Başka bi bayan yorum yapmış bayagi bi imla hataları vardı başka bi bayanla da bunu konuşuyorduk aldatmayı değilne hatası ya aldatma bu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kocam onu aldattığımı düşünüyor
- Konu Sahibi Barsin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kusura bakmayın arkadşlar
kırıcı ve duygusuzca yaklaşıp resmen alay geçince pek keyfiniZ yerindeydi
şimdi birlik olup coşmayın
taraf tutmam ve herzaman durumu anlamaya çalışırım.
Kiz 100 x aldatmad diyo siz hala laylaylom havalarindasiniZ.
ben olsam bende siz anlayana kadar kopyeliyip yapiştirirdm buraya
ehh ne yapalım anlamıyorsunuz bir kere
Al birini vur ötekine... Arkadaşım bizde zaten konu sahibine eşini aldattın demiyoruz.Evli ve çocuklu olduğun halde başka erkeklerin sana "sesini özledim" diyecek cesareti vermemeliydin diyoruz.Bunu daha nasıl anlatabiliriz? Ayrıca kimsede kendisiyle alay etmiyor ve kırıcı yaklaşmıyor.Sadece başka erkeklerle arana mesafe koy diyoruz.Normali bu çünkü.Bilmem anlatabildim mi?
Arkadaşlar bir şey soracağım? Evet ben de konu sahibini bu konuda suçlu buluyorum ama aklıma takılan bir şey var. İş yerindeki insanlarla karısının kendisini aldattığını düşünen bir adamın, karısını hem ailelere rezil edip hem evinde tutup hem de hala aynı iş yerinde çalıştırması ne kadar mantıklı? Yani sen çalış para getir, ben de bir yandan didikleyeyim senin konuşmalarını. Bu da biraz genişlik değil mi sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
YAzdıklarınızda haklısınız fakat anladığım kadarıyla evin geçimini bayan sağlıyor.Eee hadi işten çıktı diyelim,bu zamanda iş bulmak elinde mesleğin olsa bile çok zor.Bu sebepten olabilir.
- 27 Nisan 2012
- 15.277
- 17.974
- 498
Tabiki degil. Bu konu hakında konu sayıbinin yeterince suçlamaya gerek yok diye girmedim ama beliki yaşı küçük ve annesi veya onu uyaracak ablaları olmamış olabilir. Sonuçta bir suc var, evet ama suçlayıp saldırmak yerine eşi ile arasını nasıl düzeltmesi gerekiyor diye fikir verilmeli.
yani burakip kendi bkunun icinde kaybolup boğulsunmu onuçta Bir'de oğlu var ve eyer kocası inanmasaydı sacından tutup eve yapiştirirdi,ama eşi git gel demiş
dalga geçmiyorum sadece merak
eğitim düzeyin nedir?
eğer okumamış bir insansan ki biçok kişi biliyor yazım kurallarını
tamam fazla okumamış kız diyeceğim
ama okuyup da burda insanları kaale almayıp türkçe katlediyorsan insanların da dalga geçmeye hakkı var!!!
Bana göre kocanızı aldatmışsınız. Bilgisayarınızı da kurcalayacağı için bu konuyu mahsus açtığınızı düşünüyorum. Adamcağız bu konuyu görecek "aaa eşim gerçekten suçsuzmuş" diyecek. Fazla ayrıntı vermenizin sebebi de bu zaten değil mi?
Bu yorum düşündürücü, iyi yerden yakalamışsın...
Hiçbir erkek evli barklı bayana bu şekilde konuşamaz, gece mesaj atmaz, hatta mesaj da atmaz pek. eğer ondan yana birşey görmemişse. (ruh hastası sapıklar hariç)
Hele de aynı iş yerinden. Yüz yüze bakılıyor. Ben evlendiğimde kaç yıllık iş arkadaşlarımın hali tavrı biraz değişti. daha bir saygı duymaya başladılar. onlar da yaşlı başlı adamlar olmalarına rağmen.
