• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben esimle gorucu usulu evlendim tamam tanıştık zamanla alıştık evlendik tavsiye üstüne sonra ailesi istemedi beni bunlarla uğraşırken bu kiz gözümden kaçtı ayrı sehirdeydik son seneler samimiyet arttı cenaze hastalık düğünler oldu daha çok gördük bir baktım yavsamalar falan ne oluyor dedim geriyi düşününce meğer baştan beri varmışta ben hengamenin içinde görmemişim var dediğim ilişkileri yok korkumuzdan galiba yok ama gönülleri var bu pisliklerin..
İlişkileri sizden korkularina yok, konusmalara devam ama gönülleri var 😵
Tam Müge bacilik konu bu oraya çık.

iyi de niye 1 hafta sonra açıklama yapsın?
hiç mi yalnız kalmadı bu adam hiç olmadı mesaj var.
Pislik bahane aramıştır direk arayamadi herhalde ortak işlerimiz var ondan bir bahaneyle aramıştır ben giderim diye dusunmustur son gün ekadar

Kadının boyle biseye taktıgına inandım. Olayın dogruluguna degıl.

Zaten olay dogruysa bosanmayacak, ikisini de tehdit ede ede kopek edecek kendine amacı bu.
Yok kız ne tehdit edip işini yaptiracak. Burada yazıyor ama eşine belli ettiğine inanmıyorum.
Çay koyayım mi kocacım diyordur.
Bencede takmış.

Pislik bahane aramıştır direk arayamadi herhalde ortak işlerimiz var ondan bir bahaneyle aramıştır ben giderim diye dusunmustur son gün ekadar

o zaman sürekli görüşmüyorlar.
sen ilişkiden değil de birbirlerine karşı ilgileri olduğundan şüpheleniyorsun.

Bazı insanlar karşısındaki insani assagilayici konuşunca havalı zeki üstün falan olduğunu zannediyorlar fazla takılmayın ben inanıyorum size supheleniyorsunuz ve ben doğru olduğuna inanıyorum bisey duyduğunuzu söylerseniz veya ima ederseniz daha temkinli olacaktır bisey belli etmeyin
Ya akıl verin diyorum takıntılı hasta diyorlar sikayet edip hesaplarımı kapattıriyorlar, hastasın diyorlar ortaya düşsem aynı böyle hasta takıntılı dicekler susuyorum bu sefer trolsun niye anlatamıyorsun anlat ailene diyorlar yalan diyorlar hem inanmayıp hem anlat diyorlar

o zaman sürekli görüşmüyorlar.
sen ilişkiden değil de birbirlerine karşı ilgileri olduğundan şüpheleniyorsun.
Vay ağzınıza sağlık bunu kastediyorum evet iliski yok m çünkü gözler üstlerinde ben kiza ve esime gözüm üstünüzde imaji verdim asla erkek kardeşime belli etmeden, ama bir bakıyorum uzun süren sessizlikler giriyor araya bir de bakıyorum hiç uzak şehirlerde değilmişiz gibi biraradeyken.. Yani açıklama nedir Allah aşkına resmen üzüntü duymuslar

Ya işte tamam mesaj var bir iki yavşak mesajlar var esimden kiza kızdan esime ama akrabayiz yaaa deyip beni suçlu gosteririler
Enişte ve gelin arasında akrabalık olmaz, her ikiside o aileye gelen el insanları, tesadüfen karşılaşan kişiler...
Aralarında diyalog olması bile hoş değil.
Neden abinle çözmüyorsun bu meseleyi?
Yengenin telefon dökümünü çıkarsın sessiz sedasız, bi baksın bakalım, neymiş ne değilmiş, arama varsa sorsun hesabını..

Vay ağzınıza sağlık bunu kastediyorum evet iliski yok m çünkü gözler üstlerinde ben kiza ve esime gözüm üstünüzde imaji verdim asla erkek kardeşime belli etmeden, ama bir bakıyorum uzun süren sessizlikler giriyor araya bir de bakıyorum hiç uzak şehirlerde değilmişiz gibi biraradeyken.. Yani açıklama nedir Allah aşkına resmen üzüntü duymuslar

bunun ispatı zor ama.
mesela bir aradayken kardeşin şüphelenmiyor mu hiç?

Ya akıl verin diyorum takıntılı hasta diyorlar sikayet edip hesaplarımı kapattıriyorlar, hastasın diyorlar ortaya düşsem aynı böyle hasta takıntılı dicekler susuyorum bu sefer trolsun niye anlatamıyorsun anlat ailene diyorlar yalan diyorlar hem inanmayıp hem anlat diyorlar
İyi de burada size yalancı, trol demeleri neden bu durumu ailenize anlatmanıza engel teşkil ediyor.
Ben konularınızı ilk okuduğum günde beri aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum.
Siz somut bir delil bekliyorsunuz ama bunca zamandır bu delile ulaşamadınız. Birilerinin size inanıp inanmaması çokta mühim değil, inanmayan inanmasın, bu iğrençliği yaşamayı neden kendinize reva görüyorsunuz.

İsi söyleyerek konuşuyorlarsa daha abes, kesin bir durum var.
Ben eniştemle konuşmak zorunda kalsam enişte yada abi diye hitap ederim mesela

ya zaten bu kadın daha önce geline açık açık söylemişti. hoş değil mesajlaşmanız falan diye. hangi kadın böyle bir ayardan sonra adamı bir daha arar?

İyi de burada size yalancı, trol demeleri neden bu durumu ailenize anlatmanıza engel teşkil ediyor.
Ben konularınızı ilk okuduğum günde beri aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum.
Siz somut bir delil bekliyorsunuz ama bunca zamandır bu delile ulaşamadınız. Birilerinin size inanıp inanmaması çokta mühim değil, inanmayan inanmasın, bu iğrençliği yaşamayı neden kendinize reva görüyorsunuz.
İntikam galiba ben gorucu usulu evlendim. Tavsiye üstüne anlaştık oldu ama ailesi istemedi beni o hengamede bu kızı gözümden kaçırmışım. Simdi dikkatimi çekti ama öncelerdede birseylerde varmış şimdi gelio aklıma, ben de inadım inat dicem o bana kötülük yapıyorsa bana ve aileme bende parasını yiyip safa yatacam icim acıcak ama bilmiyorum işte🤯😥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back