• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam metresi ve 3 aylik bebekleri

Şu Avrupada yaşayan Türk kızları neden kendilerine ısrarla Anadolu'nun bağrından koca buluyor? Sadece internette görüşmeyle evlilik mi olur? Birçoğu sizleri Avrupaya gidiş vizesi olarak görüyor kızlar. Ya da para kapısı. Keşke Belçikadan bir Türk genci bulsaymışsınız kendinize.
Çünkü ben bu hikayeyi daha önce o kadar çok kez duydum ki.
Neyse size çok üzüldüm, dilerim bundan sonra çok çok mutlu olursunuz.
Yukarıda yazdıklarım size değil beni yanlış anlamayın da sizin yolumuzdan geçecek kızlara yol gösterici olması açısından.

Evi siz düzmüşsünüz , adamın yol parasını siz vermişsiniz.. Adam sizi aldatmış bir de üstüne çocuk yapmış , şimdi nerede bu adi adam ? Sizin evinizde mi kalıyor halen ? Zaten belçikada böyle bir sebepten avukata gidip görüşseniz boşanmanız çok uzun sürmez sanıyorum ? Bakmayın siz bu adamın seviyorumlarına böyle sevgi olmaz olsun. Oturum izni almak için sizi kullanmaya çalışıyor.

Hayir bir senelik evliydik gordugumde. Su anda nerdeyse 2 senelik evliyiz. Resmi olarak benimle evli yani o kadinla evli olamaz. burda ben butun esyami aldim evimi dayadim dosedim. Onlardan bir Allahin kulu bir kere arayip sormadilar biliyo musunuz. Seviyorum ya. Adami ben kurtaricam ya. Harclik gonderirim. Kontor alirim. Kendini acindir surekli. Ailem yardim etmiyo bana bi 20 tl vermiyolar. Hergun is ariyorum. Ailesiyse benim onlardan kopardigimi dusunuyolarmis. Yani ikili oynamis. Kadina demis ki metresine bu evlilik kagit uzerinde. Oturum alinca bosanicam.
pes doğrusu afedersiniz ama sizi olabildiği kadar kullanmış kontor bile aldırmış yok daha neler inanın sinirlenmemek mümkün değil.şimdi zaman iyi bir avukat bulup dava açmakta.sizin gönderdiğiniz paralarla adam gezmiş tozmuş yetmemiş çocuk yapmış.üzgünüm ama sizi sadece avrupada iyi bir çıkış kapısı olarak görmüşler.kararlı olun ve yarın ilk iş avukat arayın sizi daha fazla kandırmasına izin vermeyin.

Bu adam sizinle Belçika'da yaşamak iin evlenmedisye ne olayım.
Ömür geçirmeyin bu adamla. Derhall boşanın, hem de tazminat alarak. Defolsun gitsin, sizi daha evlenmeden aldatan evli kadından çocuk peydahlayacak tıynette adam, tamamen maddi sebeplerle evlenmiş sizinle...
çok doğru işin özü budur.

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?
Şaştım kaldım okuduklarıma doğrusu...:KK57:
Nasıl insanlar var şu dünyada...şaka gibi yani...şu hayatta hakikaten seven kadınların karşılarında ki eşlerinden tek istedikleri adam olmaları bazıları onu bile beceremiyor...
Hakkınızda bu hayırlısıymış bee Ezgi Abla :/ en azından çok şükür çoçuğunuz yok olsa insana daha çok koyardı...
Boşanma işlemine gelince zina davası diye açın.şiddetli geçimsizlik diye açsanız ben karımı seviyorum.aşığım...cart curt ayağına süreci uzatır gibime geliyor...zina davasında ise boşanma süreci kısa olur diye düşünüyorum...
Birde şeye gıcık oldum ben senin için buraya geldim demesi...sanki evi dayayıp döşeyen,yol parasına kadar gönderen sizi değildide kendisiydi...
Neyse Ezgi Abla senin için herşeyin hayırlısını diliyorum...İnşallah bu zor zamnlarını çabucak atlatırsın...Bide evlenecek ablalara kendi yaşadıklarından ders çıkarsınlar diye böyle bir konu açman büyük bir incelik.. ;)

Butun yorumlari okumadim ama zina davasi acamazsiniz. Zina suc degil artik. Siddetli gecinsizlikten acarsiniz. Kadin ve esinize de tazminat davasi acarsiniz. Bir avukatla gorusun. O sizi yonlendirecektir. Allah yardimciniz olsun.

Ay artık benim kalbim kaldırmıyor valla. Adama bak resmen oraya gelebilmek için atmadığı takla kalmamış yollayın hemen ya.

