- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Cok duygusal yazmışsın gerek yoktu bence ve inan bana dogru dürüst okumamıştır bile uzun gelip , net cehennem ol sen ve sevgilin de ben sunu yaptım bunu yaptım anlatma nankör herif cok iyi biliyor kullandığını ve emin ol köpek gibi sürünecek pişman olacak ama inş gec kalmış olur affetme derimBen erdemli oldum yine de iyi ayrilmak istedim. Dun yazdiklarima aldigim cevapsa su oldu kizlar:
Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Benim bebegimi agzina alma. O kadin beni hic kimsenin sevmedigi kadar sevdi herkesi karsisina alarak bir evlat verdi.
Iste bu laf benim cigerimi deldi. Butun bunlar bile beni bu kadar uzmemisti. Bu sadece vicdansizlik. Yine de cevabim su oldu:
Su soyledigin bana iste cok koydu. Gunlerce sana yalvardim bana dogruyu soylemen icin. Neyse gercek hayatindan cekip giderim dedim. Ben sana ne kotuluk ettim ki. Emin ol ben seni ondan daha cok herkesten daha cok sevdim daha cok deger verdim. Senden baskasina bakmadim herkesi ben karsima aldim. Soyledigim seylerin hepsi canimin acisindandi. Ama sen yine beni acitmayi basardin. Cok iyi bi laf ettin. Gozun arkada kalmaz artik. Emin ol bundan sonra ne senin ne cocugunun ne de sevdigin kadinin adi agzima alinmiycak. Ben bu zamana kadar beni sevdigini düşündüm. Sorun bende sandim. Kendimi sucladim cogu zaman. Ama su son sozunu de yaptigini da hic haketmedim ben. Ozur dilerim sana bi cocuk vermedim. Hoscakal.