Kocam işleri bahane edip gönlünü mu kaptırdı??

sizin ona borcunuz yok da onun sizin yuzunuzden kime borcu var?

Ya borcumuz çok battık biz 25 trilyon borcumuz olsa elimizde 5 trilyon var o şekil düşünün

Kadının borcu yok zamanında bize yardım ettiler diye dava açıldı, bizde tedbir amaçlı üstlerinde birsey görünmesin diye ugrasiyiruz

Biz başkalarından da yardım aldık ama bir buna böyle.esim

Kadınin üstüne birsey gorunmezse borçlu olmucak kimseye

Yahu üşenmedim yazdıklarınızı alıntıladım. Hala kuzene borcumuz yok, malsız görünürse bir şey olmayacak, mal olmadığı için dava erken sonuçlanacak yazıyorsunuz.

Bu alacaklılar gerizekalı mı? Niye erken sonlandırsınlar? Benim amcam battı inanılmaz borçla bundan 8 sene önce. Davalar elbette bitti de işe girdiği anda maaşına haciz gelecek, mal alırsa haciz gelecek. Kısa süre değil 10 yıl. 10 yıl sonunda alacaklıların avukatı bir 10 yıl daha uzatabiliyorlar. Bence siz tam olayları ya bilmiyorsunuz ya da yazmıyorsunuz. Bu çok çok çok önemli konu sizin için yan olay, ana olay kocanın kuzene moral vermeye çalışması. Valla o kuzen inşallah akıllanmıştır da bir daha yüzünüze bakmaz.

Nasıl borc yok.

Amcaniz size kefil olmadimi siz borcunuzu odeyemediginiz için borç amcaya geçer amca vefat ettiğinde borç varsa eşi ve çocuklarına geçer çünkü borçta mirasdir.

Üzerine mal olmazsa dava çabuk sonuçlanır diye birşey yok .

Benim babam da kefil olmuştu 30 yıl vardır yüklü miktar karşı taraf borcunu odemeyecinde babama kaldı babam ödedi ama onu öderken gelin birde babama sorun akla karayı seçti.

Bu tarz işlerde pek anlamam ama çok saçma değil mi ya .Arabasını devreserse dava erken sonuçlanacakdevretmezse uzayacak filan..devrederse borcu yok sıyrılacak, bu ne yahu birileri beni aydınlatsın, böyle saçma iş mi var..

Şimdi bu borç babasının kefilligi yüzünden kalmış kuzenin üstüne. Demek ki diyorum babadan başka şeyler de kalmış sadece borç olsa reddi miras yapabilir diye biliyorum. Arabadan başka alınacak şeyleri de vardır eğer doğru biliyorsam i zaman.
Onun dışında kuzen çalışıyor dedi eee maaşının belli kısmına da haciz gelebilir o zaman.
Olayın sadece araba olduğuna hic inanmadım o yüzden.

Şimdi biraz daha oturdu kafamda teşekkür ederim O zaman arabayı devrederse kurtulacak diye bir şey yok konu sahibinin dediği gibi, babadan devrolmuş bir borç var bu kadının eline ne geçse haciz yer..Konu sahibi öyle bir anlatıyor ki, arabayı devretse kadının olaylar la hiç bir alakası kalmayacak gibi..

Israrla soruyorum ama siz de ısrarla cevap vermiyorsunuz , 4 avukat tutacak kadar ne davası açtı karşı taraf ??

dünkü doğalgazlı sancılı konudaki kişi de bu kuzen miydi? benim beynim yandı çok tuhaf konularınız

borcunuza kefil olan insana sizin borcunuz kalınca siz hala kendinizi kuzene borçlu değil sanıyorsunuz ya, pes.
gerçekten ekonomiden anladığınız buysa içinde para olan işlere karışmayın derim.
ayrıca konunuzda son soruya şok oldum. yani kuzeniniz kesin eşinizi seviyor da eşiniz sırf bu iş çözülsün diye numara yapıyorsa bunu kabul edeceksiniz gibi.
çok tuhafsınız.

