• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam metresi ve 3 aylik bebekleri

Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?
valla boşan da nasıl boşanırsan boşan. soyadını bir gün daha taşıma, annesine bir kere daha anne deme. onu da ailesini de çıkar at hayatından.

Turkiyeye gidiyorum. Yarin avukat bulucam burdan. O da gidiyormus biletini almis. Gittiginden emin olmak istiyorum O yuzden su anda sanki bir umut varmis gibi davraniyorum. Isin kotusu 2 gun sonra dogum gunum ve biz pasta siparisi vermistik. Hayat var ya ne zaman ne olacagi belli olmuyo iste. Simdi kendi mi mi olduruyum onlari mi olduruyum. Yoksa kurtuldum diye zil takip oynayim mi bilmiyorum.
bence zil tak oyna

Maddi manevi hem kadına hem adama ayrı ayrı dava açmalısınız. Ben böyle şeyleri duydukça çıldırıyorum sen 2 çocuklu bir kadına ne gözle bakıyorsun be adam ! Hele o 2 çocuklu kadın, çocuklarından da mı utanmıyorsun? Rabbim islah etsin.. Tabiri caizse donuna kadar al bakalım o kadın o zaman neresine monte edecek o paçavra Adamı!!

merhaba oncelikle cok uzuldugumu belirtmek istiyorum
kesinlikle en kisa zamanda bosanma islemini baslatin bence
oyle bir aileden oyle bir evlat bu kadar aile birligie saygisiz birileriyle .
bir omur gecmesini beklemeyin. bende yurt disinda yasiyan birisi olarak
bu zihniyetteki kisilerin amaclari bellidir.
iyiki sizin cocugunuz yokmus henuz .
sakin toleransli olmayin bir an once geldigi yere ugurlayin
siz kendinizi onemsemesseniz kimse sizi onemsemez
biraz uzulur sonrada toparlarsiniz
karsinizdaki kisilere karsi. dik durun lutfen
konunu izleyecegim. guclu oldugunu okumak istiyorum

avukat seçimindede dikkatli olun sahtekar avukatlarda var iyice araştırın

Elbet hemen yol ver demek kolay olacaktır . 5 yıl az süre değil.. Ama toparlarsın be cnm.. Allah vermesin düşmanımın başına. Bence geldiği gibi gönder.. Bir an önce tümöründen kurtul. Bilirsin ki ilerlerse seni daha çok hasta edecektir..

Bosanmak icin akrabimiz olan avukatla gorustum. Kendim gidersem ve onu da ikna edersem tek celsede bizi bosuycak. Tazminat davasi su asamada pek mantikli degilmis cunku adamin ne parasi ne de esyasi var. Maalesef onunla tekrar gorusup yuz yuze gelmek durumundayim. Off off hayat ne kadar zor. Sadece bir gunde hayatim zindan oldu.

Zina ceza kanunumuza göre suç değil ama medeni kanunumuza göre boşanma sebebidir.Çok fazla bilgi kirliliği olmuş...

Pes valla. Allahın sevgili kuluymus sun Görmüşsün coluk çocuk olmadan. Ve seninde evlendikten sonra yapmışlar çocuğu. Dava aç.

Aklima eski nisanlim geldi ..
O da evli cocuklu bir kadina borc veriyordu kredi kartini veriyordu kadinla mesajlasiyordu bana söylemeye korkmus sözde tipatip sizinkisi gibi seyler uydurdu.. kocasinin da sözde haberi varmis :KK59: artik gerisini daha fazla didiklemedim midem bulandi ama arkamdan baya baya isler cevrildigini ögrendim. Cok sükür Allah gösterdi serdi önüme herseyi.
Sizde sevinin kurtuldugunuz icin ..cocugunuz da yokmus. Verilmis sadakaniz varmis. Üzülmeye degmez inanin.
Bu olay sonrasi benimde gözlerim acildi.. ne safmisin dedim kendi kendime..insanlari kendim gibi sanmisim hep.
Herneyse Allah iyi insanlarla karsilastirsin sizi bundan sonra. Hakkinizda hayirlisi olsun

Cok zor olacak bu surec. Kendisiyle gorustum ve onu yüreğimde affettigimi benim canimi cok yaktigini ama kin beslemek istemedigimi soyledim. Bebegine sahip cikmasini hayatini duzene sokmasini soyledim.
ben senin parcan degildim bana sahip cikamadin cabalamadin ama ona sahip cik sorumlulugunu al dedim.

Dinler dinlemez bilmiyorum ama bu ona yaptigim son iyilik olsun. Tazminat da istemiyorum intikam da istemiyorum. Vicdani olmayan birine vicdan veremezsiniz isterseniz en yuklu davayi acin.

Kinle intikamla yasamak da iyi bisey degil.
bakalim hayirlisi. Butun ailem cok sevindi. Zaten kimse sevmiyodu onu.