YAzdıklarınızda haklısınız fakat anladığım kadarıyla evin geçimini bayan sağlıyor.Eee hadi işten çıktı diyelim,bu zamanda iş bulmak elinde mesleğin olsa bile çok zor.Bu sebepten olabilir.
Peki o zaman bu adamın da genişliği şaşırtıcı değil mi? Tam bir tencere kapak olmuş.
Peki o zaman bu adamın da genişliği şaşırtıcı değil mi? Tam bir tencere kapak olmuş.
Aynen bencede
Aynen.bu rezilliği yaptıysa boşanması gerekiyordu.e boşanmıcaksan millete niye rezil ettin kadını? Ha bi de çalışmayan erkek mi olur ya! Valla ben daha o kadar modern olmadım ben çalışcam o benim paramla geçinecek! Geçici bir süre olabilir ama keyfinden çalışmıyorsa kıllanırım ben bu işten
Di mi ama? Ben de anlamadım hiçbir şey.
zaten adam başlı başına tuhaf geniş ne denirse artık amaan ikiside ilginç yani konu sahibi aşırı samimi iş arkadaşlarıyla vs bunu elemanı elde tutmak için yakalıkmı ne öle bişey olarak adlanrıyo koçasıda bunun telefon kayıtlarını indiriyor özel bi programla komple sülaleye dinletiyo kadınıda geri eve alıyo hemde konuşmuyor işden çıkıyım demiş çıkarmamış başka bi adam olsa ağız burun girerdi eşinide işden alırdı aileyede dinletmezdi yani bu ne böle hani marjinal bizdik.....:)))
Valla günlerdir bakıyorum yorumlara, konu sahibinin verdiği cevaplara. Anlayamadım. Bir rahatlık onda, bir genişlik adamda. Allah sonlarını hayır etsin.
- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
dalga geçmiyorum sadece merak
eğitim düzeyin nedir?
eğer okumamış bir insansan ki biçok kişi biliyor yazım kurallarını
tamam fazla okumamış kız diyeceğim
ama okuyup da burda insanları kaale almayıp türkçe katlediyorsan insanların da dalga geçmeye hakkı var!!!
Eğitim düzenimle ne alakasi var? Ama senin yaklaşma ve anlama düzeninde bir bozukluk oldugu kesin. Hala insanlara yaklaşma şekliniz yanlış. Şimdi konu sayibini bırakıp sıra banami geldi? ozaman size iyi eylenceler. Cünkü sizin gibi insanlara 10 x kerede anlatsan bir şey anlamaya degil, hala kendini savunmaktan cekinmezler. Istersen kendin bir baştan başlayip okumaya ve anlamaya çalış, ne dersin?
tabi ama içinizde merhamet diye bir şey kalmadiysa hiç uğraşmayin derim
çünkü davranışinizda bir şey degişecegini sanmiyorum.
benim konu sahibinden çok sizin gibi saygısız insanlar ilgimi çekti. Bir insan adam gibi yorup yapar gider. Sonra yarin kendiniz bir konu açıp; bir hata yaptim, yok kvdem şöyle yapti böyle oldu, kocam şöyle demeyin. Kusursuz insan yoktur, fakat icinci hatayi yapmamakda önemli
Sen buraya beliki yerleşmiş ve eylence arıyorsun ve nekadar eğitimli olduğunda burdan cikara biliyorum
Ne diyeyim, ozaman bol eylenceler:)
Eğitim düzenimle ne alakasi var? Ama senin yaklaşma ve anlama düzeninde bir bozukluk oldugu kesin. Hala insanlara yaklaşma şekliniz yanlış. Şimdi konu sayibini bırakıp sıra banami geldi? ozaman size iyi eylenceler. Cünkü sizin gibi insanlara 10 x kerede anlatsan bir şey anlamaya degil, hala kendini savunmaktan cekinmezler. Istersen kendin bir baştan başlayip okumaya ve anlamaya çalış, ne dersin?
tabi ama içinizde merhamet diye bir şey kalmadiysa hiç uğraşmayin derim
çünkü davranışinizda bir şey degişecegini sanmiyorum.
