Kocam işleri bahane edip gönlünü mu kaptırdı??

Alacaklilara borcumuz var kadına borç yok kadının da alacaklilara borcu yok, bize babası yardım etti kızına kaldı dava bu

Hanımefendi, kimse kimseye zor gününde destek olduğu için davalık olmaz. Belli ki sizin borçlar için kefil olmuş kuzeninizin babası, şimdi de kuzeninizin üzerine kalmış alacaklıların borcu. Önceki mesajlarınızda "üzerine mal görünmezse alacaklılar davadan vazgeçebilir" gibi şeyler yazmışsınız az önce okudum.
Eğer sizin borcunuz kuzeninizin üzerine kalmadıysa açıkça yazın sebebini? Madem yasadışı bir olay yok gizli tutmanıza da gerek yok o halde?

Kadını seviyoruz sevmesek bu kadar uğraşırmiyiz ya niye avukat tutalım neden dava açılmış ne olur ne olmaz diye tedbir aldiralim kuzenim bu kadar sizin kadar sinirlenmedi
Seviyorum demeyin gülme geliyor. Hakkındaki fikirlerinizi öğrense yıkılır, ne siniri?

Alacaklilara borcumuz var kadına borç yok kadının da alacaklilara borcu yok, bize babası yardım etti kızına kaldı dava bu
Yani ??Sİzin borcunuz iste.
Kadın magdur.
Babası olsa hadi dicem bile isteye kefil olmus.
Ama burda kadın sırf kan bagından magdursa ödeyin borcunuzu bi zhmet.

Haciz yoksa neden arabayı başkasının üstüne devir etme planları dönüyor?

Yani ??Sİzin borcunuz iste.
Kadın magdur.
Babası olsa hadi dicem bile isteye kefil olmus.
Ama burda kadın sırf kan bagından magdursa ödeyin borcunuzu bi zhmet.
Babasi evet bizi çok severdi bizde onları kızına asla zarar gelmesin isteriz o yüzden uğraşıyoruz ama eşim benden bin kat daha fazla ilgi alaka biraz aşırıya kaçtı bu yani sorum bu

Babasi evet bizi çok severdi bizde onları kızına asla zarar gelmesin isteriz o yüzden uğraşıyoruz ama eşim benden bin kat daha fazla ilgi alaka biraz aşırıya kaçtı bu yani sorum bu
Borcunuzu ödeyin, kocişinizi alın. Tek çıkar yol bu.

Babasi bize yardım etti alacaklilara borcumuz var bizim babanın ve kızının borcu yok alacaklilara, bizimde babayla kızına borcumuz yok ama babaya dava açılmış açıkca yazamıyorum neden yardım etti diye bizde bir süre kızın malsiz durmasını istiyoruz sanki biz babaya para verdik onlarda mal sahibi oldu gibi görünmesin diye

Borcunuz vaaaarr. Bal gibi de vaaar. Delirtmeyin bizi. Borcunuz var.

Mal mı kaçırdınız yani?

Bu babayla kizda zengin, ama alacaklilar demiş ki biz borcumuzu ödemeyip bu babaya para vermişiz babada zengin olmuş

Başta kefil oldu dediniz. Kefil olunca borç direkt kefile kalıyor ya, dava da kıza açılmış ya yardım etmediği halde, onun için borcunuz var gibi görünüyor. Hele devretsin falan dediğiniz için bir şey kaçırıyorsunuz gibi anlaşılıyor.
Devrederse ortaya çıkması çok kolay esas o zaman şüphe çekmez mi ne kaçırıyor bunlar diye..

Bu baba ve kız doğuştan zengin, ama alacaklilar bizim paramızı ödemeyip başkalarına para bağışlıyorlar etraflarini zengin ediyorlar gibi düşünüp babanın ve kızının Mal varlığını araştırıyor bizde bizim davanın tarihinden itibaren aldıkları malları devredin dedik bir tek araba alınmış o yani, 35 tane bağ bahçe var onlara birsey olmayacak kuzenim bu kadar sinirlenmedi yahu

Bu baba ve kız doğuştan zengin, ama alacaklilar bizim paramızı ödemeyip başkalarına para bağışlıyorlar etraflarini zengin ediyorlar gibi düşünüp babanın ve kızının Mal varlığını araştırıyor bizde bizim davanın tarihinden itibaren aldıkları malları devredin dedik bir tek araba alınmış o yani, 35 tane bağ bahçe var onlara birsey olmayacak kuzenim bu kadar sinirlenmedi yahu

Mal kaçırmadık bu babanın mal varlığını biz ona sağladık sanmjslar ama baba doğuştan zengin

Şöyle diyeyim,
Kuzenim kredi çekip ev aldı. Ev aldığı adam borçlu olduğu için mal kaçırma ihtimaline karşı hem adama hem de kuzenime dava açılmıştı. Kuzenim avukat dahi tutmadı, adamla sahibinden sitesinden satış gerçeklestirdiğini ve kredi çektiğini kanıtladı davadan da bir şey çıkmadı. Hiç öyle kuzenim üzerindeki malları devretmeye çalışmadı çünkü ortada somut kanitlar olunca masum olduğu kararına varıldı zaten.
Madem ortada mal kaçırma durumu yok, madem kuzeninizin babası zaten zengindi. O zaman neden panik oluyorsunuz ki? Dediğiniz gibiyse bir şey olmaz rahat olun.

Zengin olmaları bir şey değiştirmez. Sizin borcunuz var. Ve sizin yüzünüzden zor durumdalar.

Kuzeniniz sinirlenmez, hakkındaki fikirlerinizi bilmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…