Kocam ne yapıyor

Her insanda farklı oluyor galiba etkisi. Bazı insanlara saçmalatıyor bazı insanlara içinde ne varsa söyletiyor.
Normalde nasıl ki size karşı? Eğer normalde aranız iyiyse, ilgili bir eşse bol keseden atmış olabilir. Ama aranız normalde de çok iyi değilse içindekileri söylemiştir. Ama ayıldıktan sonraki tavrına bakılırsa içinden geçeni söylemiş :/

Alkol yüzünden olmadığını siz de biliyorsunuz. Öyle olsa, siz konuyu açınca özür dilerdi. Sabahki davranışı da en az geceki kadar kötü oysa.

Alkol alan gerçek kimliğine bürünür, ister yalanlar söylesin ister doğruları hiç fark etmez. Yalan söylüyorsa söylediklerini yasamak istiyordur mesela..

Zaten sabah uyanınca da inkar etmeyip size saygısız davranmaya devam etmiş. Ailenizin desteği varsa konuşup en azından bir süre yanlarına gidebilirsiniz.

Eşiniz gerçek düşüncelerini söylüyor ve siz de bunu biliyorsunuz. Eşinize dair 2019 senesinde açtığınız konulara göre; geçmişte de güllük gülistanlık bir evlilik hayatınız yokmuş. Forumda size yapılan bütün uyarılara rağmen "boşanmak çözüm mü vb" demişsiniz. Sonrasında da daha önce olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavinize devam etmişsiniz.

Şu an çocuğunuz 2 yaşında. Eşinizle sizin bu durumunuzu görerek büyümesi ne kadar sağlıklı. Kavga ettiğinizde evden kovmaya devam ediyor mu ?

3 Aralık 2019 konunuzdan

Aynı konudaki 25 Aralık 2019 mesajınız

28 Aralık 2019 konusundaki mesajınız

28 Aralık 2019 tarihli mesajınız
Esımde ofke prblemı de var sınırlendıgınde gozu hiçbişey gormuyo saldırgnlaşıyo doktorada gıdemıyor meslegı dolayısıyla gıderse meslegını yapamaz ve darp da uygulayabılıyo gozu donunce

29 Aralık 2019 konu açılış mesajınızdan alıntıdır.
Merhabalar ben üç yıllık evlılıgımde eşimle çeşitli kavgalar yaşıyan bazısında darp edilip evden kovulan bi bayanım son kavgamızda yine üstüme yürüyüp aşşağıladı kovdu...

1 Şubat 2020 konunuzdan
Kapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurumalkolluyken deli oluyo resmen üstüne gidemiyorumki kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm

O cumlesinden once adamin sizi cok sevdigini dusunduren neydi acaba???

Hadi diyelim o cumleyi alkolden dolayi kurdu ki oyle bir şey olmaz da hadi oldu diyelim, sabah size of puf sus şeklinde cevap vermezdi bir sevgi kirintisi olsaydi bile.
Adamin sizi sevmedigini İlk defa farketmiş olmaniz garip
off sus sabah sabah ya dedı

Hoşt derdim. Sorgulamam boşanırım. Evet böyle söyleyince kulağa hoş gelmiyor ama. Alkol kullanıp kendisinden geçmesi zaten normal değil sizi insan yerine koymaması da asla kabul edilecek bir durum değil. Ağızdan çıkan sözler çok önemlidir. Ben en öfkeli anımda bile düşünür konuşurum. Sevmediğimi söylüyorsamda sevmiyorumdur. Yani bunların bahanesi yok. Zaten eşinizde bahane de sunmamış.

Alkollü tavrı ile alkolsüz tavrı paralel ki..

Adam pisman olmamış ki ,of sus be demis bu cevap degil mi size ,yetmiyor mu?

Bi de bu tür konular var. Sanki geri kalan her şey harikaymış da tek sorun kocasının bir gün içip içip tuhaf laflar söylemesiymiş gibi anlatmış bu konuda. Birkaç ay sonraki konu da benzer olacak.

O kadar alkol içtim. Bir şişe 50 lik viski içtim ama hep bilincim yerinde oldu. Ha tabi alkollüyüm bilincim yerinde değil diye çok bahane ettiğim de :)

Bi de bu tür konular var. Sanki geri kalan her şey harikaymış da tek sorun kocasının bir gün içip içip tuhaf laflar söylemesiymiş gibi anlatmış bu konuda. Birkaç ay sonraki konu da benzer olacak.
Bence yakında konusu kadınlar kulübün en ünlü konularından biri olacak “eşim internette kadınlarla konuşuyor (ama sadece internette)”

Adam bıkmış senden. Kaç yıldır evlisiniz? Sabah sabah sus nedir yani öyle takmıyor adam seni. Naparsın bilmem ben olsam bende aynı şekilde ona it gibi davranırdım bakalm noluyor.

Bence yakında konusu kadınlar kulübün en ünlü konularından biri olacak “eşim internette kadınlarla konuşuyor (ama sadece internette)”
Evet evet, yıllardır süregelen sorunlar yumağı yokmuşçasına, şaşırmış bir şekilde anlatır. Eşim internette kadınlarla konuşuyor, neden acaba, niye yapar ki böyle bir şeyi?

Evet evet, yıllardır süregelen sorunlar yumağı yokmuşçasına, şaşırmış bir şekilde anlatır. Eşim internette kadınlarla konuşuyor, neden acaba, niye yapar ki böyle bir şeyi?
Bir de evine aslında çok bağlı, sadece internette yazışmış. Buluşma yok diye avutulup iyi yorumlar beklenir. Bekarım eleştirmek istemiyorum ama eşleri gerçekten onlara yok muamelesi yapıp aldatıyor, ve burda ki kadınlar sırf erkek diye susuyorlar

Hadi akşamki alkolden diyelim (ki aslında alkollü insan, samimi düşüncelerini söyler genelde çünkü tüm zihni serbesttir), sabah da aynını demiş.
Neyi anlamıyorsunuz?
Çocuğun hatrına sana katlanıyorum demiş işte.
Şimdi siz alkolü falan bırakın da, bundan sonra bu kepazeliğe katlanır mıyım yoksa onurlu bir insan gibi kendi hayatıma gereken saygıyı gösterir miyim diye düşünün.

İnsanlar öfkeli ve alkollüylen otokontrol devreden çıktığı için hissettikleri ne ise onu söylerler. Üzgünüm yani.

Neden alkol almıştı eşiniz, bir şeye kızıp mı yoksa öylesine sürekli aldığı bir şey mi? Çünkü biz de eşimle evde alkol almıştık, ilk kez almıştım ben. Ertesi gün eşim bana neler neler anlattı, iş yerindeki kızlara aşırı gıcık oluyordum ama eşim işten çık demesin diye anlatmıyordum. Her şeyi anlatmışım, her şeyi. Yani alkol insanın dilindeki bağı çözüyor

Sadece alkolden olsa sabah uyandığında aynı tavrı devam ettirmezdi. Yapmanız gereken şey size değer vermeyen biriyle ömrünüzü heba etmemek

Zaten olmayan evlilik….. başka yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…