lindel, öncelikle son zamanlarda okuyup çok üzüldüğüm konuların başında geliyor yaşadıkların. gerçekten çok ama çok üzüldüm. zira hem akıllı hem de duygusal bir kadınsın anladığım kadarıyla. akıllı ve mantıklı olman şu ana dek duygusallıkla kaybettiklerini san geri getirecektir. bu aşamada asla "neden ben? beni sevmedi mi hiç? " gibi sorularla kafanı bulandırma derim. erkek kişisine yazılacak çok şey var ama banlanmak istemiyorum böyle bir pislik yüzünden.
diğer yandan, hem türkiyeden hem de belçikadan güçlü avukatlar tut ki gözün arkada kalmasın ve dava aşamasında lütfen hiç biri ile görüşme, konuşma. yazışmalarına dikkat et, asla hakaret, tehdit kullanma derim. bu nedenle iletişimi en aza indirmek çok faydalı olacaktır. yerinde olsam asla yüz yüze de gelmezdim onlarla çünkü bu durum hem hukuki hem de psikolojik olarak seni etkileyecek şeylere yol açabilir. görüşmede mutlaka yanınızda senin adına şahitlik yapacak birileri daha bulunsun. ben bu insanlara hiç güvenemedim.
umarım bu herif değil belçikayı, ülke sınırlarından adım bile atamaz hiç bir yere. allaha havale ediyorum ben de böylelerini