• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın aile bağı :/

Birprensesinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
161
19
13
İyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam

Sizi götürmüyorsa bence boş verin gitsin dursun. Ben de eşimin ailesinin yanına uğramasına bir şey diyemem sonuçta haddim de değil. ama bir plan yaptıysam ve ya bana vakit ayırması gerekiyorsa araya onları sokarsa çok kızarım. O yüzde ilk yıldan sonra daha biz odaklı yasamaya başladık. Güzel vakit geçirmenin parayla alakası yok. Niyeti olan çıkar 1 saat yürüyüş de yapar eşiyle. Hem hamileymişsiniz hiç mi naziniz geçmiyor. Ailesi de esin nerde sabahtan gelip aksama kadar burda ne işin var demiyorlar heralde. Onların da canına minnet. Erkeği oglus diye değil de birey olarak yetiştirmek çok önemli ya.

İyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam

Ondan önce siz plan yapın ayrıca her şey parayla yapılmıyor. Ben de şuan hamileyim eskiden daha çok gezip tozardik şimdi enerjik yetmiyo ama evde termosa çayı koyuyorum yanımıza kuruyemiş meyve buzluğa börek atmissam ondan alıyoruz çıkıyoruz oturuyoruz yürüyoruz gayette güzel oluyor ekonomikte .

Arkadaşlarının beyni pille mi çalışıyor merak ettim de eğer öyleyse pil tükenmek üzere.
Hemen boşanırım diye nasıl da salınıyorlar ortaya Allah akıl fikir versin.
Bence güzel bir acıtasyon eşliğinde eşinizle bir kez daha konuşmayı deneyin derim. İnsan evladıysa anlamalı..
Yok eğer değilse ortama ayak uydurmaya çalışın bir süre. Zevk alıyormuş gibi yapın. Nabzına oynayın. Oltaya düştüğü anda kendinizi tekrar ortaya atarsınız.
Hep oraya hep oraya ben burda yalı kazığı mıyım diye net bir tavırla çıkışırsın.

Para yok bahanesini kabul etme arkadaşların dediği gibi yürüyüş yapalım de parka gidelim de çok sıkıldım hamileyim oksijen alıp yürüyüş yapmam lazım de.bende hamileyim bu arada:) alışveriş merkezi varsa yakınlarda oraya gidelim gezelim de.başının etini ye açıkçası:) bir iki surat as naz yap ne bilim yada hayatım seni çok özlüyorum başbaşa evde film izleyelim de.ben bütün gün sana sarılıp uyumak istiyorum de.yeterki her pazar anasına gitme huyundan vazgecir

Sizi götürmüyorsa bence boş verin gitsin dursun. Ben de eşimin ailesinin yanına uğramasına bir şey diyemem sonuçta haddim de değil. ama bir plan yaptıysam ve ya bana vakit ayırması gerekiyorsa araya onları sokarsa çok kızarım. O yüzde ilk yıldan sonra daha biz odaklı yasamaya başladık. Güzel vakit geçirmenin parayla alakası yok. Niyeti olan çıkar 1 saat yürüyüş de yapar eşiyle. Hem hamileymişsiniz hiç mi naziniz geçmiyor. Ailesi de esin nerde sabahtan gelip aksama kadar burda ne işin var demiyorlar heralde. Onların da canına minnet. Erkeği oglus diye değil de birey olarak yetiştirmek çok önemli ya.
Daha 8 aylik evlisin canim neelr okuyoruz neler duyyoruz esin ailesine gidiyor. Bazen cok sey ariyoriz sukredelim halimize. 10 yillik evliligimin sadece su son 2 yilini gezmeyle gecirebiliyorum. Ben de senin gb gezdrmiyor die bosandm. Sonra pisman oldum geri evlendim 🤣 orayi bosver🙂gezmeyle gecirdigim dedigim ayda 2 kez ya da 1 kez ama evimdr cocugum la daha mutluyum ne diyeyim sukret karninda beben bak bz nasil ugrasiyoz bi bebe yapmak icin . Velhasil saka bir yana yani aşilamayacak bir sey degil sen de anne olunca anlarsin