Cok zor olacak bu surec. Kendisiyle gorustum ve onu yüreğimde affettigimi benim canimi cok yaktigini ama kin beslemek istemedigimi soyledim. Bebegine sahip cikmasini hayatini duzene sokmasini soyledim.
ben senin parcan degildim bana sahip cikamadin cabalamadin ama ona sahip cik sorumlulugunu al dedim.

Dinler dinlemez bilmiyorum ama bu ona yaptigim son iyilik olsun. Tazminat da istemiyorum intikam da istemiyorum. Vicdani olmayan birine vicdan veremezsiniz isterseniz en yuklu davayi acin.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım kolay atlatırsın umarım Olması gereken bu bile olsa zor yaşanmışlık var sonucta

Gerçekten iyi ve olgun bir insansınız. Tebrik ederim gerçekten en doğru kararı almışsınız. Ben olsam bu kadar olgun bir karar veremezdim. Ama sizin için en doğrusu bundan sonra karşınıza sizi hak eden olgun mantıklı anlayışlı ve değerinizi bilen biri çıkar inşallah.

sanada bu yakisirdi zaten. anliyana iyi bir ders
inan cok sevindim cok mantikli karar almissin
allah yardimcin olsun

O seni yurt dışını o kadından kaçış olarak istemış zaten bu besbelli.iyide benım anlamadıgım madem bu adam bılıyorsa o bebek senın esınden dıye üzerıne neden kayıt ettırıyor...hiç bi adam asla hem aldatılcak hemde cocugu nufusüne gecırmez.bi yamukluk yok bu işin içinde dimi????

Sen ne erdemli bir kadınmışsın be kardeşim... Sana taş atana, sen gül attın.Allahım gönlün gibi güzel insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra.
Bu da geçecek, üzme kendini.

adamlara alıştık artık da ne kadınlar var ya... sen evli adamla ilişki yaşa bir de çocuk doğur.. üstüne kendin de evli ol.. bi de o sıfatsız kişiliğinle anne ol.

Ben erdemli oldum yine de iyi ayrilmak istedim. Dun yazdiklarima aldigim cevapsa su oldu kizlar:

Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Benim bebegimi agzina alma. O kadin beni hic kimsenin sevmedigi kadar sevdi herkesi karsisina alarak bir evlat verdi.

Iste bu laf benim cigerimi deldi. Butun bunlar bile beni bu kadar uzmemisti. Bu sadece vicdansizlik. Yine de cevabim su oldu:

Su soyledigin bana iste cok koydu. Gunlerce sana yalvardim bana dogruyu soylemen icin. Neyse gercek hayatindan cekip giderim dedim. Ben sana ne kotuluk ettim ki. Emin ol ben seni ondan daha cok herkesten daha cok sevdim daha cok deger verdim. Senden baskasina bakmadim herkesi ben karsima aldim. Soyledigim seylerin hepsi canimin acisindandi. Ama sen yine beni acitmayi basardin. Cok iyi bi laf ettin. Gozun arkada kalmaz artik. Emin ol bundan sonra ne senin ne cocugunun ne de sevdigin kadinin adi agzima alinmiycak. Ben bu zamana kadar beni sevdigini düşündüm. Sorun bende sandim. Kendimi sucladim cogu zaman. Ama su son sozunu de yaptigini da hic haketmedim ben. Ozur dilerim sana bi cocuk vermedim. Hoscakal.

Ben erdemli oldum yine de iyi ayrilmak istedim. Dun yazdiklarima aldigim cevapsa su oldu kizlar:

Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Benim bebegimi agzina alma. O kadin beni hic kimsenin sevmedigi kadar sevdi herkesi karsisina alarak bir evlat verdi.

Iste bu laf benim cigerimi deldi. Butun bunlar bile beni bu kadar uzmemisti. Bu sadece vicdansizlik. Yine de cevabim su oldu:

Su soyledigin bana iste cok koydu. Gunlerce sana yalvardim bana dogruyu soylemen icin. Neyse gercek hayatindan cekip giderim dedim. Ben sana ne kotuluk ettim ki. Emin ol ben seni ondan daha cok herkesten daha cok sevdim daha cok deger verdim. Senden baskasina bakmadim herkesi ben karsima aldim. Soyledigim seylerin hepsi canimin acisindandi. Ama sen yine beni acitmayi basardin. Cok iyi bi laf ettin. Gozun arkada kalmaz artik. Emin ol bundan sonra ne senin ne cocugunun ne de sevdigin kadinin adi agzima alinmiycak. Ben bu zamana kadar beni sevdigini düşündüm. Sorun bende sandim. Kendimi sucladim cogu zaman. Ama su son sozunu de yaptigini da hic haketmedim ben. Ozur dilerim sana bi cocuk vermedim. Hoscakal.
Ben böyle diyen bir adamın donuna kadar alırdım :KK11:

Back