- 12 Eylül 2020
- 93
- 37
- 28
- Konu Sahibi Durumvahim245
Sızofrenı tanısı koydu demedım sızofrenı tedavısınde kullsnılan ılaclardı amaSizce doktor şizofren tanısı koyduğu birini ilaç yazarak topluma salar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sızofrenı tanısı koydu demedım sızofrenı tedavısınde kullsnılan ılaclardı amaSizce doktor şizofren tanısı koyduğu birini ilaç yazarak topluma salar mı?
Konu sahibi çok normal mi... Özür dilerim cidden sahiden.... Ben yazıdan teşhis koymuyorum ilk baştan sona okudum yazdıklarını..... Kendi tutturmuş evlenmiş vs vs vs çocuğa kadar Bi dolu olay..... Sonra Bi dolu olay.... Sonra Bi dolu olay..... Benim için yorum yapmak başka gerçekten ihtiyacı olan birinden zaman çalmak...... Böyle yaşayan Bi tonla kadın içini döküp döküp milleti burda birbirine kırdırıp gidiyor..... Benim ağzım yandı bu konulardan.... İstediğinizi yazın dinlerse burdayım.... Dinlemeyecek bariz.... Zaten nasıl değişir eşim diye soruyor..... Ben nasıl gideyim demiyor..... O da beni çok aşar.......Sizce doktor şizofren tanısı koyduğu birini ilaç yazarak topluma salar mı?
Evet ilacı yazar gönderir . Çok yakın arkadaşımın anneside şizofren ilacını yazar gönderir .Sizce doktor şizofren tanısı koyduğu birini ilaç yazarak topluma salar mı?
O nasıp oluyor? Şizofreni değil ama şizofreni ilaçları kullanıyor? Doktor tanıdıklarıma danışanilirim?Sızofrenı tanısı koydu demedım sızofrenı tedavısınde kullsnılan ılaclardı ama
“Şizofreni hastaları her zaman hastanede yatarak tedavi edilir. ...”Evet ilacı yazar gönderir . Çok yakın arkadaşımın anneside şizofren ilacını yazar gönderir .
İkinci çocuğu yapardım
Sizofreni tanısı konmuş yetişkinlere ne yapılıyor diye dusunuyorsunuz bilmiyorum ama kendi rizasi ile psikiyatri servisine basvuran bir yetişkin muayene sonrası yine kendi rızası ile oradan ayrılabilirSizce doktor şizofren tanısı koyduğu birini ilaç yazarak topluma salar mı?
Alla alla belki türüne göre değişiyordur .ağır şizofreni hastaları yatışı yapıyor ama her şizofreni için geçerli değil bence“Şizofreni hastaları her zaman hastanede yatarak tedavi edilir. ...”
Bi makaleden aldım.
Türkiye'de boyle degil maalesef, burada cok sevdigimiz bir uyenin esine de sizofreni teshisi kondu , pek cok sizofreni hastasina sadece ilac yazip gonderiyorlar“Şizofreni hastaları her zaman hastanede yatarak tedavi edilir. ...”
Bi makaleden aldım.
Kinaye yapmıştım zatenIkıncı cocugu yapsam daha kötü olursa ve o zmn boşansam daha kötü olmazmı
Bunu yeni mi anladınız gerçekten? Pes yani tabikide tek çözüm boşanmakSuan anlıyorumkı benı sevmıyo