• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

Im cım kem küm etmeye gerek yok
Haddinden fazla iş arkadaşlarınızla samimi olmuşsunuz
Eşiniz fark etmese ' sesini özleme' den daha öteye de gidebilirmiş hatta
İki kere iki dört kadar net bu

Ben sizin gibi insanları anlamıyorum
Sadece bu konuda değil ki her konuda net olmalısınız, çeşit çeşit insan var en ufak bi açıktan istifade edebilirler
Ben bekarken bile askıntı olanları çok güzel paylamış olacağım ki ikinciye arayamazlardı bile

Siz evli barklı kadınsınız ne münasebet yani

konu sahibi firarda. hanımlar siz de bu saçma konu ve sahibinden sebep birbirinize düşmeyin. :20:
o kadar fake olduğuna inanan üye var, o zaman moderatörler bi el atsın mevzuya..

nasıl yani yaa ,sesini özledim nasıl denebilir bir evli kadına ,yuhh ..
bi tek sizmisiniz çalışan ,insanlarla olan iletişiminizde ayar yapamıyor ,gece yarısı mesajlar alacak ,seni özledim denilebilecek ve canım tatlım öpüyorum denilebilecek kadar toleransı işyerinde gösterebiliyorsanız bence çalışmayın .
herkese bu kadar herşeyi söylettirebilecek bir kadın evinde otursun daha iyi .
iyi de eşiniz şüphelenmek için daha ne görmesi lazımdı onu anlamadım ,aynı yatakta yakalamayı mı ..
pes doğrusu .
bir kadının ne sebeple olursa olsun erkeklerden böyle tarzlarda konuşmalar alması sorunun kadından kaynaklandığının göstergesidir.
ben 9 yıldır çalışıyorum ,bekar da oldum ,bekar olduğum dönemde de o dönemin en popüler kızıydım ama hiçbir erkek bekar olduğum halde benimle asla ve asla böyle bir tarzda konuşmadı ,konuşamaz da ..
bi kaç kere böyle de değil çok daha basiti ama laçkalaşmaya yakın konuşan olmuştu da öyle ağır laflar ettim ki ,sonradan gömleklerini ilikleyerek geçtiler karşımdan ..
iş arkadaşlığı başka şey ,bu derece laçka ilişkiler başka şey..
hele de evli bir kadına .
bi tek çalışan siz değilsiniz ,hepimiz çalışıyoruz ,bırakın bir kadını bir erkeğe bile bu şekilde konuşulmaz yani.
ayıp gerçekten erkeklere bu kadar lafı söyleyecek cesareti verdiğiniz için,eşiniz yine az yapmış ,bana denk gelse çok fena olurdu :ssz:

Bu yoruma imzami atarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bence çok da haksız sayılmaz eşin, kendine biraz çeki düzen vermen lazım. aldatmak için illa cinsel birliktelik gerekmiyor, yalan söylemek ondan habersiz saçma sapan insanlarla samimi muhabbetlerde bulunmak vs vs de bu kategoriye girer bana göre

Konu fake diyecem ama oluyorda böyle şeyler muhtemelen kocasına yakalandı kıvırıyor zira yazışmalar böyle ise aynı alanda ne kadar samimidir

Son düzenleme:
kocası burda yazılanları gördü ,bişey yapacağı yoksa da yapmaya mı karar verdi ne :ssz:

Valla ozgur ruhuma ve samimiyetime ragmen esimle bu yil icinde bu sorunun yasanmamasi ivin kendimize donduk. Kusura bakmayin buna sebep sizsiniz biraz da. Cinsel iliskiye yada aska meske gerek yok. Sohbet yda heyecan duydugunu belli etmek bile aldatmaktir ki siz anlamadiysaniz bile esiniz anldiginizi dusunur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet arkadaşım öyle ama inan sürekli beni takip eder tlfonu kurcalaştırır beni bakkala bile sorsr burdan ne aldı diye hem rahat bırakır hem gözetim altına alır

Bu ne demek ben anlamakta güçlük çekiyorum. :50:

Benim eşim facebookuma girip karıştıracak veya telefon mesajıma bakacak? :53:

O gün boşanma davası açarım, yüzümü de bir daha görme şansı olmaz.

Evlilik mi ajanlık mı bu? Böyle beraberlik mi olur? Oluyorsa bile orda sevgi diye bir kavram olduğuna beni kimse ikna edemez.

facebook şifrem mail şifrem hepsini eşim bilir eşimin bilgisi olmadan değişemem tlfonumda onun adına fatura ayrıntımda ona gider ve bir toplantıda olursam tlfon açık kalır ortamda kim var onu dinler ama seni köpekler gibi seviyorumda diyor bende seviyorum ama bunaltıyor bazen beni

facebook şifrem mail şifrem hepsini eşim bilir eşimin bilgisi olmadan değişemem tlfonumda onun adına fatura ayrıntımda ona gider ve bir toplantıda olursam tlfon açık kalır ortamda kim var onu dinler ama seni köpekler gibi seviyorumda diyor bende seviyorum ama bunaltıyor bazen beni

Sevmese çoktan boşamıştı sizi zaten
Bu kontrol durumları da sen adamın güvenini sarstın diye

