Kocam işleri bahane edip gönlünü mu kaptırdı??

Evet aynı kişi diye birkaç yorumda belirtmiş konu sahibi. Valla çok ilginç...

bundan öncede bizim işlerden dolayı para çekemedigi zaman eşim kocasinin bilgisi dahilinde para verdi ama asla geri ödeme istemiyor, ben bozuluyorum valla,
Kadın bunlar yüzünden kendi parasını çekemiyor. Kocası kadina para veriyor ama geri istemiyor diye bozuluyor konu sahibi. Kadina asıl kendilerinin borçlu olduğunu unutuyorlar.
Şaka gibiler.

25 milyonluk borcum kefil olduğu için kuzenime kalsa, kuzenim malından mülkünden ve huzurundan olsa, stresten dğşük yapsa utançtan yüzüne bakamaz ve kapısında paspas olurdum. Ama tabi sizin ne kuzeninize ne de saçma sapan dava açan o alacaklılara borcunuz yok, durumunuz da iyi. Etraftaki kadınlar da kocişkoyu rahat bırakırlarsa ohhh sizden iyisi yok

Kocanız yanlış kelime kullanmış. Ne alaka bosansanda arkandayım demek. Sanki kendi kardeşimi. Ablasımı. Tuhaf . Ben de bu lafa takilirdim

Kadını kullanıyor kocanız net.
Siz kocanıza hesap sorun önce.
Kadının arabası gitmis,o kocandan ayrılırsan arkandayım diye teselli veriyor durduk yere?
Pardonda kadının yerinde olsam,batmıssın borca sen arkamda olsan nolur derim
Kadın nezaketen dememis herhlde.

Ona neden bu insanlara yardımcı oldunuz diye dava açılmis bizde onu korumak için bir süreliğine malsiz durmasını istiyoruz ne olur ne olmaz diye.. Zarar görmeyecek ama tedbir

siz paranoyaksınız biraz sanırım

Ona neden bu insanlara yardımcı oldunuz diye dava açılmis bizde onu korumak için bir süreliğine malsiz durmasını istiyoruz ne olur ne olmaz diye.. Zarar görmeyecek ama tedbir
Kocamin böyle demesi zaten tamamen dusundurucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…