- 21 Ağustos 2022
- 1.765
- 6.008
- 88
- 33
Alkol alan gerçek kimliğine bürünür, ister yalanlar söylesin ister doğruları hiç fark etmez. Yalan söylüyorsa söylediklerini yasamak istiyordur mesela..esım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadımertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
esım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadımertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
Okdr guzel demıssınızkı artık bende kaldıramıyorum daha ıkı gun once kovdu yine bavulumu hazırladım yıne ozur dılerı gırdım ıcerı bugun kendıme dedımkı yeter tamam bu adam senı sevmıyor ıstese ablasına der abla bı ay gec gelsınler ılgılenemıycem dıye dıycek bukdr basıt ulan senın benı tutman desteklemen gerekırken su zor streslı gunumde ustume yuruyup evden kovan yıne sensın bakın soylenmez bole seyler esımın cocugu olmuyo benm oluyo ben sevdıgım ıcın tedavıyı ben goruyorum ben ılac kullanıyrm 10 gun yatıyorum kımıldamadan ustune o ılaclar dengemı bozuyo zaten panık atak hastasıyım strese gırmemem lazım ıdare etmen gerekırken sen benı her fırsatta kovuyosun bagırıp cagırıp krız gecırıp ben daha napım daha damı susuyım daha annesı aramadı bu saat kızım evıne gıt ben ogluma kızdım bak ıkınızde hatalısınız dıe dımı yok cnku oglu kıymetlı biz el kızıyız kımız ki
Soyleki herkes bosanmalısın demıs ama bır yuva kolaymı yıkılıyo ne emekler ne yasanmıslıklar var ustelık esımde bende sevıyoruz brbırjmızı o aılesıne laf ettıgım ıcın patladı bende aılesınınyuzsuzkugunden patladım sonuc o pısman ztn duzeldık aıleler hakkında asla konusmuyrz evlılıgım bıtsın ıstemıyorum oda ıstemıyor o yuzden yapıcı fıkırlere ıhtıycm oldgndan yardım ıstedım burda neyse tesekkur ederım yınede herkese
Esımde ofke prblemı de var sınırlendıgınde gozu hiçbişey gormuyo saldırgnlaşıyo doktorada gıdemıyor meslegı dolayısıyla gıderse meslegını yapamaz. Ince noktası aılesı asla haksız oldukları halde benı tutmuyo baska prblemımız yok aramızda sadece aılesı yuzunden en ufk bı lafımda patlıyo bole olcaksan defol gıt dıyo cok agrıma gıdıyo benı hıc aılesı gormemısmı sevmıyomu haksız olsalarda benı gozden cıkarabılıyo
Esımde ofke prblemı de var sınırlendıgınde gozu hiçbişey gormuyo saldırgnlaşıyo doktorada gıdemıyor meslegı dolayısıyla gıderse meslegını yapamaz ve darp da uygulayabılıyo gozu donunce
Merhabalar ben üç yıllık evlılıgımde eşimle çeşitli kavgalar yaşıyan bazısında darp edilip evden kovulan bi bayanım son kavgamızda yine üstüme yürüyüp aşşağıladı kovdu...
Kapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurumalkolluyken deli oluyo resmen üstüne gidemiyorumki kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm
off sus sabah sabah ya dedı
Hoşt derdim. Sorgulamam boşanırım. Evet böyle söyleyince kulağa hoş gelmiyor ama. Alkol kullanıp kendisinden geçmesi zaten normal değil sizi insan yerine koymaması da asla kabul edilecek bir durum değil. Ağızdan çıkan sözler çok önemlidir. Ben en öfkeli anımda bile düşünür konuşurum. Sevmediğimi söylüyorsamda sevmiyorumdur. Yani bunların bahanesi yok. Zaten eşinizde bahane de sunmamış.esım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadımertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
Alkollü tavrı ile alkolsüz tavrı paralel ki..esım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadımertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
Adam pisman olmamış ki ,of sus be demis bu cevap degil mi size ,yetmiyor mu?esım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadımertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
Bi de bu tür konular var. Sanki geri kalan her şey harikaymış da tek sorun kocasının bir gün içip içip tuhaf laflar söylemesiymiş gibi anlatmış bu konuda. Birkaç ay sonraki konu da benzer olacak.Eşiniz gerçek düşüncelerini söylüyor ve siz de bunu biliyorsunuz. Eşinize dair 2019 senesinde açtığınız konulara göre; geçmişte de güllük gülistanlık bir evlilik hayatınız yokmuş. Forumda size yapılan bütün uyarılara rağmen "boşanmak çözüm mü vb" demişsiniz. Sonrasında da daha önce olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavinize devam etmişsiniz.
