- 12 Temmuz 2006
- 56.234
- 216.139
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Ne diyorsunArada "çapkınlık" da var:)
Hala daha evli. Ne denir ki? Her şeyi tam bir şehir dışına çıkması kaldı evlilikte
Ben çalışmak istemeyen ve tembel bi kadın oluyorum sonra onun gözünde..Yahu oncelikle haftada bir gun izin yapacaksin haftada yedi gun calisilirmi?İzin vermiyormu git eve otur dahada calisma bi insan bu kadarda somurulmez
İsim değiştirdim aşkımKiraz mevsimi isim mi değiştirdin, yeni üyelik mi aldın
Bana söz vermenize gerek yok ki? Ben kimim hayatınızda ne rolüm var da bana söz vereceksiniz, kendiniz için yapacaksanız yapmalısınız, elin sözüyle iş olmaz.Mune.. bende bunu yapacağım söz. Gerekirse eve bile dönmem sorun değil yani. Yapmışlığım da var zaten
Ne diyorsunbazı kadınların böyle adamlarla evli kalma motivasyonu nedir? Zampara, haftanın 7 günü karın tokluğuna çalıştırıyor ve izin vermezse hiçbir yere gidilemiyor ama boşanılmıyor da
Konu sahibi kusura bakmasın da bazı hemcinslerimiz var eşleri ne yaparsa yapsın çekiyorlar ve hayatta tek yaptıkları da sadece hayıflanıp şikayet etmek, iş boşanmaya gelince zınk diye kalıyorlar ne öcü bir şey geliyor şu boşanmak, el alemin yanında işe girseler sigortaları olur en azından bir asgari ücretleri olur hafta sonu tatilleri olur kimseden izin almak zorunda kalmazlar ama kendi elleriyle hayatlarını mahvedecekler, ne diyeyim ki
Zaten yapmam gereken bu çünkü tamam o zaman hayatımm sen istemiyorsan gitmeyeceğim diyen biri de olamam olmamalıyımm olmamalıyımBana söz vermenize gerek yok ki? Ben kimim hayatınızda ne rolüm var da bana söz vereceksiniz, kendiniz için yapacaksanız yapmalısınız, elin sözüyle iş olmaz.
Boşanmıyorsun bari sigorta falan yaptır da emekliliğin işlemeye başlasın.Ona göre sorumluluklarımız var ya hani, birlikte çalışıyoruz pazar günü de çalışıyoruz falan. O yüzden bunları hesaba katar o :)
Yapmıyo işteBoşanmıyorsun bari sigorta falan yaptır da emekliliğin işlemeye başlasın.
Aynen öyle bencedeDükkanı tek başına çeviremeyecektir ondan izin vermiyordur yoksa kölesini hoş tutmaya çalışır elbet ki yoksa kaçar maazallah
Her dediğini yap hiç itiraz etme sıkıntı etme tamam beyim de çekil kenara tamam mı? Ben hamal mıyım eşek miyim diyip cıngar çıkarma?Yapmıyo işte
Fedakarlık gerçekten kıymetini bilene yapılır Mavi, eşiniz çapkınmış haftanın her günü sizi maaşsız sigortasız çalıştırıyormuş, kim bilir daha ne falsoları var.Zaten yapmam gereken bu çünkü tamam o zaman hayatımm sen istemiyorsan gitmeyeceğim diyen biri de olamam olmamalıyımm olmamalıyım
Kendinize yasal çalışma saatlerine uygun başka bir iş bulun. Cumartesi pazar gezer tozarsınız.Eşim esnaf birlikte çalışıyoruz, hemde haftanın 7 günüpazar günü de çalışıyoruz.. zaten dinlenme hakkım yok onun gözünde demek ki ki haftanın 7 günü çalıştırıyor beni de. Pazar günü de yine her zamanki gibi çalışayım diye izin de vermiyor şimdi. Kendisi de şehir dışına gezdiren birisi değil zaten beni. Varsa yoksa iş.
Sizin de olanlardan sonra mideniz kaldırıyor mu?Ben aşkıma bakarım hastayken falan diye sırnaşıyor bir de
Ben çalışmak istemeyen ve tembel bi kadın oluyorum sonra onun gözünde..
Dükkanın adını verin eşinizi sigortasız işçi çalıştırmaktan şikayet edelimYapmıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?