- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.081
sizin ona borcunuz yok da onun sizin yuzunuzden kime borcu var?Evet doğru borcumuz yok ona arabası satılırsa para kendinde kalacak devrederse bir süre malsiz gorhmecek5dava edenler üstünde mal gorhnmedigi için davayı erken sonlandiracak diyelimki arabayı ne sattı ne devretti yine birsey olmayacak ama dava uzun sürecek zarara girmicek ama biz tedbir amaçlı yaoiyoruz
Ya borcumuz çok battık biz 25 trilyon borcumuz olsa elimizde 5 trilyon var o şekil düşünün
Kadının borcu yok zamanında bize yardım ettiler diye dava açıldı, bizde tedbir amaçlı üstlerinde birsey görünmesin diye ugrasiyiruz
Biz başkalarından da yardım aldık ama bir buna böyle.esim
Kadınin üstüne birsey gorunmezse borçlu olmucak kimseye
Evet doğru borcumuz yok ona arabası satılırsa para kendinde kalacak devrederse bir süre malsiz gorhmecek5dava edenler üstünde mal gorhnmedigi için davayı erken sonlandiracak diyelimki arabayı ne sattı ne devretti yine birsey olmayacak ama dava uzun sürecek zarara girmicek ama biz tedbir amaçlı yaoiyoruz
Nasıl borc yok.Evet doğru borcumuz yok ona arabası satılırsa para kendinde kalacak devrederse bir süre malsiz gorhmecek5dava edenler üstünde mal gorhnmedigi için davayı erken sonlandiracak diyelimki arabayı ne sattı ne devretti yine birsey olmayacak ama dava uzun sürecek zarara girmicek ama biz tedbir amaçlı yaoiyoruz
Şimdi bu borç babasının kefilligi yüzünden kalmış kuzenin üstüne. Demek ki diyorum babadan başka şeyler de kalmış sadece borç olsa reddi miras yapabilir diye biliyorum. Arabadan başka alınacak şeyleri de vardır eğer doğru biliyorsam i zaman.Bu tarz işlerde pek anlamam ama çok saçma değil mi ya .Arabasını devreserse dava erken sonuçlanacakdevretmezse uzayacak filan..devrederse borcu yok sıyrılacak, bu ne yahu birileri beni aydınlatsın, böyle saçma iş mi var..
Şimdi biraz daha oturdu kafamda teşekkür ederimŞimdi bu borç babasının kefilligi yüzünden kalmış kuzenin üstüne. Demek ki diyorum babadan başka şeyler de kalmış sadece borç olsa reddi miras yapabilir diye biliyorum. Arabadan başka alınacak şeyleri de vardır eğer doğru biliyorsam i zaman.
Onun dışında kuzen çalışıyor dedi eee maaşının belli kısmına da haciz gelebilir o zaman.
Olayın sadece araba olduğuna hic inanmadım o yüzden.
Israrla soruyorum ama siz de ısrarla cevap vermiyorsunuz , 4 avukat tutacak kadar ne davası açtı karşı taraf ??Evet doğru borcumuz yok ona arabası satılırsa para kendinde kalacak devrederse bir süre malsiz gorhmecek5dava edenler üstünde mal gorhnmedigi için davayı erken sonlandiracak diyelimki arabayı ne sattı ne devretti yine birsey olmayacak ama dava uzun sürecek zarara girmicek ama biz tedbir amaçlı yaoiyoruz
Eee kocanız durduk yere neresinden uydurmus kocandan ayrilirsan falan diye. Kocaniz agzindan cikani duymayan biri gibi.
Yok kocası iyidir ailesine düşkün kuzenim güzeldir kocası kıskanır kuzenim kıskanç baskıcı der tek problemleri bu
Yani ben öyle düşünüyorum babadan kalan başka şeyler de olmasa neden borcu kabul etsin kuzenŞimdi biraz daha oturdu kafamda teşekkür ederimO zaman arabayı devrederse kurtulacak diye bir şey yok konu sahibinin dediği gibi, babadan devrolmuş bir borç var bu kadının eline ne geçse haciz yer..Konu sahibi öyle bir anlatıyor ki, arabayı devretse kadının olaylar la hiç bir alakası kalmayacak gibi..