Şu an çocuğunuz 2 yaşında. Eşinizle sizin bu durumunuzu görerek büyümesi ne kadar sağlıklı. Kavga ettiğinizde evden kovmaya devam ediyor mu ?
3 Aralık 2019 konunuzdan
Aynı konudaki 25 Aralık 2019 mesajınız
28 Aralık 2019 konusundaki mesajınız
28 Aralık 2019 tarihli mesajınız
29 Aralık 2019 konu açılış mesajınızdan alıntıdır.
1 Şubat 2020 konunuzdan
Bence yakında konusu kadınlar kulübün en ünlü konularından biri olacak “eşim internette kadınlarla konuşuyor (ama sadece internette)”Bi de bu tür konular var. Sanki geri kalan her şey harikaymış da tek sorun kocasının bir gün içip içip tuhaf laflar söylemesiymiş gibi anlatmış bu konuda. Birkaç ay sonraki konu da benzer olacak.
Evet evet, yıllardır süregelen sorunlar yumağı yokmuşçasına, şaşırmış bir şekilde anlatır. Eşim internette kadınlarla konuşuyor, neden acaba, niye yapar ki böyle bir şeyi?Bence yakında konusu kadınlar kulübün en ünlü konularından biri olacak “eşim internette kadınlarla konuşuyor (ama sadece internette)”
Bir de evine aslında çok bağlı, sadece internette yazışmış. Buluşma yok diye avutulup iyi yorumlar beklenir. Bekarım eleştirmek istemiyorum ama eşleri gerçekten onlara yok muamelesi yapıp aldatıyor, ve burda ki kadınlar sırf erkek diye susuyorlarEvet evet, yıllardır süregelen sorunlar yumağı yokmuşçasına, şaşırmış bir şekilde anlatır. Eşim internette kadınlarla konuşuyor, neden acaba, niye yapar ki böyle bir şeyi?
Bence takmalısınız.Alkollüyken olanı olmayanı sayar erkekler. Boşver. He diyip geç. Benimkide neler sayıyo. Ayıkınca özür diliyo. Hemen yemege felan çıkarıyo. Halbuki hiç takmıyorum.
Neden alkol almıştı eşiniz, bir şeye kızıp mı yoksa öylesine sürekli aldığı bir şey mi? Çünkü biz de eşimle evde alkol almıştık, ilk kez almıştım ben. Ertesi gün eşim bana neler neler anlattı, iş yerindeki kızlara aşırı gıcık oluyordum ama eşim işten çık demesin diye anlatmıyordum. Her şeyi anlatmışım, her şeyi. Yani alkol insanın dilindeki bağı çözüyoresım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadımertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
Sadece alkolden olsa sabah uyandığında aynı tavrı devam ettirmezdi. Yapmanız gereken şey size değer vermeyen biriyle ömrünüzü heba etmemekesım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadımertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
Zaten olmayan evlilik….. başka yorum yapamıyorumEşiniz gerçek düşüncelerini söylüyor ve siz de bunu biliyorsunuz. Eşinize dair 2019 senesinde açtığınız konulara göre; geçmişte de güllük gülistanlık bir evlilik hayatınız yokmuş. Forumda size yapılan bütün uyarılara rağmen "boşanmak çözüm mü vb" demişsiniz. Sonrasında da daha önce olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavinize devam etmişsiniz.
Şu an çocuğunuz 2 yaşında. Eşinizle sizin bu durumunuzu görerek büyümesi ne kadar sağlıklı. Kavga ettiğinizde evden kovmaya devam ediyor mu ?
3 Aralık 2019 konunuzdan
Aynı konudaki 25 Aralık 2019 mesajınız
28 Aralık 2019 konusundaki mesajınız
28 Aralık 2019 tarihli mesajınız
29 Aralık 2019 konu açılış mesajınızdan alıntıdır.
1 Şubat 2020 konunuzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?