• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam metresi ve 3 aylik bebekleri

Sen evlenmişsin diyorum bende evli olsaydım o zaman durum nasıl olurdu.Gözlerim doluyor konu acıcam birazdan bende.

Evli degilsen ne mutlu sana. Hic uzulme sukret ki o adamla evli degildin. Gercekten uzulme bile degmez cunku. Bizim sevgimizi askimizi kullanan alcak insanlae icin hicbisey degmez. Cok sevindim ki sen benim gibi gec anlamamissin.

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?
Kabus gibi Allah yardımcın olsun bian önce kurtulmaya bak

Ben sizin gibi onu bunu araştıracağıma test isterdim. Ailesi bile görmeye gitmiş diyorsunuz bebeği .İnanılır gibi değil.

Yurt dışında yaşayan biri olarak noktaya virgule ne kadar dikkat ediyorsunuz tebrik ederim. ............

Aaaaa....kadının Kocası ayrı da olsa bışı demıyor mu?ailesi de mı demiyor?senın Esinin ailes demı demıyor.?e hala evlı olduğuna göre sen de demıyorsun?hanı marjınal bızdık.?

Muhtemelen adam kadına dur ben suyla evlenıp çalışayım da yurt dışına Kapağı atayım bekle demıstır

Aaaaa....kadının Kocası ayrı da olsa bışı demıyor mu?ailesi de mı demiyor?senın Esinin ailes demı demıyor.?e hala evlı olduğuna göre sen de demıyorsun?hanı marjınal bızdık.?

Muhtemelen adam kadına dur ben suyla evlenıp çalışayım da yurt dışına Kapağı atayım bekle demıstır

Olay dun gece oldu zaten. Bisey demedigimi nerden cikardiniz ki.

adam yurt dışına yerleşebilmek için bu oyunlara baş vurmuş eğer kadın başka biriyle evli olsaydı ve başka adamdan çocuğu nüfusa yazdırdılarsa ya adam çocuğu gerçek çocuğu zannediyor yada bu eşin olacakla kadın imam nikahlı vs. evli
aileler bu kadar işin içinde olduğuna göre
çok üzüldüm durumuna
ancak bütün davaları aç kanıt toplamaya uğraş herkese rezil et onları pislikler

lindel, öncelikle son zamanlarda okuyup çok üzüldüğüm konuların başında geliyor yaşadıkların. gerçekten çok ama çok üzüldüm. zira hem akıllı hem de duygusal bir kadınsın anladığım kadarıyla. akıllı ve mantıklı olman şu ana dek duygusallıkla kaybettiklerini san geri getirecektir. bu aşamada asla "neden ben? beni sevmedi mi hiç? " gibi sorularla kafanı bulandırma derim. erkek kişisine yazılacak çok şey var ama banlanmak istemiyorum böyle bir pislik yüzünden.

diğer yandan, hem türkiyeden hem de belçikadan güçlü avukatlar tut ki gözün arkada kalmasın ve dava aşamasında lütfen hiç biri ile görüşme, konuşma. yazışmalarına dikkat et, asla hakaret, tehdit kullanma derim. bu nedenle iletişimi en aza indirmek çok faydalı olacaktır. yerinde olsam asla yüz yüze de gelmezdim onlarla çünkü bu durum hem hukuki hem de psikolojik olarak seni etkileyecek şeylere yol açabilir. görüşmede mutlaka yanınızda senin adına şahitlik yapacak birileri daha bulunsun. ben bu insanlara hiç güvenemedim.

umarım bu herif değil belçikayı, ülke sınırlarından adım bile atamaz hiç bir yere. allaha havale ediyorum ben de böylelerini

Eşinizin vukuatlı nüfus kayıt örneğini hiç gördünüz mü? Kayıtlarda eski eş, çocuk, yada henuz küçük kardeş kayıtları??????

Dava açın tazminat alın.
Gerçi zinayı suç olmaktan çıkardık pek bir Müslümanız ama siz yine de açın davayı alın parayı.
Erken kurtuldum diye de şükredin.

İçiniz rahat olsun sözde şeref yoksunu eski eşiniz evliyken başka adamlarla yatan bir kadınla bir omur bit gibi yaşasın sizde onunuze bakın..Allah kurtarmış herkes hakettiğini yaşarmış daha iyilerine layıkmışsınızki erkenden çıkmış karşınıza...

çok geçmiş olsun.. donuna kadar alın sonrada o parayı zevkinize eğlencenize harcayın. inşallah gerçek bir erkekle karşılaşırsınız ve size hakettiğiniz değeri ve saygıyı verir. sizde bu adi yaratığı kötü bir şaka olarak karanlığa gömersiniz..

şansın varmış ki öğrenmişsin.bu adam senden gizli belçikaya yerleştikren sonra kadınla çocuğu da getirirdi oraya.tek celsede boşanır kurtulursun.şükret ki ayrı ülkelerdesiniz yüzünü görmek zorunda değilsin.

bence zil takıp oyna çoğu kadın bunun gibi hareketlere maruz kalıp hiç birşey olmamış gibi hayatına devam ediyor
neden çünkü çaresiz çok şükür sizin durumunuz farklı bir daha kolay kolay aşk sözlerine kanmayın

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?

tam anlamıyla rezillik genişlik:KK57::KK57:

evli barklı kadın evli barklı adamdan çocuk peydahlıyor ailesi de görmeye gidiyor öyle mi:KK57:

Onu bunu bilmem de boşanmakla çooook iyi yaparsınız yaptığı yanına kar kalmasın,karaktersiz :KK67: Utanmadan sizin hayalinizi de başkasında gerçekleştiriyor.

resmen sanki sizi oraya gelmek o kadınla görüşmek için kullanmış gibi bir an önce boşan

Back
X