- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
iyi işte anasıda oğlunun huyunu biliyo tabi bu rvlilik çok sürmez şimdiden bu kadar illallah ettiysenValla içim daraldı hepsini okuyamadım. Te başlarda patladım. O tarafla sorunlarını eşin aracılığıyla çöz. Dırdır yaparak değil, onların yaptığı saçmalıkları eşine bir kez söyleyerek. Eşinin aklı fikri varsa onların yaptıklarını görmezden gelmez ve senin bunlara maruz kalmana engel olur. Baktın taraf tutuyor, sana yapılanları umursamıyor, o Zaman daha beterini sen yap. Sen onlardan değil, onlar senden bıksın. Hayatı sana zindan edenlere sen de zindan etmekten çekinme. Sabır diliyorum.
eşim de herşeyin farkında ne yapabilirim değişmiyor annem diyor. kafasının diki bağnaz bi kadın kaynanam. eşim kötü birşey söyleyip kırarsam iki gün sonra ölürse içim yanar diyor ama benim nasıl yandığımı görmüyor ayrı mesele...
aynı kaynanam hepsimi aynı olur yabu aileyi gelin gelmek için çok mu aradın ayrıca ben eşinide suçlu buldum üç haftalık evlisiniz normal o haller annesine sessiz kalmayacaktı
cevap verilebilecek bi kadın değil ki asla ama asla dinlemiyor karşıdaki insanı, susmuyor sadece kendini haklı görüyor ondan sonra da ben ne emeklerle büyüttüm seni deyip ağlamaya başlıyordu. eşimde pişman oluyodu
kız bi yerden ucunu yakalamışsın işte böyle böyle devam etbi daha kine sabahlıkla falan çık karşısınakaynananın
daha cesaret edemiyo zaten haber vermeden gelmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?