Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

Ne kadar kaybetti
Çok iyi ev aldırıp boşanmak

Attığı sayfa yabancı fark eder mi
Size geçmiş olsun, eşiniz spk denetiminde, Türk Ceza Kanununa bağlı bir yere para kaptırsaydı bari, en azından dava açardınız paranız parça parça bile olsa geri gelirdi, izi sürülemeyecek parasını geri alamayacağı, spk denetiminde olmayan, bizim kanunlara bağlı olmayan bir yere para kaptırmayı herkes başaramaz eşiniz çok zekiymiş gerçekten.

Dekont bilmem ama sayfayı gösterince avukatlar bişey yapamayiz demiş sahte sayfa diye
Cok yakinimin basina geldi.. telefon aldi guyya parayi aktardi banka hesabina ve karsidaki telefon yollamadi tabii baska seyler gonderdi.. banka zaten bilgi verimiyor ozel bilgi diye polis dersen daha beter.. ha bu dedigim tabii bi 10 yil onceydi.. sayfa varmis elinizde ordan ip adresi vs bulunup birseyler yapilirsa bilemem

Kuzucum konu sahibesinin durumu başka, ıp falan işe yaramaz, sahipleri Türk bile olsa yurtdışı serverlı bir site, kripto vb yatırım araçlarına para yatırmak için üye olunan, gönderdiğiniz paranın izinin sürülemeyeceği bir yer çünkü SPK denetiminde değil yurtdışı bağlantılı, TCK‘da bir şey yapamaz.

Muhtemelen tümüyle örnek veriyorum 1000 lira yatırdı diyelim, her baktığında parasının arttığını gördü kar ediyorum diye sevindi, yatırdığı para 5000 lira olunca çekmeye kalktı ve duvara tosladı.

Bazen ekonomi finans sayfalarında lisanslı yatırım danışmanı bile olsa öyle olacak böyle olacak şu hisseye gir sözlerine inanmayın, paranızı kendiniz yönetin, kimseye para yollamayın, borsa yapacaksanız sağlam bir aracı kurum veya banka üzerinden yapın diyorum ama demek ki hala parasını başkalarına kaptırmaya hevesli insanlar varmış, ben telegram vb üzerinden grup kurup hisse önerisi yapanlara bile karşıyım o dahi suç aslında ama canları yanmadıkça kimsenin sesi çıkmıyor.

Evet kendini çok zeki saniyor ben borsadan anlamıyor muşum

Evet kendini çok zeki saniyor ben borsadan anlamıyor muşum
Yalnız onun yaptığı da borsa değil, bizim borsamızla uzaktan yakından alakası yok, size yazık olmuş bu konuda üzüldüğüm bir siz bir çocuklarınız, eşiniz dolandırılmış diyemeyeceğim artık, ben yemedim al sen ye diyerek araştırmadan soruşturmadan Türkiye’yle bağlantısı olmayan denetlenemez bir siteye üye olup para transferi yapmış.

Eşinizin yaptığını siz anlamıyormuşsunuz ya hani siz bile yapmazdınız, ortalama bir akla sahip kimse yapmaz, yapsa yapsa parayla aklını bozmuş daha fazlası olsun diye hırs yapmış kişiler yapar bizde buna zeka demiyoruz ama neyse.

Cidden çok geçmiş olsun ama size, eşiniz müstahakını bulmuş, daha da maaşını bile onda bırakmayın.

Evet kibir onu yerle bir etti para hırsı sırf borç altına girmemek için ama borç iyi bir şey bence