benim konu sahibinden çok sizin gibi saygısız insanlar ilgimi çekti. Bir insan adam gibi yorup yapar gider. Sonra yarin kendiniz bir konu açıp; bir hata yaptim, yok kvdem şöyle yapti böyle oldu, kocam şöyle demeyin. Kusursuz insan yoktur, fakat icinci hatayi yapmamakda önemli
Sen buraya beliki yerleşmiş ve eylence arıyorsun ve nekadar eğitimli olduğunda burdan cikara biliyorum
Ne diyeyim, ozaman bol eylenceler:)
Bir konu açıldığında herkes iyi ya da kötü,olumlu ya da olumsuz mutlaka yorum yapacaktır.Herkesin aynı fikirde,aynı düşüncede olması beklenemez.Benim anlamadığım konu sahibi bile bu kadar tepki vermezken siz nasıl insanları azarlarcasına,hatta hakarete varırcasına yargılayabiliyorsunuz? Kerndinizde bu hakkı nasıl buluyorsunuz? Sizden yaşça büyük birsürü insan var burda nasıl böyle saygısızca davranabiliyosunuz? Dünkü "namuslu ayaklarına yatmayın" sözünüzü unutmadım.Lütfen konu dışına çıkmayın,hakarete varan yazılarınızada bir son verin.
Benimki imla hatası olsaydı virgülden sonra gelen aynı kelimelerde de olurdu. Ki yazılış hatalarına, noktalama işaretlerinin yanlış kullanılmasına veya hiç kullanılmamasına anlayışla yaklaşırım, ama bu durumda da dayanamadım açıkçası; çünkü bayan henüz öz dilini bilmiyorken, sırf konu sahibesinin davranışlarını uygun bulmuyoruz diye, psikolojik analizimizi yapıp neredeyse onun durumunda olabilmek için can attığımızı öne sürüyor. Konu sahibesine yaptıklarının yanlış olduğunu açıklamaya çalışanlara, psikoloji uzmanıymışçasına 'Bize niye kimseye böyle yaklaşmıyor diye' kıskançlıktan ölme teşhisini koymadan önce, bu bayan bence oturup düşünmeli, kendi kocası acaba bayan iş arkadaşlarıyla telefonlaşsa, 'sesini özledim' demesine izin verse, gizlice görüşse nasıl tepki verirdi? Hani, empati diyorsunuz ya.
Yoksa kocalar komşunun poşetini taşıyınca, hastayken doktora götürünce, vay efendim, nasıl yapar, kesin fingirdeşiyorlar derler, iş kendilerine gelince, ee biz samimiyiz, ne var bunda. Hani her zora düştüğünüzde arkasında saklandığınız meşhur toplum baskısı? Hani örf adet?
Kusura bakmayın, amacım birilerini yermek filan değil. Hatta konu gramer hataları bile değil. Ama böylesi bir ihmalkarlığı, umursamazlığı savunanları görünce kızdım açıkçası.
ihmalkarlık olarak mı düşünüyorsun doğrudur ihmalkarlıklık o zaman sizin gibi insanlar sadece anlamak istediklerini anlarlAR.SEN TÜM KONUYU okumamışsın anlaşılan çok büyük konuşmamak lazım çok suçluysam eşim dışında neden herkes bana destek oldu.Ve seni bilgilerimle mahvederim kendine çok güvenme
- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Madem böyle düşünüyor bir çoğunuz ve kendi dediginiz gibi herkes farkli pencerelerden baka bilir, ozaman benim düşüncemede saygi duymalisiniz. Nasıl ben duymam gerektigi gibi. Buda benim bakiş şeklim.Bir konu açıldığında herkes iyi ya da kötü,olumlu ya da olumsuz mutlaka yorum yapacaktır.Herkesin aynı fikirde,aynı düşüncede olması beklenemez.Benim anlamadığım konu sahibi bile bu kadar tepki vermezken siz nasıl insanları azarlarcasına,hatta hakarete varırcasına yargılayabiliyorsunuz? Kerndinizde bu hakkı nasıl buluyorsunuz? Sizden yaşça büyük birsürü insan var burda nasıl böyle saygısızca davranabiliyosunuz? Dünkü "namuslu ayaklarına yatmayın" sözünüzü unutmadım.Lütfen konu dışına çıkmayın,hakarete varan yazılarınızada bir son verin.
