- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
Caktirmadim artık
Tedavi ol diyoruz kabul etmiyor ne yapalımEnteresan gelecek ama, ben inandım
Olay gercek olmayabilir kıskanclıktan kafasında kuruyor olabılır ama, Sekız senedir buna taktıgına inandım
sayende biraz daha kahkaha atarsam burdan değil ama ev halkından ban yiycem az kaldı
Müganım da vazgeçti hayırlısı dedi zaten
Bence yavaşça sizalim konudan yoks halimiz ciddi kötü olacak
Ahirete bıraktı isini konu sahıbı.....
Kulaklarımızı sallaya sallaya gitmek düşer napcaz başka konu sahibi de bı iki kelime yazıp gidiyor kendi kendimize delil topluyoruz burda
Konuyu ahirete bıraktı ama yanlış mesajdan hareketle bıraktı işin ilginciAhirete bıraktı isini konu sahıbı.....
Konu sahıbının ahirete bıraktıgı mevzuyu bizde burda bırakalım
Cunku neden odadan cıkmadın sorusunu cevaplamadı...
Mugeanım gıbı aramama hakkımı kullanıyorum....
8 yıl da ben toplarım delil işim neKulaklarımızı sallaya sallaya gitmek düşer napcaz başka konu sahibi de bı iki kelime yazıp gidiyor kendi kendimize delil topluyoruz burda
Acelemiz yok yavassss yavaaassss8 yıl da ben toplarım delil işim ne
Zaman asımı yazdı arkadas demin haklıydı, zaman asımı diye bisey varKonuyu ahirete bıraktı ama yanlış mesajdan hareketle bıraktı işin ilgincidesenize bırakası varmış, bir 8 yıl da öyle bıraksın, 8 yıl sonra görüşürüz artık tekrar
Konuşma bitince neden duymamis gibi yaptın o zaman?Iste
Sonuna kadar dinleyip ne konuştuklarını merak ettim
Hatırladım ben soranı emin olsa zaten kıyameti koparirdi benceGayet emin oydu diyor ama?
Zaman asımı yazdı arkadas demin haklıydı, zaman asımı diye bisey var
Hayatı kendine zehir ederek sekiz degıl daha onsekiz sene gecırır konu sahıbı.
Cunku aradıgı cevap degıl, onay.
Evet haklısın var oyle bisey denmesi.
Su yazdıklarını ciddi ciddi yasayan kadın hesabını ahirete bırakır mı, kıcına vurur tekmeyi adamın sen sag ben selamet der.
Sayenizde guzel ve eglencelı bi aksam gecırdım kızlar, konusahıbıne buyuzden tesekkur edebilirim ama
konu sahibine ben de minnettarım sizler sebebiyleZaman asımı yazdı arkadas demin haklıydı, zaman asımı diye bisey var
Hayatı kendine zehir ederek sekiz degıl daha onsekiz sene gecırır konu sahıbı.
Cunku aradıgı cevap degıl, onay.
Evet haklısın var oyle bisey denmesi.
Su yazdıklarını ciddi ciddi yasayan kadın hesabını ahirete bırakır mı, kıcına vurur tekmeyi adamın sen sag ben selamet der.
Sayenizde guzel ve eglencelı bi aksam gecırdım kızlar, konusahıbıne buyuzden tesekkur edebilirim ama
hasta takıntılı dalga geçme başka birsey yok uyumadim 8 sene suphelenmedim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldum, ortaya düşsem aynı böyle hasta takıntılı diyecekler sonrada niye susuyorsun diyorlar, alay geçmeye devam edin konuyu kaynatmaya ne meraklısınız yaCidden konusunu bıraktı gitti mikafalarında böyle sorular olan insanlar nasıl uyuyor bununla ilgili 8 yol Bilgi topluycam
valla da bıraktı konuyu gittiuyku da tutuyor kafalarda böyle şeyler dönerken helal ya hu
konu sahibine ben de minnettarım sizler sebebiylebir de şaşkınım tabi konuyu karman çorman bir halde bıraktı, tahminen gitti uyudu da. Kafalarında böyle sorular/sorunlarla insanlar nasıl uyur, nasıl uyku tutar ki ben de bir 8 yıl kadar buna kafa yorucam
Ya ne meraklılar konuyu kaynatmaya kizlar akıl verin diyorum hastasın doktora git diyorlar işte bende ortaya düşsem böyle hastasın diyecekler sonrada niye susuyorsun kandırıyorsun trolsun diyorlar 8 senedir suphelenmedim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldumDalga geçecek hiç bisey yok ben bundan önceki yazdiginizda da size hak vermiştim kadın hisseder cunki bunlar yasanmayan şeyler değil insanlar niye sizi suçluyor onuda anlamadım bekleyin sessizce elinize sony bir delil geçene kadar takipte kalin
Tamam ben inandım sana haklısın sen. Şimdi ne yapacaksın peki ?hasta takıntılı dalga geçme başka birsey yok uyumadim 8 sene suphelenmedim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldum, ortaya düşsem aynı böyle hasta takıntılı diyecekler sonrada niye susuyorsun diyorlar, alay geçmeye devam edin konuyu kaynatmaya ne meraklısınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?