerekirdi eger gercekten sadece mrb yazdi otesi yok diyorsan. Ben burayi anlayamadim zaten. Bana esim o adamin telefon gorusmelerini istiyorum diyecek de ben de pasa pasa gidip isteyecegim, esimi iknaya gidecegim. Asla yapmam ve bu olay namus davasina doner. Ailem boyle bir seyi duysa esimin isi biter. Ben senin kendinden emin olmadigini dusunuyorum.
Son düzenleme:
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
Sen neyin kafasını yaşıyosun arkadaşım? Biz sayfalardır konu sahibine birşeyler anlatmaya çalışıyoruz ama asıl gır gır yapan kendisi.Önce yazım yanlışlarını düzeltte sonra bizim yanlışlarımızı düzeltirsin.Öyle azarlar veya çocuk terbiye eder gibi mesajlar yazamazsın kimseye ki çocuk bile böyle terbiye edilmez."Namus ayakları kimse yapmasın" dersen bu burda yazan herkese hakaret anlamına gelir haberin olsun.
arkadaş daha Türkçe yazı yazmaktan bihaber. "sayibi, sevk, işden..."
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Bu kadar genislik pes dogrusu.. bi bayan kur yapan adami nasil anlamaz şaşırdım kaldim... daha hala is yerindeki yilisiklari savunuyorsunuz. Esiniz yuzde yuz hakli. Bence ondan bi ozur dilemeli ve bu adamlarla bi daha kesinlikle konusmamalisiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
aynen zaten aksini de iddia edemedi konu sahıbı bayan ya da bay her kimse artıkBenimde aklıma gelmedi değil konularda pek bir bağlantı yok sanki merve
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
ne hatası ya aldatma buBen o kisinin ne yazdıklarını okudum nede savundum sadece bu hatayı sizinde yapabileceğinizi söyledim belki eğitim durumuyla ilgilidir siz ne anladiniz bilmiyorum
- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Ah canım yazık sana ya, neden bukadar yordun kendini seni bu kadar sinirlerten birini, ben olsam düzeltmeye calişmazdim.Öncelikle sayip değil, saHip, ve namuz değil, namuS, eyleniyorsunuz değil, eĞleniyorsunuz, sevk değil Zevk, işden değil, işTen. Kusura bakmayın tutamadım kendimi. Önce ana dilinizi öğrenin.
Bize kimse bu şekilde yaşlaşmıyor, yaklaşamaz da, yaklaşmasını istemiyoruz çünkü, ona göre davranıyoruz mesafemizi koyuyoruz.
Burada olay kocasının kendini tatmin etmesi değil, ne alaka? Adam göreceğini görmüş, duyacağını duymuş zaten. Nasıl bunu sindirip konu sahibemizi affedecek, konu bu. Her erkek kabul edemeyebilir böyle bir şeyi. İş arkadaşlıkları tabi ki olur ama onların da bir adabı olur sonuçta.
benim türkcemi düzeltecek kada akıl sende olsa, önce bir durup düşünürsün ne yaptığınıza:) birde utanmadan kendini savunuyorsun
ehhh madem okadar atıp sağladığın konu sayibinden ne farkın olcak?
iciniz fesat ben ne yapayım yorum yapa biliyorsunuz siz, bende o bozuk türkçemde gayet yorum yapma hakîm var
mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum
Yazıyı okumaya başlarken eşinin abarttığını düşünüyordum. Devam ettiğinde öyle olmadığını gördüm. Ben de eşini haklı bulanlardanım, ama tepkisi fazla olmuş, neticede tam aldatma yok ortada ve aileyi işin içine katacak bir şey yok. Ama evlilik bazı şeyleri kaldırmıyor, sizinki aldatma değilse bile bir nevi flörte yakınbirşey, eşiniz yapsa ""ühühüüü, eşim iş arkadaşıyla adlatıyor beni" diye başlık açardınız. Sesini özledim, canım cicim öpüyorum vs bu şekil bir konuşmaya izin vermemelisiniz. İyi niyetli olunsa da. Ayrıca normal niyetli hiçbir erkek acil durum ölüm kalım olmadıkça evli kadının telefonuna gece yarısı mesaj atmaz. Eşinizin güvenini kazanmaya çalışın, hatta mümkünse iş değiştirin çevre değiştirin bence....
Ah canım yazık sana ya, neden bukadar yordun kendini seni bu kadar sinirlerten birini, ben olsam düzeltmeye calişmazdim.
benim türkcemi düzeltecek kada akıl sende olsa, önce bir durup düşünürsün ne yaptığınıza:) birde utanmadan kendini savunuyorsun
ehhh madem okadar atıp sağladığın konu sayibinden ne farkın olcak?
iciniz fesat ben ne yapayım yorum yapa biliyorsunuz siz, bende o bozuk türkçemde gayet yorum yapma hakîm var
- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Kusura bakmayın arkadşlar
kırıcı ve duygusuzca yaklaşıp resmen alay geçince pek keyfiniZ yerindeydi
şimdi birlik olup coşmayın
taraf tutmam ve herzaman durumu anlamaya çalışırım.
Kiz 100 x aldatmad diyo siz hala laylaylom havalarindasiniZ.
ben olsam bende siz anlayana kadar kopyeliyip yapiştirirdm buraya
ehh ne yapalım anlamıyorsunuz bir kere
kırıcı ve duygusuzca yaklaşıp resmen alay geçince pek keyfiniZ yerindeydi
şimdi birlik olup coşmayın
taraf tutmam ve herzaman durumu anlamaya çalışırım.
Kiz 100 x aldatmad diyo siz hala laylaylom havalarindasiniZ.
ben olsam bende siz anlayana kadar kopyeliyip yapiştirirdm buraya
ehh ne yapalım anlamıyorsunuz bir kere