Kocanız yalan söylüyor ve belki de siz buna inanmak istemiyorsunuz.
Olanı yazayım sitenin ismini vermeyeceğim, dolandırıcılık yapmak maksadıyla kurulmuş alım satım platformuna üye olup para transferi yapmış, bu tip siteler genelde yurtdışında kurulduğundan bizim spk ve tck’nın yapabileceği bir şey yok, sitenin bağlı olduğu ülkenin kanunlarına göre yargılanabilir o da Türkiye‘den mümkün değil yani aşırı masraflı takibi pek mümkün değil, kaldı ki bu platform muhtemelen kripto para alım satımı üzerine kurulmuş kabaca tokatlama sitesi, parayı yollarsınız blockchain üzerinden mikserleme yapıp parayı nereye transfer ettiniz sonra o para kimin hesabına geçirildi takip edemeyecek şekilde sistemde parayı yok ederler, siz arada baktığınızda x sitesi üzerinden açtığınız hesapta paranızı görürsünüz, bir daha bakarsınız paranız artıyor oohhh ohhh çekeyim dersiniz size parayı çekecekseniz 1000 lira paranıza karşı 3000 lira ödeme yapmanız gerekiyor derler, böyleee kalırsınız

huzun98’in yaşadığı tam olarak bu.

Yani kocası bu yüzden dekont falan göstermiyor,öyle mi Mune?Kolay yoldan para kazanma hırsı işte,olan hep kadınlara oluyor.

Yani kocası bu yüzden dekont falan göstermiyor,öyle mi Mune?Kolay yoldan para kazanma hırsı işte,olan hep kadınlara oluyor.
Bende baştan hep ülkemizde açılmış bir site sandım ama öyle değilmiş meğerse, siteyi yazdı bana ve evet o yüzden dekont gösteremez çünkü ticari bir şirket veya şahıs adına gönderilen bir para değil, yurtdışı serverlı üye olarak giriş yapabildiğiniz muhtemelen kripto para alım satımı üzerine kurulu bir site, siz daha buradan para transferi butonuna bastığınız anda onların sistem paranızın izini sürülemez hale getiriyor, o para kime gitti kimin hesabında bulunamaz, en azından Türkiye’den yapılabilecek bir şey değil çünkü bizim kanunlarımıza bağlı değil, site hangi ülkede açılmışsa o ülkenin kanunları geçerli, o ülkede bu yapılan suç değilse zaten yine yapabilecekleri bir şey yok, paranı yok ettik demiyorlar, paranı almak istiyorsan 1000 liraya 3000 lira isteriz diyorlar, eh haliyle sizde o ödemeyi yapamayacaksınız biliyorlar, ki ben ufak örnekler veriyorum, bir ev parasını düşünürsek, o parayı çekmek için 1’e 10 isteseler, huzun98’in eşi mümkünü yok ödeyemez, ödeyebilse bile parası zaten kimin hesabında kim bilir

Aynen çok vergi istiyorlar oysa borsa da cekerken vergi yok vergiyi kapmak için de ben araştırdım böyle şeyler çok olmuş
Türkiye 'de de olsa değişen bişey olmazdı dolandırıcılar her şeyi düşünür kimlik değiştiren bile var

En azından bu konuyu üye veya ziyaretçi olarak okuyan herkese ders olsun, kripto para, borsa, forex vs yapacaksanız spk denetiminde olan, Türkiye merkezli, Türk Ceza Kanunlarına göre yargılanabilecek yerleri araştırın, para yatıracaksanız da oraları tercih edin.
Öyle araştırmadan, yaptırım olarak kanunda yerleri var mı yok mu bilmeden patates yerlere para kaptırmayın, siz ayrı ağlarsınız eşiniz anne babanız ayrı.

Hayrat mı bunlar oturduğunuz yerden kolay ve çok para kazandırsınlar, böyle denetlenemez yerlerde daima kasa kazanır.

Aynen yıllarca yapmadı yapmadı tam ev almamiz gereken zamanda
Zaten 8 senedir almıyordu oysa çok kolay 2 ev bile alırdık Allah akıllı koca versin bekarlara

Yok yok Türkiye merkezli spk denetiminde bir yer olsa aynısı olmazdı, eşiniz bilmiyor belli, ama sizin aklınızda olsun bir gün borsaya veya kripto paraya yatırım yapmak isterseniz seçeceğiniz kurum spk denetiminde mi, Türkiye merkezli mi, sahibi kim, para transferi nereye kime yapılıyor araştırın, olmadı gidin bir avukata danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…