- 16 Aralık 2021
- 538
- 1.939
- 30
Aaaa ayni kişi mi bunlar hiç dikkat etmemistim. Biz de diyoruz ne rahat 1000 liranın üstüne konmuş kadın.
Konuları yarım yamalak anlatıp haklı gözükmeye çalışmak ne acaba yaa. Doğruyu anlatmayınca gerçekler değişiyor sanki.
canım okudum dün, bak alttaki yoruma katılıyorum.
kuzen zor durumda kalmış onlar yüzünden, hala borçtan başka başka şeyleri düşünüyor konu sahibi. bence haksız. iyice kanaat getirdim. kuzene de üzüldüm
Kadın bunlar yüzünden kendi parasını çekemiyor. Kocası kadina para veriyor ama geri istemiyor diye bozuluyor konu sahibi. Kadina asıl kendilerinin borçlu olduğunu unutuyorlar.bundan öncede bizim işlerden dolayı para çekemedigi zaman eşim kocasinin bilgisi dahilinde para verdi ama asla geri ödeme istemiyor, ben bozuluyorum valla,
Herturlu her durumda çocuklarının kendinin eşinin arkasındayız ama bu lafı zoruma gittiKocanız yanlış kelime kullanmış. Ne alaka bosansanda arkandayım demek. Sanki kendi kardeşimi. Ablasımı. Tuhaf . Ben de bu lafa takilirdim
Herturlu her durumda çocuklarının kendinin eşinin arkasındayız ama bu lafı zoruma gitti
Siz "arkasında olmak" deyiminden ne anlıyorsunuz cidden meral ediyorum.Herturlu her durumda çocuklarının kendinin eşinin arkasındayız ama bu lafı zoruma gitti
Bizim. Ona borcumuz yokArkasında olsanız ne olmasanız ne Allah aşkına kadının paraları alıp kendisini zor duruma düşürmüşsünüz. Parasını geri ödeyin kafi bence.
Bizim. Ona borcumuz yok
O zaman arabasını devretmesine de gerek yok. Niye böyle saçma bir istekte bulunuyorsunuz ki?Bizim. Ona borcumuz yok
Kadını kullanıyor kocanız net.Biz eşimle başkasının tavsiyesi üzerine evlendik, yıldızlarımiz barışmadi aileler anlaşamadı, 2 oğlum var onlar için yaşıyorum, kuzenim evli kocamla bazen ortak iş yapıyorlar alanları aynı, aynı sehirdeydik şimdi biz manisadaysak onlar denizlide, ayda yılda bir görüşürüz, her görüşmemizde kuzenim ve eşimin samimiyeti demekki daha çok artmış şimdi düşünüyorum da, işlerimiz bozuldu neyimiz varsa gitti ama yine durumumuz çok şükür iyi, kuzenimin babası bana kefil oldu baba ölünce işler kuzenime kaldı kuzenimide dava ettiler, e haliyle tel görüşmeleri arttı, eşim gece boyu uyumadı nasıl söyleyecegim fatosa(isimler örnektir) seni dava ettiler diye dedi. Neyse söylemiş, kuzenim ses kaydı atmış üzüldüm hala işlerin düzelmedi gibisine, elimden geleni yaptım yoruldum demiş, eşim kuzenimin kocasıyla ayrı konuşmuş, arkadaşlar şimdi kuzenimin arabası satılıyor eşimin yüzünden,söyle birsey var arabayı başkasına devretselerde kurtulur ama eşim tutturmuş arabanın üzerine ben bir miktar koyacam yenisini alacağız diye..alirda.. E kuzenim hayır der mi, işine gelir, bundan öncede bizim işlerden dolayı para çekemedigi zaman eşim kocasinin bilgisi dahilinde para verdi ama asla geri ödeme istemiyor, ben bozuluyorum valla, ne yalan söyleyim eşim kuzenimin çocuklarını çok seviyor tamam sevsin ama sanki kuzenime yaranmak için... En son konuşmalarında eşim kuzenime asla üzülme arkandayim yanındayım eşinden ayrılsan bile abinim arkandayim sadece bu işler için değil demiş, ben SEVDIM seni demiş kuzenime,kizlar kuzenimin duygusu var da kocam onun duygularını kullanıp ben de biraz duygum varmış gibi gösterim arabasini falan satsin davalardan kurtulalım mi diyor yoksa gerçekten duygusu mu var kızlar
Sizden korkulur.Bizim. Ona borcumuz yok
Bizim. Ona borcumuz yok
kuzeni esas kıskanan sensin bu hikayede. ama kafanda çarpık senaryolar kurana kadar x2 çalış da milletin başını beladan kurtarYok kocası iyidir ailesine düşkün kuzenim güzeldir kocası kıskanır kuzenim kıskanç baskıcı der tek problemleri bu
Onu korumak icinO zaman arabasını devretmesine de gerek yok. Niye böyle saçma bir istekte bulunuyorsunuz ki?
