• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam metresi ve 3 aylik bebekleri

Henuz oturum alamamisti. Haftaya randevu vermislerdi Allahtan. Simdi bana mesaj atti ve turkiyeye geri dondugunu soyledi. Ben de urkutmemek icin amasyada bulusalim kadinla birlikte yuzleselim dedim. O zaman sana inanirim ve birlikte geri doneriz dedim. Boylelikle ikisinin birden yuzune tukurup davami acip alnim ak bi sekilde tek basima geri donucem. Evet dediginiz gibi beni vize olarak gordu bu insan. Aklimin almadigi bi insan nasil bu kadar haysiyetsiz olur da 5 sene boyunca rol yapabilir. Aklim almiyo gercekten.
Bu adam amasyada mi hala ailesi falan valla kimlerdenmis çok merak ettim.guzel oyuna getirmişler seni.

Cok gecmis olsun
Bende güvence ihtiyacı istegimi atlatmayı istiyorum da bunları gördükce artıyor onu ne yapacagız

Mesajları sevgiliyken görmüşsünüz?

Hayir bir senelik evliydik gordugumde. Su anda nerdeyse 2 senelik evliyiz. Resmi olarak benimle evli yani o kadinla evli olamaz. burda ben butun esyami aldim evimi dayadim dosedim. Onlardan bir Allahin kulu bir kere arayip sormadilar biliyo musunuz. Seviyorum ya. Adami ben kurtaricam ya. Harclik gonderirim. Kontor alirim. Kendini acindir surekli. Ailem yardim etmiyo bana bi 20 tl vermiyolar. Hergun is ariyorum. Ailesiyse benim onlardan kopardigimi dusunuyolarmis. Yani ikili oynamis. Kadina demis ki metresine bu evlilik kagit uzerinde. Oturum alinca bosanicam.

Bu adam sizinle Belçika'da yaşamak iin evlenmedisye ne olayım.
Ömür geçirmeyin bu adamla. Derhall boşanın, hem de tazminat alarak. Defolsun gitsin, sizi daha evlenmeden aldatan evli kadından çocuk peydahlayacak tıynette adam, tamamen maddi sebeplerle evlenmiş sizinle...

Üzgünüm arkadaşım ama sadece belçikaya yerleşmek için bir oyun oynamışlar ve belkide diğer kadın gerçekte onun karısı(resmi olarak kastetmiyorum ) evli barklı boşanmak üzere 2 çocuklu bir kadın değil..Hiç canını sıkıpta kendini üzme zararın neresinden dönersen kardır.İlk başta boşanma davası aç diğer aldatma vs gibi şeylerle ilgili belgen varsa işin kolaylaşır.

peki sadece kağıt üzerindemiydi evliliğiniz yoksa bi beraberlik oldu mu???

Maddi manewi tazminat dawasi we bosanma dawasi ac ancak delillerin hazor olsun gerci kpca cocuk warda

bence en iyi yolu yine avukatınız size gösterir bizim bu konuda bilgimiz kısıtlı sanırım şahit bulman gerek hep söylerim yurtdışındaki vatandaşlarıma bulunduğunuz çevreden evlenin ,ithal damat iyi sonuç vermiyor versede binde bir iyiye dek geliyor,
adamlar birşeyler gizliyor bu avrupa hayali yüzünden yinede ucuz kurtulmuşsunuz araştırıp söylediklerine inanmayıp
sahtekarlığı yüzüstüne çıkmış , kötü tecrübe yaşamışsın .........

memleketin hali ve erkeklerimiz

Hayir bir senelik evliydik gordugumde. Su anda nerdeyse 2 senelik evliyiz. Resmi olarak benimle evli yani o kadinla evli olamaz. burda ben butun esyami aldim evimi dayadim dosedim. Onlardan bir Allahin kulu bir kere arayip sormadilar biliyo musunuz. Seviyorum ya. Adami ben kurtaricam ya. Harclik gonderirim. Kontor alirim. Kendini acindir surekli. Ailem yardim etmiyo bana bi 20 tl vermiyolar. Hergun is ariyorum. Ailesiyse benim onlardan kopardigimi dusunuyolarmis. Yani ikili oynamis. Kadina demis ki metresine bu evlilik kagit uzerinde. Oturum alinca bosanicam.

Bu gün en ok üzüldüğüm konulardan biri, yalan dünya işte, herşey yalan olmuş... erkeklik insanlık ayağa düşmüş:KK61:
Bir kadının sevgisini merhametini aşkını vefasını güvenini harcamak bu kadar kolay mı, ne iğrenç bir insan ya, yaşamayı bile hak etmiyor böylesi...o kadın da adam da ailesi de insan mı şimdi... benzin dök yak hepsini yalancı samimiyetsiz sevgisiz varlıklar....

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?
Resmen oraya gelmek icin evlenmis sizinle
Allah yardimciniz olsun bosanma gerekcenizi aldatma olarak gosterin defolsun gitsin evli metresinin yanina siz de yolunuza ve keyfinize bakin

Elinizden geleni ardınıza bırakmayın bence adamı bulun ve irtibata geçin ben kesinlikle çocuğu kendisinden sandığı kanısındayım. Zinadan açın ve dünyanın tazminatını alın. normal bir boşanma olsa asla bunu söylemem ama okurken ben bile gerildim kesinlikle yanına bırakmayın. ilk defa böyle birşey söylüyorum o kadar gerildim sinirlendim yani

Turkiyeye gidiyorum. Yarin avukat bulucam burdan. O da gidiyormus biletini almis. Gittiginden emin olmak istiyorum O yuzden su anda sanki bir umut varmis gibi davraniyorum. Isin kotusu 2 gun sonra dogum gunum ve biz pasta siparisi vermistik. Hayat var ya ne zaman ne olacagi belli olmuyo iste. Simdi kendi mi mi olduruyum onlari mi olduruyum. Yoksa kurtuldum diye zil takip oynayim mi bilmiyorum.

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?
bende bugun aldatıldıgımı ogrendim seni kullanıp oldugun yere gelmiş allah onu bildiği gibi yapsın

bende bugun aldatıldıgımı ogrendim seni kullanıp oldugun yere gelmiş allah onu bildiği gibi yapsın

Demekki butun erkekler ayni. Bundan sonra kime guvenip de hayalini kurdugum bir yuvaya sahip oluyum ki. Sana da gecmis olsun. Umarim durum benimki kadar ciddi degildir.

Demekki butun erkekler ayni. Bundan sonra kime guvenip de hayalini kurdugum bir yuvaya sahip oluyum ki. Sana da gecmis olsun. Umarim durum benimki kadar ciddi degildir.
Sen evlenmişsin diyorum bende evli olsaydım o zaman durum nasıl olurdu.Gözlerim doluyor konu acıcam birazdan bende.

Back
X