Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

Eşinizin yaptığı şey kumar ve kumar uyuşturucudan beter bir bağımlılık. Şuan kaybettiği için suçluluk psikolojisiyle sesi çıkmıyor ama azıcık durumu düzelse yine aynısını yapacak. Boşanın veya boşanmayın diyemem ama boşanmazsanız bu durum sürekli devam edecek. Bunu bilerek hayatınızı çizin bence.

Zaten hep araba almak istedim bırakmadı araba alirsan yarısını sen ver diyecem çünkü küçük bi meblağ borsada hala

Parayı iste konu sahibesi gerekirse çirkefleş. Bu dangalak adam çoluğun çocuğun parasını kumarda yiyip bitirecek belli ki. Cidden boşanmayı düşün ama ne olursa olsun parayı al elinden.

Eşinizin yaptığı şey kumar ve kumar uyuşturucudan beter bir bağımlılık. Şuan kaybettiği için suçluluk psikolojisiyle sesi çıkmıyor ama azıcık durumu düzelse yine aynısını yapacak. Boşanın veya boşanmayın diyemem ama boşanmazsanız bu durum sürekli devam edecek. Bunu bilerek hayatınızı çizin bence.
Tek çare maaşıni bir borcs krediye bağlatmak ama nasıl artık onun birikimine güvenmiyorum

Borsa dolandırıcılari ne? Bi tane borsa yok mu?

access muhtemelen telegram üzerinden hisse senedi pazarlayanların sayfasına bulaştı.
Lotlar elinde dursaydı satmasın derdim ama onlara yollamış sanırım konu sahibesi o şekilde yazdı çünkü
Yok yok, benim anladığım para kazandırma vaadi veren dolandırıcı sitelerden birine denk gelmiş, 1 koy 10 al paran katlansın yalanlarına kanıp tüm birikimini bu kişilere göndermiş.
Hisse vs alınmamış, bu nitelikli dolandırıcılar çok janjanlı site kuruyorlar, coin, hisse, forex gibi yatırım enstrümanlarından çok kazanılacağına dair vaadler veriliyor, öyle tanıtımlar yazılar oluyor ki para hırsında varsa cezbediyor, bilmiyor olamazsınız kripto para siteleri vardı hani milleti dolandırıp yurtdışına kaçtılar, onlar gibi bir yer konu sahibesinin bahsettiği, nitelikli dolandırıcılık yapılmış, tek mağdur huzun98’ler değildir birçok mağdurları vardır, dava açarlarsa bir şansları olabilir belki.

Geçmiş olsun H huzun98 , sıkmayın canınızı Allah büyüktür sizin ve evlatlarınızın hürmetine bir yerden kapı açılır evinizde olur huzurunuzda inşallah🙏

Kendini akıllı sanan eşiniz o kadar biliyordu madem keşke sizden sakındığı parayı direkt borsadan hisse alarak değerlendirseydi böyle olmazdı, aklı elin dolandırıcılarına para kaptırmaya yetmiş ağır mı oldu bilmiyorum lakin sizden çocuklarınızdan sakındığı para böyle gider işte.

Son düzenleme:
Yok yok, benim anladığım para kazandırma vaadi veren dolandırıcı sitelerden birine denk gelmiş, 1 koy 10 al paran katlansın yalanlarına kanıp tüm birikimini bu kişilere göndermiş.
Hisse vs alınmamış, bu nitelikli dolandırıcılar çok janjanlı site kuruyorlar, coin, hisse, forex gibi yatırım enstrümanlarından çok kazanılacağına dair vaadler veriliyor, öyle tanıtımlar yazılar oluyor ki para hırsında varsa cezbediyor, bilmiyor olamazsınız kripto para siteleri vardı hani milleti dolandırıp yurtdışına kaçtılar, onlar gibi bir yer konu sahibesinin bahsettiği, nitelikli dolandırıcılık yapılmış, tek mağdur huzun95’ler değildir birçok mağdurları vardır, dava açarlarsa bir şansları olabilir belki.

Geçmiş olsun H huzun98 , sıkmayın canınızı Allah büyüktür sizin ve evlatlarınızın hürmetine bir yerden kapı açılır evinizde olur huzurunuzda inşallah🙏

Kendini akıllı sanan eşiniz o kadar biliyordu madem keşke sizden sakındığı parayı direkt borsadan hisse alarak değerlendirseydi böyle olmadı, aklı elin dolandırıcılarına para kaptırmaya yetmiş ağır mı oldu bilmiyorum lakin sizden çocuklarınızdan sakındığı para böyle gider işte.
Zamanında araba aldırdım burnumdan getirdi gitti sattı şimdi o araba 1 milyona yakın ahımi aldi olan hepimize oldu hayallerim yıkıldı

Ya kolay para kazanmak diye bir şey yok,yok işte.Kumar oynamaktan hiç farkı yok kocanizin yaptığı şeyin.Koca koca eğitimli,akli başında olması gereken adamlar nasıl düşüyor böyle tuzaklara,aklım almıyor.