Bence dolandırıcılıktan açın ya bu ne düpedüz dolandırmış

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?
Ben olsam kesin dava açardım keske onu hiç belcıkaya getirmeseydin.

Bu surecte adamla yuz yuze gelmek de dogru degil. Mumkun oldugu kadar iletisiminizi en aza indirgemelisiniz. Once bir avukata gidin.

Annemle ve babamla da konustum. Bu asamada benim Turkiye'ye gidip o insanlarla muhattap olmami, onlarin seviyesine inmemi kesinlikle istemiyorlar. Bence de dogru cunku bu beni yipratmaktan bana daha cok aci vermekten baska bir ise yaramiycak.

Tabi ki bosanicam bu isin donusu yok artik. Dediginiz gibi ben dolandirildim bu aldatmaninda otesinde bir sey. Son olarak da bu sabah benim 300 euro kadar olan parami aldi. Sana gondericem bulunca dedi. Gucum yetmedigi icin alamadim. Ben iki gundur agzima lokma koymamisken o gidip benden aldigi parayla yemek yemis ve utanmadan bunu bana soyleyebiliyo. Ne kadar haysiyetsiz oldugunu zaten burdan da anlarsiniz.

Su anda burda tanistigi birisinin evindeymis soyledigine gore ve persembe Turkiye'ye gidiyomus. Ben de gitmesi icin elimden gelen sekilde ilimli davranmaya calisiyorum su an. Orda bulusalim sonra onumuze bakalim diyorum. Hersey yerli yerine oturdu ya 8 aydir yasadigim kabus sona erdi cok sukur.

Evi dayadim dosedim ne vizenin ciktigina sevindim ne kendi evime tasindigima sevindim. Esyalarimi babamin evinden toplayamadim bile elim o kadar varmadi. Kendimi sorguladim Ezgi neyin var sen bu adami sevmiyo musun diye. Ama sorun sevgi degil guvendi. Guvenmediginiz bir insan size o saatten sonra adini bile soylese inanmiyosunuz iste. Kalbinizdeki o agirlik asla ama asla gecmiyo. Butun mutluluklariniz zehir oluyo size.

Dediginiz gibi gercekten ben burada buyumusken benimle denk olmayan bir insani sevgi ugruna ask ugruna adam yerine koydum. Onun icin yaptiklarimin haddi hesabi yok. Ama bundan sonra yapilacak pek bisey yok. Destekleriniz ve fikirleriniz icin gercekten cok tesekkur ederim.

Bunlar ucuncu sayfa haberlerinde cikardi. Burda fake kisiler acardi boyle konulari. Benim basima geldi resmen hala soktayim. Hala hazmedemedim.

Akşam akşam içim kıyıldı :KK43:

Allah yardımcın olsun, çok karaktersiz bir adammış.

1. İhtimal: bu şahış o kadınla imam nikahlı.
2. İhtimal: önceden resmi olarak evliydiler, vize alıp yurt dışına çıkmak için boşanıp sizinle evlendi, oturma izni aldıktan sonra sizi boşayıp o kadını getirecekti.
3. Yani her durumda o kadın hep vardı, belki diğer çocuklar da bu şahsındır.
4. Bu şahıs diye bahsettim, çünkü cinsiyeti erkek olan herkes adam olamıyor!

Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah en kısa zamanda kurtulursun.

Annemle ve babamla da konustum. Bu asamada benim Turkiye'ye gidip o insanlarla muhattap olmami, onlarin seviyesine inmemi kesinlikle istemiyorlar. Bence de dogru cunku bu beni yipratmaktan bana daha cok aci vermekten baska bir ise yaramiycak.

Tabi ki bosanicam bu isin donusu yok artik. Dediginiz gibi ben dolandirildim bu aldatmaninda otesinde bir sey. Son olarak da bu sabah benim 300 euro kadar olan parami aldi. Sana gondericem bulunca dedi. Gucum yetmedigi icin alamadim. Ben iki gundur agzima lokma koymamisken o gidip benden aldigi parayla yemek yemis ve utanmadan bunu bana soyleyebiliyo. Ne kadar haysiyetsiz oldugunu zaten burdan da anlarsiniz.

Su anda burda tanistigi birisinin evindeymis soyledigine gore ve persembe Turkiye'ye gidiyomus. Ben de gitmesi icin elimden gelen sekilde ilimli davranmaya calisiyorum su an. Orda bulusalim sonra onumuze bakalim diyorum. Hersey yerli yerine oturdu ya 8 aydir yasadigim kabus sona erdi cok sukur.

