Parasını yicem icecem Biraz daha safa yatacam al sana kötülük böyle olurSimdı de görme. Nasılsa bosanmayacaksın. Bak hayatına.
İlişkileri sizden korkularina yok, konusmalara devam ama gönülleri varBen esimle gorucu usulu evlendim tamam tanıştık zamanla alıştık evlendik tavsiye üstüne sonra ailesi istemedi beni bunlarla uğraşırken bu kiz gözümden kaçtı ayrı sehirdeydik son seneler samimiyet arttı cenaze hastalık düğünler oldu daha çok gördük bir baktım yavsamalar falan ne oluyor dedim geriyi düşününce meğer baştan beri varmışta ben hengamenin içinde görmemişim var dediğim ilişkileri yok korkumuzdan galiba yok ama gönülleri var bu pisliklerin..
Pislik bahane aramıştır direk arayamadi herhalde ortak işlerimiz var ondan bir bahaneyle aramıştır ben giderim diye dusunmustur son gün ekadariyi de niye 1 hafta sonra açıklama yapsın?
hiç mi yalnız kalmadı bu adam hiç olmadı mesaj var.
Yok kız ne tehdit edip işini yaptiracak. Burada yazıyor ama eşine belli ettiğine inanmıyorum.Kadının boyle biseye taktıgına inandım. Olayın dogruluguna degıl.
Zaten olay dogruysa bosanmayacak, ikisini de tehdit ede ede kopek edecek kendine amacı bu.
Parasını yicem icecem Biraz daha safa yatacam al sana kötülük böyle olur
Parasını yicem icecem Biraz daha safa yatacam al sana kötülük böyle olur
Daha once tehdit etmıs ikisini de kendısı dedıYok kız ne tehdit edip işini yaptiracak. Burada yazıyor ama eşine belli ettiğine inanmıyorum.
Çay koyayım mi kocacım diyordur.
Bencede takmış.
Burda inanmasak ne fark eder yaşayan sensin. Anlat o zaman gerçekse ama sende emin olamıyorsun dmiYa bilmiyorum ki sikayet edip kapattiriyorlar trolsun deyip duruyorlar inanmıyorlar sonra niye susuyirsun ailene anlat diyorlar hem inanmiyorlar hem anlat diyorlar ya
Ay güleceğim gulemiyorum surda güleyimAynen kotuluk öyle olur.
Pislik bahane aramıştır direk arayamadi herhalde ortak işlerimiz var ondan bir bahaneyle aramıştır ben giderim diye dusunmustur son gün ekadar
Ya akıl verin diyorum takıntılı hasta diyorlar sikayet edip hesaplarımı kapattıriyorlar, hastasın diyorlar ortaya düşsem aynı böyle hasta takıntılı dicekler susuyorum bu sefer trolsun niye anlatamıyorsun anlat ailene diyorlar yalan diyorlar hem inanmayıp hem anlat diyorlarBazı insanlar karşısındaki insani assagilayici konuşunca havalı zeki üstün falan olduğunu zannediyorlar fazla takılmayın ben inanıyorum size supheleniyorsunuz ve ben doğru olduğuna inanıyorum bisey duyduğunuzu söylerseniz veya ima ederseniz daha temkinli olacaktır bisey belli etmeyin
Vay be snz şaşırttın beni. Korkulur senden hadi ye bakalım paraları.Daha once tehdit etmıs ikisini de kendısı dedı
Vay ağzınıza sağlık bunu kastediyorum evet iliski yok m çünkü gözler üstlerinde ben kiza ve esime gözüm üstünüzde imaji verdim asla erkek kardeşime belli etmeden, ama bir bakıyorum uzun süren sessizlikler giriyor araya bir de bakıyorum hiç uzak şehirlerde değilmişiz gibi biraradeyken.. Yani açıklama nedir Allah aşkına resmen üzüntü duymuslaro zaman sürekli görüşmüyorlar.
sen ilişkiden değil de birbirlerine karşı ilgileri olduğundan şüpheleniyorsun.
Enişte ve gelin arasında akrabalık olmaz, her ikiside o aileye gelen el insanları, tesadüfen karşılaşan kişiler...Ya işte tamam mesaj var bir iki yavşak mesajlar var esimden kiza kızdan esime ama akrabayiz yaaa deyip beni suçlu gosteririler
İsim söyleyerek konuşuyorlarsa daha abes, kesin bir durum var.İsmini söyleyerek konuşuyor esim ben evde yokum sanarak
Vay ağzınıza sağlık bunu kastediyorum evet iliski yok m çünkü gözler üstlerinde ben kiza ve esime gözüm üstünüzde imaji verdim asla erkek kardeşime belli etmeden, ama bir bakıyorum uzun süren sessizlikler giriyor araya bir de bakıyorum hiç uzak şehirlerde değilmişiz gibi biraradeyken.. Yani açıklama nedir Allah aşkına resmen üzüntü duymuslar
İyi de burada size yalancı, trol demeleri neden bu durumu ailenize anlatmanıza engel teşkil ediyor.Ya akıl verin diyorum takıntılı hasta diyorlar sikayet edip hesaplarımı kapattıriyorlar, hastasın diyorlar ortaya düşsem aynı böyle hasta takıntılı dicekler susuyorum bu sefer trolsun niye anlatamıyorsun anlat ailene diyorlar yalan diyorlar hem inanmayıp hem anlat diyorlar
bunun ispatı zor ama.
mesela bir aradayken kardeşin şüphelenmiyor mu hiç?
Oluyor evet
İsi söyleyerek konuşuyorlarsa daha abes, kesin bir durum var.
Ben eniştemle konuşmak zorunda kalsam enişte yada abi diye hitap ederim mesela
İntikam galiba ben gorucu usulu evlendim. Tavsiye üstüne anlaştık oldu ama ailesi istemedi beni o hengamede bu kızı gözümden kaçırmışım. Simdi dikkatimi çekti ama öncelerdede birseylerde varmış şimdi gelio aklıma, ben de inadım inat dicem o bana kötülük yapıyorsa bana ve aileme bende parasını yiyip safa yatacam icim acıcak ama bilmiyorum işteİyi de burada size yalancı, trol demeleri neden bu durumu ailenize anlatmanıza engel teşkil ediyor.
Ben konularınızı ilk okuduğum günde beri aralarında bir şey olduğunu düşünüyorum.
Siz somut bir delil bekliyorsunuz ama bunca zamandır bu delile ulaşamadınız. Birilerinin size inanıp inanmaması çokta mühim değil, inanmayan inanmasın, bu iğrençliği yaşamayı neden kendinize reva görüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?