• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enteresan gelecek ama, ben inandım 😌
Olay gercek olmayabilir kıskanclıktan kafasında kuruyor olabılır ama, Sekız senedir buna taktıgına inandım 🤣
Tedavi ol diyoruz kabul etmiyor ne yapalım 🤷 böyle böyle daha çok sekiz seneleri devirir, yatakta uyuyor numarası yapar🤦‍♀️

Ahirete bıraktı isini konu sahıbı.....
Konu sahıbının ahirete bıraktıgı mevzuyu bizde burda bırakalım 🤣🤣🤣

Cunku neden odadan cıkmadın sorusunu cevaplamadı...
Mugeanım gıbı aramama hakkımı kullanıyorum.... 🤣🤣🤣
Konuyu ahirete bıraktı ama yanlış mesajdan hareketle bıraktı işin ilginci 🤭 desenize bırakası varmış, bir 8 yıl da öyle bıraksın, 8 yıl sonra görüşürüz artık tekrar 😂

Konuyu ahirete bıraktı ama yanlış mesajdan hareketle bıraktı işin ilginci 🤭 desenize bırakası varmış, bir 8 yıl da öyle bıraksın, 8 yıl sonra görüşürüz artık tekrar 😂
Zaman asımı yazdı arkadas demin haklıydı, zaman asımı diye bisey var

Hayatı kendine zehir ederek sekiz degıl daha onsekiz sene gecırır konu sahıbı.
Cunku aradıgı cevap degıl, onay.
Evet haklısın var oyle bisey denmesi.

Su yazdıklarını ciddi ciddi yasayan kadın hesabını ahirete bırakır mı, kıcına vurur tekmeyi adamın sen sag ben selamet der.

Sayenizde guzel ve eglencelı bi aksam gecırdım kızlar, konusahıbıne buyuzden tesekkur edebilirim ama🤣

]Konuyu kaynamaya ne meraklısınız ya.. Biliyordum böyle olacağını.. Evet hasta takıntılıyım oldumu şimdi ortaya dusup bunları söylersen aynı sizin dediğiniz gibi hasta ve takıntılı doktora görün diyecekler işte aynı böyle,, ondan susuyorum zaten bende, 8 yildir suphelenmedim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince gözümden kaçan şeyler oldu öyle yazmışım, tesekurler dalga geçtiğiniz için..

Su yazdıklarını ciddi ciddi yasayan kadın hesabını ahirete bırakır mı, kıcına vurur tekmeyi adamın sen sag ben selamet der.

Sayenizde guzel ve eglencelı bi aksam gecırdım kızlar, konusahıbıne buyuzden tesekkur edebilirim ama🤣

Hala burda mısın çık çık :)
Bu konu sahibi ahirete bıraktığı an hiç birşey yapmayacağını anlamış olman lazımdı 😏

konu sahibine ben de minnettarım sizler sebebiyle 😍 bir de şaşkınım tabi konuyu karman çorman bir halde bıraktı, tahminen gitti uyudu da. Kafalarında böyle sorular/sorunlarla insanlar nasıl uyur, nasıl uyku tutar ki 🤔 ben de bir 8 yıl kadar buna kafa yorucam 😏

Dalga geçecek hiç bisey yok ben bundan önceki yazdiginizda da size hak vermiştim kadın hisseder cunki bunlar yasanmayan şeyler değil insanlar niye sizi suçluyor onuda anlamadım bekleyin sessizce elinize sony bir delil geçene kadar takipte kalin

Cidden konusunu bıraktı gitti mi 🥴 kafalarında böyle sorular olan insanlar nasıl uyuyor bununla ilgili 8 yol Bilgi topluycam

valla da bıraktı konuyu gitti 😏 uyku da tutuyor kafalarda böyle şeyler dönerken helal ya hu

konu sahibine ben de minnettarım sizler sebebiyle 😍 bir de şaşkınım tabi konuyu karman çorman bir halde bıraktı, tahminen gitti uyudu da. Kafalarında böyle sorular/sorunlarla insanlar nasıl uyur, nasıl uyku tutar ki 🤔 ben de bir 8 yıl kadar buna kafa yorucam 😏
hasta takıntılı dalga geçme başka birsey yok uyumadim 8 sene suphelenmedim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldum, ortaya düşsem aynı böyle hasta takıntılı diyecekler sonrada niye susuyorsun diyorlar, alay geçmeye devam edin konuyu kaynatmaya ne meraklısınız ya

Dalga geçecek hiç bisey yok ben bundan önceki yazdiginizda da size hak vermiştim kadın hisseder cunki bunlar yasanmayan şeyler değil insanlar niye sizi suçluyor onuda anlamadım bekleyin sessizce elinize sony bir delil geçene kadar takipte kalin
Ya ne meraklılar konuyu kaynatmaya kizlar akıl verin diyorum hastasın doktora git diyorlar işte bende ortaya düşsem böyle hastasın diyecekler sonrada niye susuyorsun kandırıyorsun trolsun diyorlar 8 senedir suphelenmedim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldum

hasta takıntılı dalga geçme başka birsey yok uyumadim 8 sene suphelenmedim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldum, ortaya düşsem aynı böyle hasta takıntılı diyecekler sonrada niye susuyorsun diyorlar, alay geçmeye devam edin konuyu kaynatmaya ne meraklısınız ya
Tamam ben inandım sana haklısın sen. Şimdi ne yapacaksın peki ?
Bizde inandık şimdiki adım ne ?
Haydi inanlar elime mum diksin bakalım biz inanınca ne olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back