kocam okula gitmeme izin vermiyor

aynur yusif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5
1
3
31
Merhaba. 3yillik evliyim 1kizim var. 1kaç yildir orta okulu bitirdim ama çooook özlüyorum. Kocam okula gitmeme öyretmenlerle görüşmeme izin vermiyor. Beni dinlemiyor bile. Çoook özledim okulumu. Ne yapmaliyim? yardım acillll

Devam et onu ikna etmeye evlenmeden önce bunları konuşmadın mı?

Devam et onu ikna etmeye evlenmeden önce bunları konuşmadın mı?
Açıkcası hep böyle biri olup sevgiliykende. Ama gönül ferman dinlemiyorki. Ben devam edecem.çünki okulumu çoook özledim. İnaniyprumki 1gün olucak. Ama fikirləriniz önemlidi benimçin. Bu arada harf sehvleri olarsa yazılarımda.kusura baxmayin. Azeriyim.

Eşler hanımlarının okumasına izin vermeyince çok kızıyorum. Ama okumak isteyip, buna izin vermeyen eşleri seçen hanımlara daha da kzııyorm.

Eşler hanımlarının okumasına izin vermeyince çok kızıyorum. Ama okumak isteyip, buna izin vermeyen eşleri seçen hanımlara daha da kzııyorm.
Siz yanliş anladınız. Ben oson siniftayim ve eşim buna izn veriyor. Benim sorunum ilk okukumu ziyaret etmek. Ama buna izn vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…