konu sayibi zaten hiç cvp vermiyorki, ben olsam, bende bu yorumlardan sonra sesiz davranirdim. Yorumlarin arasında ağır itialar varken, benim herkes namus bekciligi yapmasin dememi dokundu, pes dogrusu
Her neyse herkes ayni düşünüyorsa yapacak bir sey yok zadece biraz dikatli ve duyarli olalim dedim. Ama yarin bu şekilde birileri size bu şekilde yaklaşırsada üzülmeyin
Yaş olayina girdiğimizde ise, kimse kimseye saygisi yoki burda. saygi karşiliklidir! ayrica ben 18 yada 25 yaşında bir çocuk degilim:)
Şimdi rolleride tersine çevirmeye çalışmayın
asil ben herkes dikatli yaklaşip öğle davransin diyen ve eylence aramayin diyen kişiyim. Görende dalga geçen ve eylenende, hakaretler küfürler eden biriyim sanar
Ama burda toplananlar bir birilerine yakin ve benzeyen karekterdeler olmali. Bu sözümüde yanlış anlamayin o yüzden düşüncelerimiz carpişiyo
Arkadasim, sen belli ki yumusak yuzlu ve saf birisin. Sen bu evlilik devam etse de etmese de kendin icin insanlarla araya mesafe koymayi ve gerektiginde insanlara haddini bildirmeyi ogrenmelisin. Yanlis yapmissin tabii ki. Esin ise bana kalirsa senden cok daha fazla yanlis yapiyor. Madem seninle evliligini devam ettirecekti annene, babana, kendi ailesine hatta o elin adamina bile nasil seni bu kadar kucuk dusurebilir? Diyorum ya esin boyle anlayabilir ki ben olsam bu kadar seyden esim beni aldatiyor yorumuna varmadan once esimle konusur ona ihtarda bulunurdum. Cunku konduramazdim gercekten guvenerek evlendigim birine gece gelen mrb mesajina bakarak beni aldattigi kanisina varmayi. Ama senin esin bu olaydan sonra o adamla seni muhattap etmis. Sen burada da tavrini koyamamissin esine karsi. Bu ne demek ya? Elin hadsizi bana mrb yazdi diye esim bana diyecek ki, git o adamin telefon kaydini al. Sen de tipis tipis gidip adama esim seninle aramizda bir seyler oldugunu dusunuyor, telefon kayitlarini ver diyebiliyorsun, esine tepki gostermeden. Sonra da o adamla daha da samimi oluyorsun. O adam esinin bu davranisindan sonra resmen seni kendine yakistirmis ve sesini ozledim demis. Senin verdigin cevap ne demek biliyor musun? Allah bizi daha fazla ayirmasin ki ozlem cekmeyelim demek. Bunu duyan esin verdigi tepkide cok cok hakli. Ama ben olsam karim dedigim insana namussuz sifatini yakistirip herkese rezil ettikten sonra hala evliligime devam etmez, o insana karim demezdim. Kisacasi ikiniz de oncelik sirasi senin olmak kaydiyla cok haksizsiniz. Ve bu belden asagi muhabbetlerden sonra bir evlilik duzelir mi? Bence zor. Ama imkansiz oldugunu dusunmuyorsaniz, esinle konusup terapi alacaksiniz. Baska careniz yok. Esin sana o adamin telefon konusmalarini istiyorum dediginde tepkini agir koyup evi terk etmen gerekirdi eger gercekten sadece mrb yazdi otesi yok diyorsan. Ben burayi anlayamadim zaten. Bana esim o adamin telefon gorusmelerini istiyorum diyecek de ben de pasa pasa gidip isteyecegim, esimi iknaya gidecegim. Asla yapmam ve bu olay namus davasina doner. Ailem boyle bir seyi duysa esimin isi biter. Ben senin kendinden emin olmadigini dusunuyorum.
