Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

Çok dilim varmıyor yılların birikimi içimin yandığı başka kadınlar gibi onun parasını yeseydim diyorum bende kazanıyorum deyip hiç yemedim gezmedim alışveriş yok olsa da kendim paramla
Kuzum bundan sonra benden sana tavsiye asla ama asla isteklerini erteleme, ne istiyorsan al.
Çocuklarına da kendine de.
Birikimini de yap

Akılsız adamı boşamak gerek. Ama diyorsunuz çocuklar küçük kiralar yüksek vs vs. Bahane bunlar. Kumarbaz herifle oturmak daha mı kolay geliyor size?
Inanın şartlar müsait olsa giderdim.
Annemin yanına gitsem olur tek ama orda tayin çıkmaz bana anca oranın köyünde 2 çocukla tek köyde olmaz burda kiraya çıksam bütün maaş kiraya çaresizim

Inanın şartlar müsait olsa giderdim.
Annemin yanına gitsem olur tek ama orda tayin çıkmaz bana anca oranın köyünde 2 çocukla tek köyde olmaz burda kiraya çıksam bütün maaş kiraya çaresizim
Çocukla köyde neden olmasın? Kuş uçmaz kervan geçmez yerlere de tayin çıkabiliyor. Ya da annenizle beraber başka yere gidin,tayin çıkabilen bir yere

Çocukla köyde neden olmasın? Kuş uçmaz kervan geçmez yerlere de tayin çıkabiliyor. Ya da annenizle beraber başka yere gidin,tayin çıkabilen bir yere
Annem hasta kardeşlerim hasta olur diye bu sene yanıma göndermedi.
Kocam çok pişman gitme diye yalvardı ben de biraz daha pars kazanayım ortada işimi bırakmayim diye bekledim

Annem hasta kardeşlerim hasta olur diye bu sene yanıma göndermedi.
Kocam çok pişman gitme diye yalvardı ben de biraz daha pars kazanayım ortada işimi bırakmayim diye bekledim
Önünde sonunda gidecekseniz tamam. Ama oturmaya devam edecekseniz kendinize ve çocuklarınıza zarar verirsiniz aklınızda olsun. Böyle gereksiz adamlara yaslanmayın

Benim de

Eşinizden bir b.k olmaz üzgünüm. Adam gibi bir erkek olsaydı parayı naftalinleyeceğine ailesiyle oturacağı güzel bir ev alırdı. Onun yerine gitmiş borsa oynamış ayrıca da dangalak ve açgözlü. Berbat bir karakter, bu adamdan hiçbir beklentiniz olmasın. ben olsam kaybettiği paranın yarısını talep ederdim onunla kendime araba alırdım ya da ev taksid yapardım bunu da boşardım. zaten kötü davranıyordu demişsiniz. O paranın yarısı sizin gitsin getirsin şerefsiz.

Zaten hep araba almak istedim bırakmadı araba alirsan yarısını sen ver diyecem çünkü küçük bi meblağ borsada hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…