Çok dilim varmıyor yılların birikimi içimin yandığı başka kadınlar gibi onun parasını yeseydim diyorum bende kazanıyorum deyip hiç yemedim gezmedim alışveriş yok olsa da kendim paramlaNe kadar bir meblağ bu
Çok dilim varmıyor yılların birikimi içimin yandığı başka kadınlar gibi kendi parama dokunmayıp onun parasını yeseydim diyorum bende kazanıyorum deyip hiç yemedim gezmedim alışveriş yok olsa da kendim paramlaNe kadar bir meblağ bu
Kuzum bundan sonra benden sana tavsiye asla ama asla isteklerini erteleme, ne istiyorsan al.Çok dilim varmıyor yılların birikimi içimin yandığı başka kadınlar gibi onun parasını yeseydim diyorum bende kazanıyorum deyip hiç yemedim gezmedim alışveriş yok olsa da kendim paramla
Inanın şartlar müsait olsa giderdim.Akılsız adamı boşamak gerek. Ama diyorsunuz çocuklar küçük kiralar yüksek vs vs. Bahane bunlar. Kumarbaz herifle oturmak daha mı kolay geliyor size?
Çocukla köyde neden olmasın? Kuş uçmaz kervan geçmez yerlere de tayin çıkabiliyor. Ya da annenizle beraber başka yere gidin,tayin çıkabilen bir yereInanın şartlar müsait olsa giderdim.
Annemin yanına gitsem olur tek ama orda tayin çıkmaz bana anca oranın köyünde 2 çocukla tek köyde olmaz burda kiraya çıksam bütün maaş kiraya çaresizim
Borsa dolandırıcılari ne? Bi tane borsa yok mu?Arkadaşım kendi hesabından mı yaptı yatırımlarını yoksa borsa dolandırıcılarına mı yolladı borsayla ugraştıgım için soruyorum
Annem hasta kardeşlerim hasta olur diye bu sene yanıma göndermedi.Çocukla köyde neden olmasın? Kuş uçmaz kervan geçmez yerlere de tayin çıkabiliyor. Ya da annenizle beraber başka yere gidin,tayin çıkabilen bir yere
Hani kaldıraç bire 10 kat diye bir sürü şey var bi sayfa çıkmış salak kocam kanmış bana sen borsadan ne anlarsın diyordu bide kibir gibi kötü ahlakı coktuBorsa dolandırıcılari ne? Bi tane borsa yok mu?
Önünde sonunda gidecekseniz tamam. Ama oturmaya devam edecekseniz kendinize ve çocuklarınıza zarar verirsiniz aklınızda olsun. Böyle gereksiz adamlara yaslanmayınAnnem hasta kardeşlerim hasta olur diye bu sene yanıma göndermedi.
Kocam çok pişman gitme diye yalvardı ben de biraz daha pars kazanayım ortada işimi bırakmayim diye bekledim
access muhtemelen telegram üzerinden hisse senedi pazarlayanların sayfasına bulaştı.Borsa dolandırıcılari ne? Bi tane borsa yok mu?
Ahhhhh kaldıraçlı işlemlere bulaşmış şimdi anladımHani kaldıraç bire 10 kat diye bir sürü şey var bi sayfa çıkmış salak kocam kanmış bana sen borsadan ne anlarsın diyordu bide kibir gibi kötü ahlakı coktu
Hisse değil oyun kumar gibi 1 ay geçti yüzüne bakmıyorum haram parayı nasıl bize düşündün dedimElinde lotlar duruyor mu?
Hangi hisseleri almış?
Size yalan söylüyor olabilir mi?
Siz kac yasindasiniz?Hisse değil oyun kumar gibi 1 ay geçti yüzüne bakmıyorum haram parayı nasıl bize düşündün dedim
Benim deBu siteyi hep takip ederdim dertlenince de bir derdim var formunu takip etmeye başladım ve yeni üye oldum.
8 sene olacak evliyim 2 çocugum var, calısan bir bayanım şukur.Eşim bekarlığından beri para biriktiriyor, benim hesabım ayrı yıllardır ev alma hayalim vardı eşim hep ev gösterir ama almazdı ben de hep acele etmesini isterdim o hep agırdan alırdı.Ben isteseydim kendim kredi cekerdim alırdım ama o zamanda o rahat edecek, ben ev cocuk kredi hepsini ben yuklenecek ve stres cekecektim bu yuzden almadım.Ama bazen diyorum cekseydim cunku su an bütün planlar mahvolmus durumda kocam yuzunden.Ev fiyatrları son ıkı senedir uctu ve bizim paramzı dövizde olsa da kuş oldu.Kocamın birikimi ıse dolandırıcı sayfasında oyun oynamıs ve cok buyuk bir meblag anadoluda bir ev parasını kaptırmış ve benden ızınsız sormadan yapması beni daha büyük hayal kırıklığına ugrattı.1 ay gecti ama ne neşem ne enerjim ne umudum kaldı.Bosanmayı bile düşündüm yaptığı guven kırıcılığı sebebiyle ama çocuklar küçük kiralar çok yüksek.İşi bırakıp anneme gideyim dedim cocuğun okulu benim işim tam ortada bırakılıp gidilecek bi iş değil.Böyle kalakaldım eşimle ne konuşuyorum eskısı gibi işlerini yapmıyorum oda eskisi gibi bağırığ çağırmıyor beni üzmüyor evde kavga yok tek olumlu tarafı bu.
Herkese anlatılacak bişey de değil bazı yakınlarıma anlattım ama kalbime bi ağırlık çöküyor çok ağlıyorum hala buralarda ev desen yok nerde yaşayacağım nerde calışacağım cok mutsuzum içimden hiçbir sey yapmak gelmiyor hepsi kocamın suçu 2 yıl önce kredisiz bile ev alabilirdik siteden hep bekledi almadı sonunda o para da gitti caresizim....
36Siz kac yasindasiniz?
kocam mühendis ben öğretmen çok firsat geçti özellikle son 3 sene çok kolay ev alabilirdik almıyordu büyük ihtimall parasına kıyamıyordu ve uzun süre kredi odemek istemiyordu o giden parada başta eşim ve ailesi ve bir-çok kişi göz koymuştu Allah kimseye nasıp etmedi
Ev bakıp gösterip almamak niye peki benim mi kredi çekmemi istedi acaba.
Evimiz kira ve çıktığımızda çok yüksek olacak bir maaş kadar çok üzgünüm
Zaten hep araba almak istedim bırakmadı araba alirsan yarısını sen ver diyecem çünkü küçük bi meblağ borsada halaEşinizden bir b.k olmaz üzgünüm. Adam gibi bir erkek olsaydı parayı naftalinleyeceğine ailesiyle oturacağı güzel bir ev alırdı. Onun yerine gitmiş borsa oynamış ayrıca da dangalak ve açgözlü. Berbat bir karakter, bu adamdan hiçbir beklentiniz olmasın. ben olsam kaybettiği paranın yarısını talep ederdim onunla kendime araba alırdım ya da ev taksid yapardım bunu da boşardım. zaten kötü davranıyordu demişsiniz. O paranın yarısı sizin gitsin getirsin şerefsiz.
Cok gencsiniz, hayatinizi yeniden kurun