• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam metresi ve 3 aylik bebekleri

Ben erdemli oldum yine de iyi ayrilmak istedim. Dun yazdiklarima aldigim cevapsa su oldu kizlar:

Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Benim bebegimi agzina alma. O kadin beni hic kimsenin sevmedigi kadar sevdi herkesi karsisina alarak bir evlat verdi.

Iste bu laf benim cigerimi deldi. Butun bunlar bile beni bu kadar uzmemisti. Bu sadece vicdansizlik. Yine de cevabim su oldu:

Su soyledigin bana iste cok koydu. Gunlerce sana yalvardim bana dogruyu soylemen icin. Neyse gercek hayatindan cekip giderim dedim. Ben sana ne kotuluk ettim ki. Emin ol ben seni ondan daha cok herkesten daha cok sevdim daha cok deger verdim. Senden baskasina bakmadim herkesi ben karsima aldim. Soyledigim seylerin hepsi canimin acisindandi. Ama sen yine beni acitmayi basardin. Cok iyi bi laf ettin. Gozun arkada kalmaz artik. Emin ol bundan sonra ne senin ne cocugunun ne de sevdigin kadinin adi agzima alinmiycak. Ben bu zamana kadar beni sevdigini düşündüm. Sorun bende sandim. Kendimi sucladim cogu zaman. Ama su son sozunu de yaptigini da hic haketmedim ben. Ozur dilerim sana bi cocuk vermedim. Hoscakal.
Cok duygusal yazmışsın gerek yoktu bence ve inan bana dogru dürüst okumamıştır bile uzun gelip , net cehennem ol sen ve sevgilin de ben sunu yaptım bunu yaptım anlatma nankör herif cok iyi biliyor kullandığını ve emin ol köpek gibi sürünecek pişman olacak ama inş gec kalmış olur affetme derim

Kocasinin haberi varmis. Bebek onun uzerine kayitliymis. Zaten bosanma asamasindalarmis. Ben de anlamadim ya. Nasil bir oyun nasil bir tezgah. Gercekten anlamadim. Soktayim hala..
kocası nasıl nüfusa almış kız bu adamla peydahladığı çocuğu.beynim inan Error! verdi.

boyle insanliktan gunes kadar uzak olana.
ve olanlara kotu cumleye bile gerek yok bence.
onlara yerlerini bildirmenin yeri susarak cezadir.
sen beni umursamadin bende seni umursamiyorum.
cunku sen beni haketmeyiyorsun hic bir sekilde demek olurdu.

Inanin umursamamaya calisiyorum fakat o kadar zor ki. Ne yazik ki ben bu adami sevdim. Kalbim yaniyo. Bugün benim dogum gunumdu ama yastayim ben. Hem gururum incindi hem kalbim incindi. Sevildigimi sandim. Tek dostum oydu herseyi onla yasadim. Hem dostumu hem ailemi hem sevgilimi kaybettim. Biliyorum ki ben ondan cok daha iyi bir gelecege sahibim. Fakat su an acim cok yeni. Ilerisi bana karanlik geliyor. Begenerek heyecanla aldigim hicbir esyayi bir kere bile kullanamadim. Ezgi oldu varsay diyorum kendime. Bir kaza oldu ve öldü.

Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Benim bebegimi agzina alma. O kadin beni hic kimsenin sevmedigi kadar sevdi herkesi karsisina alarak bir evlat verdi.

Ne ?

Ve sen tazminat falan istemiyorsun öyle mi ?

Yok konu sahibi ben sizi anlamıyorum ...

o kadar güzek anlatmışınızki duygularınızı inanın gözlerim doldu.bu ilişkide seven emek harcıyan sevdiği adam için herşeyi yapan bir kadın gördüm ben.daha herşey o kadar yeniki üzülüyorsunuz ama geçicek inanın bana.gün gelicek yine o eşyalarınızı zevkle kullanıcaksınız sadece zaman verin kendinize.zaman herşeyin ilacı.zina davası ne yazıkki açamazsınız çünkü türkiyede zina serberst cezası yok bu konuda yorum yapmıcam sinirleniyorum çünkü.ama dolandırıcılık olarak açabilrsiniz çünkü sizi resmen dolandırmış.allah bundan sonraki yolunuzu açık etsin umarum herşey istediğiniz gibi olur.gün gelir devran döner kimin ne olucağı belli olmaz allaha havele edin o kafi.