Yani ben öyle düşünüyorum babadan kalan başka şeyler de olmasa neden borcu kabul etsin kuzen

Ortada bir borç var ve bu sizin borcunuz.Ödeyemediğiniz için kefilin üstüne yüklenmiş.Dava açılmış ve bu davanın, bir değil iki değil tam 4 avukatı var.Yani öyle böyle bir borç değil , çok büyük. Siz bu borcu ödemeyi düşünmüyorsunuz, kuzeniniz de niye bu yükü yüklensin( kimse yüklenemez)? Güya kefil olan kuzeniniz üzerine mal olmazsa dava düşecek.Eee, borç ne olacak( Çünkü hiç biz borcu öyle ya da böyle ödeyeceğiz falan demediniz.Hep katakulli ile kurtulmanın peşindesiniz.)? Bu olayların yarattığı stres , gerginlik( belki bunun neticesinde evliliği de sarsılıyordur, kocası niye biz bunların borcuyla uğraşıyoruz diyordur) ve üstüne kuzeninizin sicili de bozulacak(bankadan ileride istese kredi çekemez), niye ??? Çünkü siz ve kocanız sebep oldunuz. Yok kuzenin kocası iyiymiş, yok ona sahip çıkacak insanlar varmış... Yarattığınız felaketin sonuçlarından bihabersiniz. Muhtemelen borçlu olduğunuz insanların da zaten durumu iyidir, sizden gelecek paraya ihtiyaçları yoktur, değil mi? Yakında bir de bunun için konu açarsınız, bu alacaklılar da ne tuhaf insanlar, niye paralarını geri almak için uğraşıyorlar, neden bizim huzurumuzu kaçırıyorlar?!!!
Kocanıza ve evliliğinize güvenmiyorsunuz. Her dişi varlık size göre bir problem. Güvenmediğiniz ve yıldızınızın barışmadığı bu insanla nereye kadar devam edeceksiniz?Ortada sizin şüphelendiğiniz gibi bir şey yoksa siz, art niyetli ve fesatsınız. Yok her şey tam da düşündüğünüz gibiyse eşinizin karakteri magma seviyesinde...

İlginç. Kuzenin başına durduk yere iş açılmış tek sorun kocam ona mi aşık. Kadinin yerinde olsam borcunuzu ödeyin bir daha da bana ilişmeyin der tüm iletişimi keserim.

ama kuzeninin duyguları olduğundan emin, yazmış ya ilk postunda. kocası duygularını kullanıp işi çözmek için mış gibi mi yapıyor yoksa kocası da cidden duygu besliyor mu bunu merak ediyor

Tabiiki eşime kalmış. Biz bir aile oluyoruz ve benim kuzenim benim kardeşim onunda kardeşi kuzeni oluyor.

ama kuzeninin duyguları olduğundan emin, yazmış ya ilk postunda. kocası duygularını kullanıp işi çözmek için mış gibi mi yapıyor yoksa kocası da cidden duygu besliyor mu bunu merak ediyor
Kadın resmen dalaverenin içini düşmüş. Bir de zan altinda kaliyor. Borç içinde kaldığı yetmiyor bir de evliliğinden edecekler kadını.
Kuzenin duygularından emin ama kocası mış gibi yapıyor olabilir asgahha aman bu kocalara toz kondurulmasın hiç.

Aaaa ayni kişi mi bunlar hiç dikkat etmemistim. Biz de diyoruz ne rahat 1000 liranın üstüne konmuş kadın.
Konuları yarım yamalak anlatıp haklı gözükmeye çalışmak ne acaba yaa. Doğruyu anlatmayınca gerçekler değişiyor sanki.

asıl aklımın almadığı kendine kuzenine borçlu görmemesi. kadının babası kefilmiş, adam ölünce borcu da miras olarak kalmış tabi yani kuzenine borçlu.
bu basit denklemi kuramayıp nasıl borca harca gireceği büyük işler yapmış anlayamadım.

canım okudum dün, bak alttaki yoruma katılıyorum.
kuzen zor durumda kalmış onlar yüzünden, hala borçtan başka başka şeyleri düşünüyor konu sahibi. bence haksız. iyice kanaat getirdim. kuzene de üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…