Evi dayadim dosedim ne vizenin ciktigina sevindim ne kendi evime tasindigima sevindim. Esyalarimi babamin evinden toplayamadim bile elim o kadar varmadi. Kendimi sorguladim Ezgi neyin var sen bu adami sevmiyo musun diye. Ama sorun sevgi degil guvendi. Guvenmediginiz bir insan size o saatten sonra adini bile soylese inanmiyosunuz iste. Kalbinizdeki o agirlik asla ama asla gecmiyo. Butun mutluluklariniz zehir oluyo size.

Dediginiz gibi gercekten ben burada buyumusken benimle denk olmayan bir insani sevgi ugruna ask ugruna adam yerine koydum. Onun icin yaptiklarimin haddi hesabi yok. Ama bundan sonra yapilacak pek bisey yok. Destekleriniz ve fikirleriniz icin gercekten cok tesekkur ederim.

Bunlar ucuncu sayfa haberlerinde cikardi. Burda fake kisiler acardi boyle konulari. Benim basima geldi resmen hala soktayim. Hala hazmedemedim.
Çok haklısınız :/ Yaşadıklarınız hiç kolay değil. Hala hazmedemedim demişsiniz olay daha çok yeni...bir şok içerisindesiniz zamanla Allahın izniyle bu yaraları sarıp atlatıcaksınız ins.. ;)

1. İhtimal: bu şahış o kadınla imam nikahlı.
2. İhtimal: önceden resmi olarak evliydiler, vize alıp yurt dışına çıkmak için boşanıp sizinle evlendi, oturma izni aldıktan sonra sizi boşayıp o kadını getirecekti.
3. Yani her durumda o kadın hep vardı, belki diğer çocuklar da bu şahsındır.
4. Bu şahıs diye bahsettim, çünkü cinsiyeti erkek olan herkes adam olamıyor!

Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah en kısa zamanda kurtulursun.

Resmi nikahi yok orasi kesin cunku vize icin vukuatli nufus ornegi almasi gerekiyor. Orda sadece ben varim. Adamin kalbi doluymus kagit ne yapsin. Imam nikahini bilemiycem. Kadinin kizlarindan birinin adi da Ezgi ne aci bir tesaduf. Ve daha once kocasini gorduk carsida gezerken. Olaylardan suphelendigim siralarda. Nasilsin hic gorunmuyosun felan dedi o eski sahisa. Cok ilginc ben ömrümde boyle dumen plan gormedim. Tek uzuldugum ben ailemi uzdum bu adam icin. Simdi yanimda sadece onlar var. Onlar kucak acti bana.

Bir gozu acik uyumak gerekiyo bu hayatta. Ve ic gudulerinize guvenin mutlaka. Icinizde en ufak bir guvensizlik varsa sakin evlenmeyin. Uzaklasin.

valla dogru olma ihtimali çok yüksek.benmde tanıdıgım biri var aynı şekilde.. kadını degil erkegi tanıyorum..
hatta okurken acaba burayamı yazmıslar ddm ..
allah yardımcın olsun.

Teşhir ürünler gibi vitrine koymalı böylelerini boşanma+maddi ve manevi tazminat davası açarsan harikulade olur :( zina artık Türkiye'de suç olmaktan çıkarıldı :(

Ya bu erkeklere aldattıgını konduramamak da ne oluyo erkekler aldatıyo aldatıyo aldatıyo işte

En kısa zamanda gönder geri pislik dicem kusura bakma gelmek miş niyeti seni sevindiği filan yok utanmaz evli kadın nasıl cocuk yapar cocuk evli kadının eşinin adına olacak boşalmadılar ise nasıl iş bu ?!!!

Hayir bir senelik evliydik gordugumde. Su anda nerdeyse 2 senelik evliyiz. Resmi olarak benimle evli yani o kadinla evli olamaz. burda ben butun esyami aldim evimi dayadim dosedim. Onlardan bir Allahin kulu bir kere arayip sormadilar biliyo musunuz. Seviyorum ya. Adami ben kurtaricam ya. Harclik gonderirim. Kontor alirim. Kendini acindir surekli. Ailem yardim etmiyo bana bi 20 tl vermiyolar. Hergun is ariyorum. Ailesiyse benim onlardan kopardigimi dusunuyolarmis. Yani ikili oynamis. Kadina demis ki metresine bu evlilik kagit uzerinde. Oturum alinca bosanicam.
Canım iyi niyetini cok kullanmış maddi manevi ne alabiliyorsan Al davanı ac arkana bile bakma daha derim geçmiş olsun ama bu kadar iyiliğe değmiyor maalesef bir daha evlenirsen bulunduğun yerden düşün derim en azından daha iyi tanıma fırsatın olur

Back