Ben olsam boşardım hergün telefon didiklemekle mi uğraşacam diye

Yorumlari okumadim ama bence esinz hakli. Anladigim kadariyla diz sinit koyamiyorsunz samimi davraniyorsunz erkeklerde kolay yaklasiyor. Bir erkek size sesini ozledm diyebiliyorsa bu sizin ona verdigiznz izinden kaynaklaniyor. Sizin cevabınizi konusmuyorum bile allah ozlettirmesn ee surekli arasin konusun allah ozlettirmemis olur. Ben evli bir kadina hic yakistiramadm. Kisacasi baskasi olsa bu konusmalara daha agir tepki verirdi kocaniz cok efendi. Kiymetini bilin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben tam olarak anlatamadım herhalde eşim üzerime çok geldikten sonra ben o adamla samimi oldum ama inan art niyetle değil ortada birşey yoktu ne bileyim bana gecenin 1:30 unda mrb diye msj atacak ben ertesi sabah işe gittiğimde çocuğa kızdım birdaha kesinlikle böyle birşey görmeyeyim diye ama eşim uzak durmama izin vermedi bana o çocuğa söyleyin tlfon ayrıntısına bakacam senin numaran varmı diye bende çocuğa açıkladım ver ayrıntını eşimin içi rahatlasın çocukta elimden geleni yaparım dedi ve ayrıntıyı aldık 6 ay boyunca çocuğun ayrıntısına bakmış ben sildi diye biliyorum yine benim numaram yok ayrıca yabancı numaralarada bakmış çalıyormu kapalı mı diye bende ne olursa olsun kendime hiç yakıştıramadım zaten üzülüyorum olsun ben yinede tepki koyacaktım ama bana o kadar güvensizlikle yaklaştı beni hiç dinlemediki bende ne yapacağımı bilmedim samimi konuştum.

Ama belkide adamı sen bu hale getirdin.Her erkekle böyle samimi oluyorsan adamda ister istemez seni takip etme ihtiyacı duyuyordur.Hele ki eşinin bu kadar takipte olduğunu bile bile böyle rahat davranıyorsan diyecek hiçbirşey yok.

Bakın, sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama, ben türk olmamama rağmen, evli kadının herhangi bir erkekle yakın/samimi arkadaş olup 'öpüyorum canım', 'seni özledim' demesine meydan bırakacak kadar mesafeyi ayarlayamamasını, eşinin kızacağını bile bile erkeklerle gizli bir şekilde konuşmasını doğru bulmuyorum. Ki siz nasıl bir cesaretle Türkiye gibi, toplum baskısından tutun dini ahlak gereği erkeklerle gereksiz samimiyetin hoş karşılanmamasına kadar, evlilik öncesi cinselliği bırakın, gençler arasındaki çıkma olayının bile henüz yeni kabul edilmeye başlandığı bir ülkede böyle davranışlarda bulunma duyarsızlığında bulunabiliyorsunuz? Açıkçası hayret ettim, gazetelerde okuyoruz, bunun için namus diye adamı vururlar bile.

tamam anlıyorum haklı ve birşey diyemiyorum ama gerçekten o adam herkesle aynı samimiyette bana özgü birşey değil diye düşündüm.eşim beni o kadar yanlız bıraktıki ben bir yere giderdim götürüp getiremem yada bırakırım kendin gelirsin buna ihtiyacım var git al derdi benle oturup bir kahve bile içmezdi BENDE YORULDUM.YANLIŞ ANLAŞILMAK ÇOK KÖTÜ MRB DA SUÇUM YOKKEN ÜZERİME GELDİ İNAN HERŞEY ONDAN SONRA BAŞLADI

Bakın, sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama, ben türk olmamama rağmen, evli kadının herhangi bir erkekle yakın/samimi arkadaş olup 'öpüyorum canım', 'seni özledim' demesine meydan bırakacak kadar mesafeyi ayarlayamamasını, eşinin kızacağını bile bile erkeklerle gizli bir şekilde konuşmasını doğru bulmuyorum. Ki siz nasıl bir cesaretle Türkiye gibi, toplum baskısından tutun dini ahlak gereği erkeklerle gereksiz samimiyetin hoş karşılanmamasına kadar, evlilik öncesi cinselliği bırakın, gençler arasındaki çıkma olayının bile henüz yeni kabul edilmeye başlandığı bir ülkede böyle davranışlarda bulunma duyarsızlığında bulunabiliyorsunuz? Açıkçası hayret ettim, gazetelerde okuyoruz, bunun için namus diye adamı vururlar bile.

tamam anlıyorum haklı ve birşey diyemiyorum ama gerçekten o adam herkesle aynı samimiyette bana özgü birşey değil diye düşündüm.eşim beni o kadar yanlız bıraktıki ben bir yere giderdim götürüp getiremem yada bırakırım kendin gelirsin buna ihtiyacım var git al derdi benle oturup bir kahve bile içmezdi BENDE YORULDUM.YANLIŞ ANLAŞILMAK ÇOK KÖTÜ MRB DA SUÇUM YOKKEN ÜZERİME GELDİ İNAN HERŞEY ONDAN SONRA BAŞLADI

Yaaa arkadaşım ya çok safsın ya da bizim sabrımızı deniyorsun.Adamın biri kalkıp sana "sesini özledim" diyorsa sende buna "nasıl bana böyle birşey söylersin" diyip haddini bildirmiyorsan kusura bakma eşin rahatsız olmakta haklı.Biz bunu 2 gündür ne yazık ki anlatamadık sana.Yani bunu eşin başka bir kadına söylemiş olsaydı eminim burda farklı bir konu açıp ortalığı yıkmıştın.Yani hala normal,suçum yok v.s diyorsun.Kalkıp bide o adama "Allah özletmesin" diye espri yapabiliyosun.SUÇLUSUN!!!

Back