İyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam
Kesinlikle size öyle akıl veren arkadaşlarınızdan uzak durun. Asla ama asla özelinizi anlatmayın.
Arkadaşlık böyle birşey değildir. İnsan ailesine anlatamadıgını dostuna anlatır.
Evliliğin ilk zamanları bir sorunda evden gitmeyi düşündüö ve bunu 13 yıllık dostumla paylaştım. Bana verdigi cevap; orası senin yuvan. Savaşmadan uğraşmadan arkanı dönüp gitmek için mi o yuvayı kurdun demişti. Sen benimsemezsen kocan nasıl benimser demişti. . .
Her evlilikte sorunlar olur. Ztn ilk iki sene önemli bi süreçtir. Ailelere alışma sürecidir.
Sorun ettiğiniz şey boşanılacak birşey değil. Eşinizle paylaşımlarınızı arttırın. Sürekli şikayet etmeyin, bi süre uyum sağlayın. Sırf pazar günleri gidiyor diye tüm haftanızı zehir etmeyin. Mesela sizde cumartesi akşamı değerlendirin. Film izleyin, maç izleyin, tavla oynayın, yürüyüşe gidin.
Hamilelikten dolayı ilgi istiyorsunuz. Aslında haklısınızda. Sadece haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Düşünce doğru, çözüm yanlış.
Bazı erkekler gerçekten cebinde belli miktar para yoksa dışarı çıkmak istemez. Zamanla oda anlayacaktır sizle ilgilenmek için illa paraya ihtiyaç olmadıgını
Hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin. Eğer kafa dengi insanlarsa sizde gidin. Yok değillerse haftanın diğer altı gününü doldurmak sizin elinizde.
O melek doğup yuvanız şenlendikce eşinizde ayrı bir aile oldugunu anlayacaktır. Zamanla oturur böyle şeyler .