Kesinlikle size öyle akıl veren arkadaşlarınızdan uzak durun. Asla ama asla özelinizi anlatmayın.
Arkadaşlık böyle birşey değildir. İnsan ailesine anlatamadıgını dostuna anlatır.
Evliliğin ilk zamanları bir sorunda evden gitmeyi düşündüö ve bunu 13 yıllık dostumla paylaştım. Bana verdigi cevap; orası senin yuvan. Savaşmadan uğraşmadan arkanı dönüp gitmek için mi o yuvayı kurdun demişti. Sen benimsemezsen kocan nasıl benimser demişti. . .
Her evlilikte sorunlar olur. Ztn ilk iki sene önemli bi süreçtir. Ailelere alışma sürecidir.
Sorun ettiğiniz şey boşanılacak birşey değil. Eşinizle paylaşımlarınızı arttırın. Sürekli şikayet etmeyin, bi süre uyum sağlayın. Sırf pazar günleri gidiyor diye tüm haftanızı zehir etmeyin. Mesela sizde cumartesi akşamı değerlendirin. Film izleyin, maç izleyin, tavla oynayın, yürüyüşe gidin.

Hamilelikten dolayı ilgi istiyorsunuz. Aslında haklısınızda. Sadece haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Düşünce doğru, çözüm yanlış.
Bazı erkekler gerçekten cebinde belli miktar para yoksa dışarı çıkmak istemez. Zamanla oda anlayacaktır sizle ilgilenmek için illa paraya ihtiyaç olmadıgını

Hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin. Eğer kafa dengi insanlarsa sizde gidin. Yok değillerse haftanın diğer altı gününü doldurmak sizin elinizde.
O melek doğup yuvanız şenlendikce eşinizde ayrı bir aile oldugunu anlayacaktır. Zamanla oturur böyle şeyler .

Bende 8 aylik evliyim eşimi taniyorum ama, hala cocuk dusunmuyorum.

Neden evlilgimin tadini cikartmak, eşimle vakit gecirmek gezmek, daya daha daha iyi tanimak icin, ( sonucta insanlarin bambaşka huylari aniden cikabilir, ne kadar taniyorum desende. )

Param.yok diye birseyi kabul etmeyin, sizi bir disariya cikardi diye batmaz.

En azindan pazar gununde bir avmye gidebilirsiniz, ne bileyim bir sahil, çarşi maksat birlikte olmak.

Eşinizin bildiginiz içi ölmüş, ruhu yaşlanmiş. Yeni evlisiniz suan tamda cicegi burnunda evli olmak gerekirken.
40 yillik evli olmuşsunuz.

Size boşanın diyemem ama,
Eşinizle konusmayi deneyin bence. Cok ciddi bir sekilde.

O arkadaşların nerede yasıyorlar merak ettim dogrusu. Tam bir mutsuz insan modeli. Onlarin biraz karanlık defterlerini kurcalasan neler neler cikar
Kayinvalide kayinbaba ile haftada 1 kez görüşmek cok zor bisey olmamali yaa inanamiyorum
Hem esin seni zorlamiyorsa sende durumuna,musaitligine gore 10 gunde 15 gunde bir uğra en azindan gelmiyor hic demezler
Esinin maddi durumu sıkıntıdaysa baska seyler yapın. Yürüyüşe gidin,bir yerde bir kahve için. Evde film izleyin.
Benim kayinvalidem yalniz bir insan
Salı günü görüştük. Esime dedim ki yarina cagirsana anneni yemek yeriz yemek yaparim falan. Aradi annesinin plani varmis.
Haftaici de bizim doktor isimiz var mesela carsamba ya da persembee uğrayabiliriz ona mesela.ben iyi hissetmezsem kendimi,(rahim filmi cekilcem) esim tek gider.. bunlar ufak tefek seyler büyütme yani
Adam napsin annesini babasini terk mi etsin. Bu sacma sebep icin bazen cok yanlis dusunuyor insanlar. Hele boşanmak falan aşırı uç nokta birsey gülüm;) bebisin de hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin :)
Sen dedigim gibi kendin plan yap esini dahil et o sana uysun. Mesela piknik gibi.

Back