Hayir bir senelik evliydik gordugumde. Su anda nerdeyse 2 senelik evliyiz. Resmi olarak benimle evli yani o kadinla evli olamaz. burda ben butun esyami aldim evimi dayadim dosedim. Onlardan bir Allahin kulu bir kere arayip sormadilar biliyo musunuz. Seviyorum ya. Adami ben kurtaricam ya. Harclik gonderirim. Kontor alirim. Kendini acindir surekli. Ailem yardim etmiyo bana bi 20 tl vermiyolar. Hergun is ariyorum. Ailesiyse benim onlardan kopardigimi dusunuyolarmis. Yani ikili oynamis. Kadina demis ki metresine bu evlilik kagit uzerinde. Oturum alinca bosanicam.
Ben metresteki özgüvene şaşırdım. Kendi evli ama yine de karşımdakinin evliliği hakkımda hesap sorabiliyor

canim henuz cok yeni basta zorlanman normaldir. ama gercekten zamanla niye bu kadar uzuldugunu sana hakettigin degeri ne kendisi nede ailesi vermedigi icin dogru karar verdigine sevineceksin

Dogru karari verdigimi biliyorum. Sanki yavas yavas derin uykudan uyaniyorum. Dusunuyorum da bu insan ve ailesi basindan beri bize yakismamis zaten. Kimseyi asagilamak istemem ama derler ya davul bile dengi dengine diye. Insan sevince gozu karariyormus demekki. 1 senedir mutsuzdum zaten. 1 senedir ortada birseyler oldugunu biliyodum.

Bana karsi soguk olmasindan ilgisiz olmasindan. Kucucuk bi sevgi parcasiyla yetinmeye belki duzelir diye beklemeye calisiyodum.

Umarim anlasmali bosanmak icin gelir ve en azindan bosanmak icin ugrasmam. Tazminat almamin hicbi mantigi yok. Evet haketti falan ama hic parasi olmayan bir insanin nesini alabilirim ki? Bu sadece beni yipratir o insanla yollarimi ayiramama neden olur. intikam almak istemiyorum. Belki de sayesinde daha guclu bir insanim bugun. Sandigimdan cok daha fazla hem de.

intikam duygusu kisinin kendisini yipratir sadece.
guclu bir kisiligi olan boyle acizliklerle ruhunu kirletmez
allaha havale et sen bir an once kurtulmaya bak
hic ne iyi nede kotu iletisimde bulun
rabbim o iyimser yureginin mukafatini elbette verecektir
hangi ulkedesin canim merak ettim

Belki esinin parasi olmadigi icin tazminat istemiyorsun ama o kadina tazminat davasi acma hakkin var.

Bana mesaj atmis. Evinizde esyalarim var falan diye. Makhemeye gelince hepsini kendim veririm dedim. Gelip gelmiycegini bilmiyormus.

Gelmezse ne olur ne kadar uzar peki? :(

Bana mesaj atmis. Evinizde esyalarim var falan diye. Makhemeye gelince hepsini kendim veririm dedim. Gelip gelmiycegini bilmiyormus.

Gelmezse ne olur ne kadar uzar peki? :KK43:
Davayı nerede açtınız eğer eşiniz boşanmak istemezse mahkeme uzar ve 3 yıl sürüyor.eşin boşanmak istemezse yani 3 sene sonra boşanmış oluyorsun.

Istanbulda acicam. Daha gun belli olmadi. 3 yil ne demek ya :KK43: ne yapmaya calisiyor bu adam anlayamiyorum.

Çocuğu var diyorsunuz o da mesajda kabul etmiş zaten sanırım adını ağzına alma falan demiş. O mesaj yardımcı olmaz mı ki size ... 3 yıl sürmez yani tazminat istemem diyorsunuz .

Ses kaydi da var fakat avukat ses kaydinin delil olmadigini soyledi. Bilmiyorum ya karnima agrilae giriyor. Yemeden icmeden kesildim resmen. Ne kadar zormus. ALLAH kimseye vermesin boyle biseyi.

Ses kaydi da var fakat avukat ses kaydinin delil olmadigini soyledi. Bilmiyorum ya karnima agrilae giriyor. Yemeden icmeden kesildim resmen. Ne kadar zormus. ALLAH kimseye vermesin boyle biseyi.
Ses kaydı karşı taraftan habersiz yapıldığı için suç oluyor.

Back