Zamanında araba aldırdım burnumdan getirdi gitti sattı şimdi o araba 1 milyona yakın ahımi aldi olan hepimize oldu hayallerim yıkıldı
Üzülme demek kolay biliyorum ama kendinizi çocuklarınızı düşünün, sağlığınız bozulur üzüntüden, gönülden inanıyorum Allah bir yol gösterecek bir kapı açacaktır size, eşinizin yaptığını unutmayın ve bundan sonra sizde ona göre hareket edin, ev alma imkanı mı oldu sizin üzerinize olsun, para mı birikecek sizin hesabınızda olsun, bugün aynı parası olsa yine farklı bir şey yapmayacaktır çünkü, şu an sesi çıkmıyorsa parası kalmadı kuyruğu kısıldı, tekrar birikimi olsa aslan kesilecek, eskiler der ya biti kanlandı diye işte öyle biti kanlanır o yüzden siz birikimlerinizi, mal mülk edinme planlarınızı hep kendiniz ve çocuklarınız üzerinden düşünün.

Üzülme demek kolay biliyorum ama kendinizi çocuklarınızı düşünün, sağlığınız bozulur üzüntüden, gönülden inanıyorum Allah bir yol gösterecek bir kapı açacaktır size, eşinizin yaptığını unutmayın ve bundan sonra sizde ona göre hareket edin, ev alma imkanı mı oldu sizin üzerinize olsun, para mı birikecek sizin hesabınızda olsun, bugün aynı parası olsa yine farklı bir şey yapmayacaktır çünkü, şu an sesi çıkmıyorsa parası kalmadı kuyruğu kısıldı, tekrar birikimi olsa aslan kesilecek, eskiler der ya biti kanlandı diye işte öyle biti kanlanır o yüzden siz birikimlerinizi, mal mülk edinme planlarınızı hep kendiniz ve çocuklarınız üzerinden düşünün.
haklisiniz param var diye hep kibirliydi kötüydu

Çok dilim varmıyor yılların birikimi içimin yandığı başka kadınlar gibi onun parasını yeseydim diyorum bende kazanıyorum deyip hiç yemedim gezmedim alışveriş yok olsa da kendim paramla
Bunları yapmışsın üstelik 'en azından artık bağır çağır yapmıyor' dediğine göre adam eve bir kuruş katkısı yokken , eminim çocuklara eşit bakıp yemek de yapamazken , ütüleri vs halletmezken bir de bağır çağır can sıkıyordu.
Bu adamın artı tarafı ne ki? Bunca sene koca kahrı çekmiş,elin adamını beslemişsiniz. Size de tüm malını mülkünü dolandırıcıya kaptirarak teşekkür etmiş - ki inşallah dolandırıcıya kaptırmıştır. Parasına dokunmayın - bosanirsaniz hakkınız olmasın diye sizden gizli yatırım yapmış da olabilir. KK'da örneği çok. Hatta benim yakın arkadaşımın sevgilisinin babası kendi ülkelerinden ev Alicam diye evin tüm birikimini ve çocuklarının parasını almış, demiş ki 'o evi ajansa vericem, turistlere kiralasinlar. Bu para kendini amorti eder' . Ama adamin o şehirde sevgilisi varmış,onun üstüne ev almış, şehre gittikçe kadınla yaşamak için. Simdi annesiyle boşanma aşamasındalar, o evi kanitlayamadiklari gibi bir de içinde yıllarca yaşadıkları ev satılıp yarı parasi kadına verilecek, düdük gibi parayla ortada kaldı kadın. Yani herkesin çevresinde böyle ornekler var. Bir anda parasini harcayan erkekler bana güvenilir gelmiyor. Belki didseniz kandırıldığınızi anlarsiniz.
Mesela dilekçe var mı adliyeye şikayet ettiğine dair? Yoksa , 'alamayiz zaten' falan diyorsa büyük ihtimal isin içinde iş vardir

Of asiri üzüldüm yılların birikimi hani iş yeri açarsın batarsın tamam ama böyle yok yere gitmiş
Madem bir halta bulaşıyor da neden hepsini yatırıyor paranın bari birazını yatırsaymis
Neyse ki yaşınız genç siz çalışıp yaparsınız bundan sonra ne istiyorsanız yapın veya alın ertelemeyin