İlginç. Kuzenin başına durduk yere iş açılmış tek sorun kocam ona mi aşık. Kadinin yerinde olsam borcunuzu ödeyin bir daha da bana ilişmeyin der tüm iletişimi keserim.kuzeni konu sahibinin eşiyle daha samimi, ona anlatmış olabilir boşanmayı düşündüğünü
İlginç. Kuzenin başına durduk yere iş açılmış tek sorun kocam ona mi aşık. Kadinin yerinde olsam borcunuzu ödeyin bir daha da bana ilişmeyin der tüm iletişimi keserim.
Kadın resmen dalaverenin içini düşmüş. Bir de zan altinda kaliyor. Borç içinde kaldığı yetmiyor bir de evliliğinden edecekler kadını.ama kuzeninin duyguları olduğundan emin, yazmış ya ilk postunda. kocası duygularını kullanıp işi çözmek için mış gibi mi yapıyor yoksa kocası da cidden duygu besliyor mu bunu merak ediyor
Aaaa ayni kişi mi bunlar hiç dikkat etmemistim. Biz de diyoruz ne rahat 1000 liranın üstüne konmuş kadın.Kuzeninizin hesabına bloke konmuş, arabasında haciz var, "arkasında duruyoruz ama arabasını devretmesi lazım" dediğiniz şey ise en hafif tabiriyle usulsüzlüktür!
Dünkü konunuzda kuzeniniz doğalgaz için geri ödenen 1000tl'yi direkt eşinize yollamak yerine "ne yapayım?" diye sorduğunda birçoğumuz garip karşılamıştı ve eşinizin size sormadan 1000tl'yi hibe etmesine de "gereksiz bir jest" denmişti. Israrla detay sormamıza rağmen söylememiştiniz. Meğer siz kuzeninize baya baya borçluymuşsunuz. Bu konuyu okuyunca iyice oturdu kadının neden rahatça o 1000tlyi istediği ve eşinizin size sormadan kuzene verme sebebi...
Bir de gelmiş burda "kuzenim neden eşime sancım var dedi,eşim neden kuzenime arkandayım dedi" gibi anlamsız triplere giriyorsunuz. Sizin borcunuz yüzünden kuzeninizin belki de hayatı kayacak. Hani dünkü konunuzda bu kuzen için düşük yaptı diye bahsetmiştiniz ya, kadıncağız belki de bu kadar borç içinde stresten yaşamıştır tüm bunları. Biraz empati yapın, birazz ya..
Kuzeninizi sevmiyor, ondan huylanıyor ve eşinizi kıskanıyor olabilirsiniz. Ama lütfen bunları içinizde yaşayın ve kuzeninizin hayatını daha fazla zorlaştırmayın. Borcunuzu ödeyince de kuzeninizin hayatından tamamen çıkın bence. Yazık kadına.
Kadın resmen dalaverenin içini düşmüş. Bir de zan altinda kaliyor. Borç içinde kaldığı yetmiyor bir de evliliğinden edecekler kadını.
Kuzenin duygularından emin ama kocası mış gibi yapıyor olabilir asgahha aman bu kocalara toz kondurulmasın hiç.
canım okudum dün, bak alttaki yoruma katılıyorum.E bu olay daha dün olmuşbu konudaki olay da bugün mü olmuş konu sahibi kıskanç olabilir ya da şüpheci ok im buna.Ama Otreracim bana eşi de biraz tuhaf geldi.Birine üste para koyup araba alalım sana dio,ötekine bu para sende kalsın çocuğuna benden bişey alırsın dio
kuzen zor durumda kalmış onlar yüzünden, hala borçtan başka başka şeyleri düşünüyor konu sahibi. bence haksız. iyice kanaat getirdim. kuzene de üzüldümDünkü konunuzda kuzeniniz doğalgaz için geri ödenen 1000tl'yi direkt eşinize yollamak yerine "ne yapayım?" diye sorduğunda birçoğumuz garip karşılamıştı ve eşinizin size sormadan 1000tl'yi hibe etmesine de "gereksiz bir jest" denmişti. Israrla detay sormamıza rağmen söylememiştiniz. Meğer siz kuzeninize baya baya borçluymuşsunuz. Bu konuyu okuyunca iyice oturdu kadının neden rahatça o 1000tlyi istediği ve eşinizin size sormadan kuzene verme sebebi...