Kocam işleri bahane edip gönlünü mu kaptırdı??

Ona neden bu insanlara yardımcı oldunuz diye dava açılmis bizde onu korumak için bir süreliğine malsiz durmasını istiyoruz ne olur ne olmaz diye.. Zarar görmeyecek ama tedbir
Yasadışı işler mi yaptınız, o da yardım ve yataklıktan mı yargılandı? İyi de o zaman aynı dertten sizin de muzdarip olmanız lazım. Yani hepiniz davalıksınız bu durumda.

Arkadaşlar, 4 avukat neden tutuldu anlaşıldı. 👽

Onu korumak icin
Yani babası kefil oldu ve öldüğü için kefilligi düştü öyle mi?
Borc çocuğuna gecmiyor bu durumda?
Tamamen sizin borcunuZ mu oluyor sadece?
Bir de o size yardım etmemiş gecmiyorsa borç babası etmiş ona neden dava acıkıyor ki?

Bizim alacaklilara borcumuz var kadının Babasi bize yardım etmisti

Eeee borç size ait yani. Yukarda bizim borcumuz yok bu akdına yazmışsınız basbayağı doğru değil. Bunu burda herkes anladı sizin borcunuza sebep kadına haciz gelmiş işte. Ödeyin borcunuzu kadın kapatsın olsun bitsin. Siz de kadını ksıkanmaktan kurtulursunuz en temizi olur. Kadının parasının üstüne yatıp sonra da kocamın gözü mü var yazmanız dünya gözüyle saçmalık zaten

Yasadışı işler mi yaptınız, o da yardım ve yataklıktan mı yargılandı? İyi de o zaman aynı dertten sizin de muzdarip olmanız lazım. Yani hepiniz davalıksınız bu durumda.

Arkadaşlar, 4 avukat neden tutuldu anlaşıldı. 👽
Yasadisi iş yapsam dışarıda nasıl durayım 😂 alacaklilar sıkıştırıyor sadece bu

Eeee borç size ait yani. Yukarda bizim borcumuz yok bu akdına yazmışsınız basbayağı doğru değil. Bunu burda herkes anladı sizin borcunuza sebep kadına haciz gelmiş işte. Ödeyin borcunuzu kadın kapatsın olsun bitsin. Siz de kadını ksıkanmaktan kurtulursunuz en temizi olur. Kadının parasının üstüne yatıp sonra da kocamın gözü mü var yazmanız dünya gözüyle saçmalık zaten
Haciz yok

Anlaşılan o ki, bütün pisliği kadına atmış çekilmişsiniz. Eşiniz haliyle vicdan yapıyor. Siz de utanmadan koca kıskanıyorsunuz.
Kadını seviyoruz sevmesek bu kadar uğraşırmiyiz ya niye avukat tutalım neden dava açılmış ne olur ne olmaz diye tedbir aldiralim kuzenim bu kadar sizin kadar sinirlenmedi

X