Bunları yapmışsın üstelik 'en azından artık bağır çağır yapmıyor' dediğine göre adam eve bir kuruş katkısı yokken , eminim çocuklara eşit bakıp yemek de yapamazken , ütüleri vs halletmezken bir de bağır çağır can sıkıyordu.
Bu adamın artı tarafı ne ki? Bunca sene koca kahrı çekmiş,elin adamını beslemişsiniz. Size de tüm malını mülkünü dolandırıcıya kaptirarak teşekkür etmiş - ki inşallah dolandırıcıya kaptırmıştır. Parasına dokunmayın - bosanirsaniz hakkınız olmasın diye sizden gizli yatırım yapmış da olabilir. KK'da örneği çok. Hatta benim yakın arkadaşımın sevgilisinin babası kendi ülkelerinden ev Alicam diye evin tüm birikimini ve çocuklarının parasını almış, demiş ki 'o evi ajansa vericem, turistlere kiralasinlar. Bu para kendini amorti eder' . Ama adamin o şehirde sevgilisi varmış,onun üstüne ev almış, şehre gittikçe kadınla yaşamak için. Simdi annesiyle boşanma aşamasındalar, o evi kanitlayamadiklari gibi bir de içinde yıllarca yaşadıkları ev satılıp yarı parasi kadına verilecek, düdük gibi parayla ortada kaldı kadın. Yani herkesin çevresinde böyle ornekler var. Bir anda parasini harcayan erkekler bana güvenilir gelmiyor. Belki didseniz kandırıldığınızi anlarsiniz.
Mesela dilekçe var mı adliyeye şikayet ettiğine dair? Yoksa , 'alamayiz zaten' falan diyorsa büyük ihtimal isin içinde iş vardir
Çok haklısnız çok üzgünüm hep beni üzerdi bide bunu yaptı hepten yıkıldim eskisi gibi değilim hıncımi alıyorum yok sayıyorum
Ama ne yazıkki doğru

Ya kolay para kazanmak diye bir şey yok,yok işte.Kumar oynamaktan hiç farkı yok kocanizin yaptığı şeyin.Koca koca eğitimli,akli başında olması gereken adamlar nasıl düşüyor böyle tuzaklara,aklım almıyor.
Genellemek gibi olmasın ama asıl eğitimli aklı başında görünen birçok insan çok daha çabuk kanıyor, her şeyi ben bilirim ben doğrusunu bilirim deyip kibre ve gaflete kapılıyorlar sonra böyle tüm parayı kaptırıyorlar, telefon dolandırıcılıklarında bile bakın sıradan vatandaş kadar profesörler de dolandırıldı.

Niyet okuyuculuğu gibi olmasın ama H huzun98 ‘in eşi muhtemelen birikimini 5’e 10’a katlayacağını sanıp parayı katlayınca da ev vb almak amacıyla değil de kim bilir ne hinlikler için kullanmayı düşünüyordu, dolandırılmasaydı yine eşine çocuklarına harcamayacaktı ama işte cin olmadan adam çarpmaya kalkar kendini eşinden üstün görür ondan para kaçırdığını sanarsan birileri de gelir paranı alır sen de süt dökmüş kedi gibi gezersin evde, eline toplu para geçsin yine aynısını yapacak, böyleleri değişmez.

Genellemek gibi olmasın ama asıl eğitimli aklı başında görünen birçok insan çok daha çabuk kanıyor, her şeyi ben bilirim ben doğrusunu bilirim deyip kibre ve gaflete kapılıyorlar sonra böyle tüm parayı kaptırıyor, telefon dolandırıcılıklarında bile bakın sıradan vatandaş kadar profesörler de dolandırıldı.

Niyet okuyuluğu gibi olmasın ama H huzun98 ‘in eşi muhtemelen birikimini 5’e 10’a katlayacağını sanıp parayı katlayınca da ev vb almak amacıyla değil de kim bilir ne hinlikler için kullanmayı düşünüyordu, dolandırılmasaydı yine eşine çocuklarına harcamayacaktı ama işte cin olmadan adam çarpmaya kalkar kendini eşinden üstün görür ondan para kaçırdığını sanarsan birileri de gelir paranı alır sen de süt dökmüş kedi gibi gezersin evde, eline toplu para geçsin yine aynısını yapacak, böyleleri değişmez.
Bana diyorki niyetim kötü değildi size daha iyi ev almak icin
Ven saray değil normal bi ev istemiştim oysa
O kibir yapıyordu oysa

Halinize üzüldüm cidden ama evlilikte zaten böyle sen-ben olayları nasıl olabilir aklım almıyor. Krediyi kim çekerse çeksin nakitiniz de varmış yazık olmuş cidden. Gerçekten böyle bir insanla bir ömür geçirmeye hazır mısınız onu sorun kendinize. Sürekli olarak aynı evin içinde hesap kitap yaparak mı yaşamak istiyorsunuz. Kendi halinize uygun bir yuva kurmalısınız bence eşinizin size yarardan çok zararı var gibi duruyor.

X