Ona neden bu insanlara yardımcı oldunuz diye dava açılmis bizde onu korumak için bir süreliğine malsiz durmasını istiyoruz ne olur ne olmaz diye.. Zarar görmeyecek ama tedbirKadını kullanıyor kocanız net.
Siz kocanıza hesap sorun önce.
Kadının arabası gitmis,o kocandan ayrılırsan arkandayım diye teselli veriyor durduk yere?
Pardonda kadının yerinde olsam,batmıssın borca sen arkamda olsan nolur derim
Kadın nezaketen dememis herhlde.
siz paranoyaksınız biraz sanırımBiz eşimle başkasının tavsiyesi üzerine evlendik, yıldızlarımiz barışmadi aileler anlaşamadı, 2 oğlum var onlar için yaşıyorum, kuzenim evli kocamla bazen ortak iş yapıyorlar alanları aynı, aynı sehirdeydik şimdi biz manisadaysak onlar denizlide, ayda yılda bir görüşürüz, her görüşmemizde kuzenim ve eşimin samimiyeti demekki daha çok artmış şimdi düşünüyorum da, işlerimiz bozuldu neyimiz varsa gitti ama yine durumumuz çok şükür iyi, kuzenimin babası bana kefil oldu baba ölünce işler kuzenime kaldı kuzenimide dava ettiler, e haliyle tel görüşmeleri arttı, eşim gece boyu uyumadı nasıl söyleyecegim fatosa(isimler örnektir) seni dava ettiler diye dedi. Neyse söylemiş, kuzenim ses kaydı atmış üzüldüm hala işlerin düzelmedi gibisine, elimden geleni yaptım yoruldum demiş, eşim kuzenimin kocasıyla ayrı konuşmuş, arkadaşlar şimdi kuzenimin arabası satılıyor eşimin yüzünden,söyle birsey var arabayı başkasına devretselerde kurtulur ama eşim tutturmuş arabanın üzerine ben bir miktar koyacam yenisini alacağız diye..alirda.. E kuzenim hayır der mi, işine gelir, bundan öncede bizim işlerden dolayı para çekemedigi zaman eşim kocasinin bilgisi dahilinde para verdi ama asla geri ödeme istemiyor, ben bozuluyorum valla, ne yalan söyleyim eşim kuzenimin çocuklarını çok seviyor tamam sevsin ama sanki kuzenime yaranmak için... En son konuşmalarında eşim kuzenime asla üzülme arkandayim yanındayım eşinden ayrılsan bile abinim arkandayim sadece bu işler için değil demiş, ben SEVDIM seni demiş kuzenime,kizlar kuzenimin duygusu var da kocam onun duygularını kullanıp ben de biraz duygum varmış gibi gösterim arabasini falan satsin davalardan kurtulalım mi diyor yoksa gerçekten duygusu mu var kızlar?
Kocamin böyle demesi zaten tamamen dusundurucuOna neden bu insanlara yardımcı oldunuz diye dava açılmis bizde onu korumak için bir süreliğine malsiz durmasını istiyoruz ne olur ne olmaz diye.. Zarar görmeyecek ama tedbir