- 25 Kasım 2016
- 43
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sonsuzmutlu
-
Artık surekli kendimi sorgulamak tan yoruldum .benmi yanlis yapıyorum diye .gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz içinelektrik suyu aksatmıyo diye evlilik mi sürdürülür. ne saçma bi bakış açısı. mantıklı bi adım atmışsın. geri dönme.
Bende öyle düşünüyorum 4/4 lugu geçtim 4/1 lik bile tutarlılığı yokDeğil.
Kararından dönme.
Elle tutulur tek iyi tarafı yok.
annemi dinleme yanlıs degilsin bu adam seni düzeni için kullanıyorArtık surekli kendimi sorgulamak tan yoruldum .benmi yanlis yapıyorum diye .gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için
Bende öyle düşünüyorum 4/4 lugu geçtim 4/1 lik bile tutarlılığı yok
Kusura bakmayın ama evlendiğinizden beri sorunlar var ve siz bebek yapıyorsunuz.
İşte sonra çocuğumun hatırına diye böyle cebelleşirsiniz.
Sakın.
Adamın belli ki tercihleri farklı ve bazen büyüklere bunu ifade etmek güç oluyor.
Her ne olursa olsun kararınızdan dönmeyin.
Sizinle neden yakınlaşmadığı belli işte.
Zaten geçiminizi de kendiniz sağlıyormuşsunuz kocalık vazifesini de yerine getirmiyor neden katlanasınız ki?
Size kadın olduğunuzu hissettirmiyor, maddi, manevi, duygusal, ruhsal, cinsel hiç bir getirisi yok.
Adam külfet resmen.
Çünkü ben bu şekilde yaşamayi kabul etmiştim ,ama hamileyken öğrendiğim şeylerden sonra işler değiştiAdam 8 yıldır böyle ve 3 aylık bebek var. Aferin...
Evet banada ağır geliyor artık ona yemek yapmak bile istemiyorum kendimi sadece hizmetçi olarak görüyorum sadece.yorumlarinz için gercekten teşekkür ederimtamamen katılıyorum.
en azından onun yemeği, ütüsü, beresiyle
uğraşmazsın artık.
Evet banada ağır geliyor artık ona yemek yapmak bile istemiyorum kendimi sadece hizmetçi olarak görüyorum sadece.yorumlarinz için gercekten teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?