• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam metresi ve 3 aylik bebekleri

Turkiyeye gidiyorum. Yarin avukat bulucam burdan. O da gidiyormus biletini almis. Gittiginden emin olmak istiyorum O yuzden su anda sanki bir umut varmis gibi davraniyorum. Isin kotusu 2 gun sonra dogum gunum ve biz pasta siparisi vermistik. Hayat var ya ne zaman ne olacagi belli olmuyo iste. Simdi kendi mi mi olduruyum onlari mi olduruyum. Yoksa kurtuldum diye zil takip oynayim mi bilmiyorum.
Oyna canım

boşanın gitsin geldiği gibi de geri dönsün. Böyle bir adamdan hayır gelir mi? fesat düşünmeyeyim diyorum ama bildiğin tezgaha gelmişsiniz.

Annemle ve babamla da konustum. Bu asamada benim Turkiye'ye gidip o insanlarla muhattap olmami, onlarin seviyesine inmemi kesinlikle istemiyorlar. Bence de dogru cunku bu beni yipratmaktan bana daha cok aci vermekten baska bir ise yaramiycak.

Tabi ki bosanicam bu isin donusu yok artik. Dediginiz gibi ben dolandirildim bu aldatmaninda otesinde bir sey. Son olarak da bu sabah benim 300 euro kadar olan parami aldi. Sana gondericem bulunca dedi. Gucum yetmedigi icin alamadim. Ben iki gundur agzima lokma koymamisken o gidip benden aldigi parayla yemek yemis ve utanmadan bunu bana soyleyebiliyo. Ne kadar haysiyetsiz oldugunu zaten burdan da anlarsiniz.

Su anda burda tanistigi birisinin evindeymis soyledigine gore ve persembe Turkiye'ye gidiyomus. Ben de gitmesi icin elimden gelen sekilde ilimli davranmaya calisiyorum su an. Orda bulusalim sonra onumuze bakalim diyorum. Hersey yerli yerine oturdu ya 8 aydir yasadigim kabus sona erdi cok sukur.

Evi dayadim dosedim ne vizenin ciktigina sevindim ne kendi evime tasindigima sevindim. Esyalarimi babamin evinden toplayamadim bile elim o kadar varmadi. Kendimi sorguladim Ezgi neyin var sen bu adami sevmiyo musun diye. Ama sorun sevgi degil guvendi. Guvenmediginiz bir insan size o saatten sonra adini bile soylese inanmiyosunuz iste. Kalbinizdeki o agirlik asla ama asla gecmiyo. Butun mutluluklariniz zehir oluyo size.

Dediginiz gibi gercekten ben burada buyumusken benimle denk olmayan bir insani sevgi ugruna ask ugruna adam yerine koydum. Onun icin yaptiklarimin haddi hesabi yok. Ama bundan sonra yapilacak pek bisey yok. Destekleriniz ve fikirleriniz icin gercekten cok tesekkur ederim.

Bunlar ucuncu sayfa haberlerinde cikardi. Burda fake kisiler acardi boyle konulari. Benim basima geldi resmen hala soktayim. Hala hazmedemedim.
Canım ya ay birde para almış tekrar yolda buluyorlar sanki insanlar ne gurursuz Yüzsüz adammış canım yüz verme ılımlı olmak zorunda degilsin sen ayrıldık dersen istese de kalamaz bir telefonuna bakar yurt dışı olması bence yüzyüze asla gelme senden hala para turyıklamaya Çalışır orda da bulur birini geçer kalmak icin sürünsün pislik

Bencede bu kadın onun karısı olma ihtimali yüksek. Sizinlede yurtdışına kapağı atmak için resmi olarak evlenmiş gibii

aldatıldığını ispatlayabiiyorsan direk öyle aç ne gereği var şiddetli geçimsizlik onla alakası bile yok sonuçta anladığım ihanet uğradığını diğer kadından 1 çocuğu olduğunu ve siz sevgiliyken olan olay birde canım ALLAH yardımcın olsun

yurtdışında yasal olarak yaşama hakkı için kandırılmışsınız gibi geldi bana :KK43:
evlilikte belli süre geçmeden boşanılınca, o şahısın yurtdışı hakkı yanıyor diye biliyorum.
eğer doğruysa inşallah o süre dolmamıştır evliliğinizde.
dönsün paşa paşa çocuğunun anasına :KK62:

Ne tuhaf bir dünya bu. Hergün şok oluyorum burda okuduklarıma. Ailesine ayrı bir şok oldum. Aklima gelen tek şey, sizi ailecek yurtdışı çıkış bileti olarak gördükleri.
Neyseki görmüşsünüz gercekleri.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
kesinlikle.. benim de aklıma tek gelen bu
neyseki çocuğunuz yok.. sizi kullanıp yurtdışı hakkı kazanmasına izin vermeyin
Allah yardımcınız olsun..

Öncelikle yasalarımıza göre zina diye bir suç yok. Ondan dava falan söz konusu olamaz. Boşanma davası açarsınız, aldattığını ispatlarsınız ki bu zor değil, ortada bir çocuk var. Maddi ve manevi tazminat alırsınız. Kadınla yüzleşmenize de gerek yok bana kalırsa. Allah yüzünüze gülmüş, gerçekleri göstermiş. Şükredin yine de.