evet doğru bende suçluyum suçsuzum demiyorum zaten mrb olayında aileme söyledim anlattım ama tepki koyarlar diye çok korktum aileye başta yansıtmak istemedim babama dedim gel diyorsan şimdi geleyim yeter diye babam konuştum dedi konuyu kapatın.bende öyle yaptım ağladım sızladım yapma dedim ama dinletemedim böyle bir olaydan dolayı ayrılsaydık kime ne diyebilirdim onun için sustum ve çok seviyordum sadece içi rahatlayacaksa olsun dedim olaydan iki gün sonra ayrıntıyı istedi bende olayın etkisinde iken konuştum verdim ama şimdiki aklım olsa kesinlikle vermezdim bir erkek için böyle bir düşünce çok ağır diye düşünüp verdim zaten.
Kusura bakmayın arkadşlar
kırıcı ve duygusuzca yaklaşıp resmen alay geçince pek keyfiniZ yerindeydi
şimdi birlik olup coşmayın
taraf tutmam ve herzaman durumu anlamaya çalışırım.
Kiz 100 x aldatmad diyo siz hala laylaylom havalarindasiniZ.
ben olsam bende siz anlayana kadar kopyeliyip yapiştirirdm buraya
ehh ne yapalım anlamıyorsunuz bir kere
Ağzına sağlık... diyecek bir şey yok.
- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Ağzına sağlık... diyecek bir şey yok.
Ehh yani kizlar yavaş yavaş göze carptim ben ya
hadi ama hucuuuum :d
Ah canım yazık sana ya, neden bukadar yordun kendini seni bu kadar sinirlerten birini, ben olsam düzeltmeye calişmazdim.
benim türkcemi düzeltecek kada akıl sende olsa, önce bir durup düşünürsün ne yaptığınıza:) birde utanmadan kendini savunuyorsun
ehhh madem okadar atıp sağladığın konu sayibinden ne farkın olcak?
iciniz fesat ben ne yapayım yorum yapa biliyorsunuz siz, bende o bozuk türkçemde gayet yorum yapma hakîm var
bence saçmalıyorsun kimin ne konuştuğu seni ilgilendirmez insanların türkçesi düzeltmek sana kalmamış
- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
ihmalkarlık olarak mı düşünüyorsun doğrudur ihmalkarlıklık o zaman sizin gibi insanlar sadece anlamak istediklerini anlarlAR.SEN TÜM KONUYU okumamışsın anlaşılan çok büyük konuşmamak lazım çok suçluysam eşim dışında neden herkes bana destek oldu.Ve seni bilgilerimle mahvederim kendine çok güvenme
Bazi insanlara bir şey aciklama seni yora bilir. Ben şahsen cvp vermeyeceğim
zadece yardim yada yorumdan cok eylendiklerini hisetim ve bu rahatsiz eti.
Inan burda konu acip sorunlarini anlatmamak en iyisi:) fakat bu davranişlarini onayliyorum anlamina gelmez..
Tam olarak neler yaşadigini ve senin nasıl bir insan olduğumuza dahi yorum yapmamız doğru değil. Belki çok insanlari seven, inanan kisacasi saf birisisin ama bekarda olsan dikat edeceksin. Çünkü insanlar yanlış anlar. Belki kocana bağlı vya sadık bit insansin ve kocanda sana inandi ama kendine yediremez. Bir kere kiskanir
o yüzden sucu asla kocanda bulma
sana onay verenleride belki ciddiye alman yanlışdir...
bu iş arkadaşları ise ve ailen ise
ailen seni korumak için bunda bir şey yok der. Is arkadaşlarında bu konuda zaten çok rahat canim
Sen özürunu dile ve bundan sonra dikat edeceğine söz ver
- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
bence saçmalıyorsun kimin ne konuştuğu seni ilgilendirmez insanların türkçesi düzeltmek sana kalmamış
Üstüme iyilik sağlık:)
Yahu ilkkkk benim türkçemin bozuk oldugunu ve bunudaküçümsediler önce .
Yarabbim! :))
burasi tuaf ben karişmiyorum
ne haliniz varsa görün ozaman