Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyoruz ki ortaya dusme. Kocan kadınla konustu duydun ya hani cık karsısına hayırdır diye sor neden sormadın diyoruz. Cevap vermiyorsun bu soruya
Sen kocanın karşısına cıkıp hayırdır demiyorsun milletin karsısına cıkmanı zaten beklemiyoruz.
Dalga da gecmedı kimse, anlamsız gelen yerleri sorduk. Hepsi o.

Başlarda herkes size sorular sordu, cevaplar aradı yardımcı olmak için. Kopuk kopuk alakasız cevaplar verdiniz. kafanızdan geçenleri dağınık bir şekilde bize aktarırsanız kalan yerleri de biz yorum yaparak doldurmaya çalışırız, ki sonuç da ortada yani. Kaç kişi yazmış 3-5 hesaptan benzer konular açtınız mı diye, o hesaplardan yazılan konular da sayfaya eklenince haliyle kafalar bloke oldu bizim.

Bende etiketlemeye çalıştım sizi etiketleyemedim.
Bakalım birkac kişi başladık inanmaya ne diyecek acaba.
Hıcbısey demedi. Bir saattir aynı seyi soyluyor. Sekiz yıldır degıl son yıllarda Suphelenmıs. Sonra taslar yerine oturmuş meger sekiz yıldır varmıs.

Ee diyoruz kulagınla konusmayi duymussun uyuyor taklidi yapacagina kocanın karsısına neden dıkılmedın? Cevap yok.

Tamam ben inandım sana haklısın sen. Şimdi ne yapacaksın peki ?
Bizde inandık şimdiki adım ne ?
Haydi inanlar elime mum diksin bakalım biz inanınca ne olacak.
Inata bindirecem cocuklar icin duracam
Bende ınandıgımı soyledim hıcbır soruma cevap vermedi malesef.
Ben esimden soğuğum ayrilma derecesine gelip ayrılmadım bu konu harici aman cocuklar küçük dedim, şimdi bu hareketleri gözüme battı ama inat ettim onu bosamicam

iyi de niye 1 hafta sonra açıklama yapsın?
hiç mi yalnız kalmadı bu adam hiç olmadı mesaj var.

Keyfi bilir vallahi daha sinir olamayacağım. İnanmamistim zaten

Inata bindirecem cocuklar icin duracam
Ben esimden soğuğum ayrilma derecesine gelip ayrılmadım bu konu harici aman cocuklar küçük dedim, şimdi bu hareketleri gözüme battı ama inat ettim onu bosamicam
Ona inat ederken genclıgın gidecek.
Ama biliyorum suan genclıgın umrunda degıl.

Bıgun ben naptın dersin ıs isten gecmıs olur.

Bazı insanlar karşısındaki insani assagilayici konuşunca havalı zeki üstün falan olduğunu zannediyorlar fazla takılmayın ben inanıyorum size supheleniyorsunuz ve ben doğru olduğuna inanıyorum bisey duyduğunuzu söylerseniz veya ima ederseniz daha temkinli olacaktır bisey belli etmeyin

Cunku dikilmedim dikıldığım an erkek kardeşime anlatmaktan korktum onu korudum bu çok zor kimse yaşamasın

Cunku dikilmedim dikıldığım an erkek kardeşime anlatmaktan korktum onu korudum bu çok zor kimse yaşamasın
Bu dediklerine burda kimse inanmaz.
Kadınlar zeki cunku
Bahane bunlar, sende biliyorsun.
Bosver yat uyu. Ahirete kalmıs hesabı. Neden dunyalıgını dar edesin ki.
Yaşa gitsin.

Ay ben komik muhteşem emoji koyamiyorum yoksa koyacaktim bir tekbeğen çıkıyor bende çoğu zaman.
Sen gerçekten inandin mi?

Ben esimle gorucu usulu evlendim tamam tanıştık zamanla alıştık evlendik tavsiye üstüne sonra ailesi istemedi beni bunlarla uğraşırken bu kiz gözümden kaçtı ayrı sehirdeydik son seneler samimiyet arttı cenaze hastalık düğünler oldu daha çok gördük bir baktım yavsamalar falan ne oluyor dedim geriyi düşününce meğer baştan beri varmışta ben hengamenin içinde görmemişim var dediğim ilişkileri yok korkumuzdan galiba yok ama gönülleri var bu pisliklerin..

Ay ben komik muhteşem emoji koyamiyorum yoksa koyacaktim bir tekbeğen çıkıyor bende çoğu zaman.
Sen gerçekten inandin mi?
Kadının boyle biseye taktıgına inandım. Olayın dogruluguna degıl.

Zaten olay dogruysa bosanmayacak, ikisini de tehdit ede ede kopek edecek kendine amacı bu.

Simdı de görme. Nasılsa bosanmayacaksın. Bak hayatına.

Ya bilmiyorum ki sikayet edip kapattiriyorlar trolsun deyip duruyorlar inanmıyorlar sonra niye susuyirsun ailene anlat diyorlar hem inanmiyorlar hem anlat diyorlar ya

Susmaa kadini da ara düş yakamizdan de.Seninde konusma sonrasi esinin ustune atlamani beklerdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…