Kocam ne yapıyor

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
esım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadım ertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?

Alkol zihnin bariyerini kaldırıyor sadece. Olmayan şeyleri söyletmez, söylemek istediği ama "aman kızar, aman ayıp olur" diye kendini dizginlediği şeyleri söyletir. Zaten ayık kafayla sus demesinden belli değil mi?

Alkollüyken dedigi şey zaten kabul edilebilir degil üzerine sabah söylediğiniz halde hicbir pişmanlık yok,sizin üzülmeniz de umrunda değil belli ki

Alkolden değil bence..
Sabah kalktiginizda da aynı tavir devam etmiş.
Özetle çocuğun dadısı,evin gündelikçisisiniz kocanizin gözünde.
Alkolün özelliği budur zaten,içindekileri dokmesini,düşüncelerinin bir anda ağzından çıkmasıni sağlamış.
Uzun zamandir sizi hayat arkadaşı gibi görmüyor kocanız
Umarım bu kadar cesaret sadece alkoldendir.
Başka bir kadının kışkırtması sonucu patlamış ise o daha kötü.

hıcbır sey yok gıbı davranıyor sevdıgım seylerı yapmayı teklıf edıyor da ya cok agrıma gidiyo bıdaha konuyuda acmak ıstemıyorum ama su yazdıklarınız da içime oturmus durumda nasıl davranıcagımı bılmıyorum suan

Normalde çok iyiydi de alkolden sonra mı bu şekilde davrandı yoksa normalde de of sus tarzinda miydi? Keşke bir özür dileseydi ilk sordugunuzda.

Alkol alan dogruyu soyler diye bir sey yok. Ama her soyledigi yalan da degildir. Esiniz ne dedi? Inkar etti mi? Yoksa dogru mu dedi soyledikleri icin?

Normalde ıyıdır..ama alkol alınca gozu donuyo sınırlenınce banada der alkolluyken sınırlendırme benı ben konusurum dıe

Sarhoş diye yalan söylemiş olsa sabah dediğinizde ters yapmaz size

Bunu bu kadar dert etmenizin altında, içinize dinmeyen bişeyler daha olduğunu düşünüyorum. Çünkü harika bir evlilikte saçma bi cümleye bu kadar takılıp üzülmez insan. Onun dışında bu konuda bir ipucu da sabahki tepkisi. Gerçekten değer veren bir insan en azından mahcup olurdu.

Biraz daha bilgi verseniz, daha sağlık yorumlar alırsınız. Burda çoğu insan yardım etmek için yorum yapıyor

Normalde sorunsuz ilişkiniz mutlu evliliğiniz var da ilk kez mi böyle bir şey duydunuz?
Eğer öyleyse alkolden olabilir. Ama sabahki tavrı normalde de çok iyi bir ilişki yok gibi gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…