İkisinede söyledimya zaten bu kadın daha önce geline açık açık söylemişti. hoş değil mesajlaşmanız falan diye. hangi kadın böyle bir ayardan sonra adamı bir daha arar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisinede söyledimya zaten bu kadın daha önce geline açık açık söylemişti. hoş değil mesajlaşmanız falan diye. hangi kadın böyle bir ayardan sonra adamı bir daha arar?
Geline söylemeyecek abisine söyleyecek,ya zaten bu kadın daha önce geline açık açık söylemişti. hoş değil mesajlaşmanız falan diye. hangi kadın böyle bir ayardan sonra adamı bir daha arar?
İkisinede söyledim
Bosanmayacakpeki ispatlayabilsen ne yapacaksın?
Abinin parasını da o kadına yedir, inada devam etİntikam galiba ben gorucu usulu evlendim. Tavsiye üstüne anlaştık oldu ama ailesi istemedi beni o hengamede bu kızı gözümden kaçırmışım. Simdi dikkatimi çekti ama öncelerdede birseylerde varmış şimdi gelio aklıma, ben de inadım inat dicem o bana kötülük yapıyorsa bana ve aileme bende parasını yiyip safa yatacam icim acıcak ama bilmiyorum işte
Geline söylemeyecek abisine söyleyecek,
Evli iken böyle bir pisliğe karışan kadının abisinin koynuna girmesini nasıl kabul eder..
Hadi kendi midesiz, kocasını kabul ediyor diyelim.
Kendi yuvası yıkılmasın diye abisine reva gördüğüne bak..
Bu ülkedeki evlilik kavramı çok yanlış anlaşılıyor, aynı evde yaşamak evlilik devam mı etmiş oluyor, ben kocama içten içten kon duyarken çocuklarım bunu hissetmeyip mutlu mesut mu yaşıyor?
Herkeste akıl var ama bazılarında mantık var maalesef
Bosanmayacak
Biz gorucu usulu evlendik ben sevdim esimi ama hep aklımda acaba o gerçekten istedimi beni yoksa yaşım geliyor diye hadi evlenimmi dedi dedim şimdi sesini öyle mutlu duyunca kalbim yandı aslında soğuğum adama diyordum ama içim acıdıama sadece şüphe var ortada.
böyle hissediyorum dese ikisi de inkar edecek.
bu sefer aile içinde de takıntılı manyağa çıkacak adı.
Kotuluk denecek kadar kocanızın parası varsa tabi yiyip için hatta kenarda para da biriktirin söylemeden ama safa yatmak eşinize degil tamamen kendinize kötülük oluyor :)Parasını yicem icecem Biraz daha safa yatacam al sana kötülük böyle olur
Kac saattir neden duydun da hesap sormadn diyoruz cvp vermiyor bir de inatla boşanmayı o parasını yiyeceğini söylüyoröyle mi dedi?
o zaman bu şüphenin cevabını öğrenmeye gerek yok ki.
=
Biz gorucu usulu evlendik ben sevdim esimi ama hep aklımda acaba o gerçekten istedimi beni yoksa yaşım geliyor diye hadi evlenimmi dedi dedim şimdi sesini öyle mutlu duyunca kalbim yandı aslında soğuğum adama diyordum ama içim acıdı
Ciddi bir fark var yani özel okul devlet okulu en basit örnek, durumum iyi, erkek kardeşim orta, onlarda erkek kardeşim çok sevdi kizda 22 yaşındaydı o da tabi istedi ki oldu, aramizda kızla 7 yaş var onlar tanışarak evlendi erkek kardeşim çok istedi amaİki sorum olacak:
1)Sizin eşinizin maddi durumu Erkek kardeşinizden daha iyi mi ? Bu iki erkeğin maddi varlıkları arasında ciddi bir fark var mı?
2) Kardeşiniz ve eşi de görücü usulü mü evlendiler?
Konuşma da var diyor, yüz yüze iken de laf gönderme var demiş önceki konusunda..ama sadece şüphe var ortada.
böyle hissediyorum dese ikisi de inkar edecek.
bu sefer aile içinde de takıntılı manyağa çıkacak adı.
Böyle diyerek kendini kandırma . Hangi kadın kabul edebilir böyle bişeyi ya şaka mısınız siz . Parasını yiyerek bu olayları gizleyerek kocana değil kendine ve kardeşine kötülük yapmıs oluyosun. Madem böyle bişey var ispatla al donuna kadar öyle ye parasını . Böyle bi ahlaksızlığı nasıl sindirir bi insan . Sizin de sorunlarınız var bence kusura bakmayınİntikam galiba ben gorucu usulu evlendim. Tavsiye üstüne anlaştık oldu ama ailesi istemedi beni o hengamede bu kızı gözümden kaçırmışım. Simdi dikkatimi çekti ama öncelerdede birseylerde varmış şimdi gelio aklıma, ben de inadım inat dicem o bana kötülük yapıyorsa bana ve aileme bende parasını yiyip safa yatacam icim acıcak ama bilmiyorum işte
İspat edersem yüreğime çok koyacak kaçtığım bu sondan tabiki o zaman kacamayacagimtamam da ispatlarsan boşanmayacak mısın?
Sizden önce tanışıyorlar mıydı eşiniz ve yengeniz. Belki sizinle evlenmeden önce aralarında birşey vardı sonra da unutamadılar.İkisinede söyledim