• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ne yapıyor

Eşiniz alkolik mi . Nasıl tahammul ediyosunuz ya şimdi alkol kullananlara kızınca linc yiuoruz ama al işte sonu boyle surekli cocugun karsısında ayyas sersem sersem yuruyen ilgisiz bir baba eve sarhos gelen bir eş heytt lan diye ortalık dagıtan korkunc bir baba cocugun gozunde. Umarım o alkollu agzıyla öpmuyordur cocugu şap şup. Gerçi alkolik adamda cocuk sevgisi ne arar.O oyle diyince sizde kapı orda cık git ozaman diyemediniz mi. Bu ayyasla ömür mü gecirceksiniz.Ve tv de biri diyodui alkollü iken insan dogruları soylermiş. Demek ki adam cidden sizi istemiyor siz napacam simdi diya ağlıyorsunuz

Eşiniz gerçek düşüncelerini söylüyor ve siz de bunu biliyorsunuz. Eşinize dair 2019 senesinde açtığınız konulara göre; geçmişte de güllük gülistanlık bir evlilik hayatınız yokmuş. Forumda size yapılan bütün uyarılara rağmen "boşanmak çözüm mü vb" demişsiniz. Sonrasında da daha önce olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavinize devam etmişsiniz.

Şu an çocuğunuz 2 yaşında. Eşinizle sizin bu durumunuzu görerek büyümesi ne kadar sağlıklı. Kavga ettiğinizde evden kovmaya devam ediyor mu ?

3 Aralık 2019 konunuzdan

Aynı konudaki 25 Aralık 2019 mesajınız

28 Aralık 2019 konusundaki mesajınız

28 Aralık 2019 tarihli mesajınız

29 Aralık 2019 konu açılış mesajınızdan alıntıdır.

1 Şubat 2020 konunuzdan
Yine gerçekten fikir almak için değil de forumu günlük gibi kullanmak için konu açan üye durumu desenize.
Yani yapacak bir şey yok öyleyse. Nihayetinde bu tarz konuların sonu deve-diyar ikilemine gidiyor ve konu sahibi “yuva yıkmak kolay mı” bahanesi ve dramasıyla bu ikileme bir sonraki konusuna kadar son veriyor.

esım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadım:KK43: ertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
Alkol kullanmıyorum etrafımda da içen yok. Tecrübem filmlerde gördüğüm kadarıyla. Gece içip sabahına b.k çukuru gibi bir kafayla uyanıyor bu tip içiciler. Soru sormak için zamanlamanız yanlış bence. Sakin kafayla daha uygun bşr zamanı yoklayın. Ama bu adamın size saygı duymadığı aşikar. İnsan olan karısına böyle davranmaz.

Fıkır zikir meselesi şişede durduğu gibi durmadigindan ayyuka cıkmış

esım dun alkol aldı ve sınırlendı bana..bana dedıkı sen kendını bısey sanma sen cocugumuz var dıye yanımdasın onun sayesınde varsın olmadaydı olmazdın dedı..ve ben bu lafı dusunmekden uyuyamadım:KK43: ertesı gun sakin kafayla sordum bak cok canımı yaktın benım..o nasıl bı cumleydı sen cocuk ıcın varsın ne demek? Diye sordum..bak ben sindiremıyorum dedım cok agır konusuyosun dedım..off sus sabah sabah ya dedı..sallamadı benı…ve kafamın ıcı suan bı dunya dusuncelerle doldu..napıyım ne edıyım de gercekden boylemı dusunup soyledı,yada alkoldenmı agzından ne cıkıyosa soledı dıemı dusunuyım?
Genelde alkolle söylenen düşünceler samimi düşüncelerdir. Alkolün rahatlatıcı etkisiyle kişi bilinçaltında olanları ağzından kaçırır. Fakat normalde nasılsınız? Herşey yolunda sevgi saygı mükemmel vakit var da bir tek alkol alınca mı bu lafı söylüyor? Düşünüp değerlendirmek size kalmış

Esınız hep böyle ne dedıgını bılmez bırımıydı

Normalde ıyıdır..ama alkol alınca gozu donuyo sınırlenınce banada der alkolluyken sınırlendırme benı ben konusurum dıe
Öyle demişsiniz peki niye sabah kalktığında özür dilememiş veya o an sinirden söyledim kusura bakma dememiş üzgünüm ama kendinizi kandırmayın bence ona göre iyi düşünün bu adamın lafları çekilir mi yıllarca diye

Bu sözden sonra aynı evde durulmaz bosan derım ama evden cıkma onu yolla

Back
X