Ah Ezgim yaaa, ne isin var Türkiye`deki it kopuk erkekleri ile ugrasiyorsun. Cogu serseri, cogu sorumsuz. Ne güzel Avrupa`da yasiyorsun, hemde Belcika`da yasiyorsun, bulsana orada söyle eli ayagi düzgün birisini. Yani su Avrupa`da yasayan türk kizlarimizin mantigini anlayamiyorum.
Sana Türkiye´den gelmis bir adam ne mutlulugu verebilirki ? Senin yerinde olsam bir an önce bosanir sonrada yasadigim ülkeden bir insanla hayatimi paylasirdim...

Türkiye de bu insanlarla görüşme bile eğer illaki görücem diyorsan da yanında akraba ya da arkadaş biri olsun sakın tek gitme böyle insanlardan heşey beklenir başına daha fena şeyler gelmesin çok dikkatli ol ...

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?
Böyle bir iğrençliğe katlanmak zorunda değilsin.Aç davanı,ister zina ve geçimsizlik ne farkeder.İkisi de var.Geri postala gitsin.

Haklisiniz ama insan birine inanip sevince gozu kor oluyor iste. Her dedigine kaniyorsunuz. Kadinlar yapici olur yuvayi disi kus yapar dedim. Sabrediyim nasilsa gelince hersey duzelir dedim.

Aslina bakarsaniz kolayi buydu benim icin o an. Aptallik deyin saflik deyin ne derseniz deyin. Allah kimseye bunun acisini yasatmasin. Aldatilmak bi yana bu denli dolandirilmak sevildigini sanip da 5 sene gecirmek hi insanla. Hayatinin en guzel yillarini bi hic ugruna heba etmek cok aci.

Eminim ben bundan kurtulurum. Iyi olurum. Mutlu olurum. Ama onlar asla pislikten kurtulamiycak.

Ne bu adamın ailesinden nede bu adamdan bir b*k olmaz afedersiniz.Resmen kullanmışlar sizi yahu.

Ezgicim çok üzüldüm, ne yazık ki vasıfsız, hiç bir işte dikiş tutturamamış bazı erkekler, yurt dışında yaşayan kızlarımızı can simidi gibi görüyorlar. Artık üzülme, bu onun çirkinliği ve zavallılığı. Zararın neresinden dönülse kardır.

Ayrıca sakın artık beş kuruş vermeyesin bu adama, ne hali varsa görsün, nerede kalırsa kalsın. Sen önüne bak arkadaşım, hepimiz hayatta bazı hatalar yaptık. Tek suçun sevmek ve güvenmekti. Neyse ki ailen yanında. Bundan sonra sarıl onlara, gönüllerini al. Güçlü ol ve yoluna devam et.

Sana sevgilerimi gönderiyorum. Her şey güzel olacak, yeter ki inan.

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?

AHHH AHH OKUMAK BİLE NE KADAR ÜZÜCÜ :( BU DÜNYADA KİM OLURSA OLSUN BİZDEN DEĞERLİ DEĞİL.. 30 YAŞINDAYIM ÖĞRENDİĞİM TEK ŞEY KENDİMLE MUTLU OLMAM GEREKTİĞİ.. ASLA KİMSEYE BAĞLAMAM MUTLULUĞUMU BU DÜNYADA.. EĞER VARSA MUTLU HAYATIMA ORTAK OLACAK BAŞIM ÜSTÜNDE YERİ VAR.. MUTLU OLMAYI ÖĞRENELİM DERDİMİZ KENDİ MUTLULUĞUMUZ OLSUN ..ÇOK BENCİLCE GÖRÜNÜYOR AMA HAYATTA BANA BUNU ÖĞRETTİ.. BUNDAN SONRAKİ HAYATINIZDA ÇOK MUTLU OLUN İNŞŞ.

yanlış anlamayın sakın çok acı gerçekten. ama ne akraba çevremde ne arkadaş çevremde böyle bişi ne gördüm ne duydum. bu tür insanların gerçekten varlığına şaşıyorum. öyle ütopik geliyor ki. ama malesef bu insanlar bütün yüzsüzlüğüyle bizimle aynı hayatı paylaşıyor şu dünyada :KK64::KK62:
Allah yardım etsin ne diyim :KK43:

anlayamadım adam mı rahat siz mi?

Walla canım git boşan dünyayı başlarına yık bu kadarı da olmaz yani ben olsam hırsımı alana dek uğraşırdım direk yolla onu türkiyeye hatta kendi başına gelsin aç davanı bak keyfine sakın dert etme

Ayni dedigin gibi sen kurtuluyorsun, o da kendi batakliginda napiyorsa yapsin.
Türkiye'ye dönecek demissin. Dönse bile vizesi var, yine alir biletini gelir. Belcika'da bu isler nasil yürür bilmiyorum ama, bence hemen vizesinin iptali icin gerekli yerlere basvurmalisin. Sonucta o vizeyi aile birlesimi icin aldi. Vakit kaybetme lütfen.

Back