Şimdiye kadar altında zaten ama ben biseyler yapmak istiyorum artık hep onun yüzünden 8 sene dokunmadim hep ev alacam deyip durdu gösterdi almadi şimdi ortada kaldıkŞu an yaptığı olay yeni olduğu için sakin, uyumlu gibi gözüküyor ama böyle bir adam parasını size göndermez.
Sizde biriken biraz para var demiştiniz uygun bir arsa alsanız ayrılsanız orada da hakkı var. Sizdeki birikim altın olarak dursa en azından daha iyi olur.
Öyleymiş ama ben bunu boşandıktan sonra öğrendim. Hem de tahminime göre 3-5 yıl sonra öğrenmiş oldumEşiniz mi başka kadınla basıldı anlamadim
ÜzücüÖyleymiş ama ben bunu boşandıktan sonra öğrendim. Hem de tahminime göre 3-5 yıl sonra öğrenmiş oldum
İhanette var tabi ama tam yakalayamadım hiç. Ama hepsi birleşince yalan, dolandırma, kadınlar boşanmak farz olmuştu. Bebeğim 11 aylık oğlum 8 yaş borç içindeyim ailem yanımda değil o nedenle 3 ay emin olmak istedim evden gönderdim ve emin olunca boşandım.Üzücü
Boşanma sebebiniz o zaman ihanet değil başka bişey mi
Çok şey varmış gerçekten.İhanette var tabi ama tam yakalayamadım hiç. Ama hepsi birleşince yalan, dolandırma, kadınlar boşanmak farz olmuştu. Bebeğim 11 aylık oğlum 8 yaş borç içindeyim ailem yanımda değil o nedenle 3 ay emin olmak istedim evden gönderdim ve emin olunca boşandım.
Ben de kiradaydım ve borç içindeydim. Kiram da çok yüksekti. Söz verdi ev kirasını ocaktan hazirana kadar ödeyeceğim diye. Çocuklar okul ve kreşinden olmasın diye. Ama şey tövbe tutar mı afedersin. Martta boşanma davamız vardı. Davadan çıktık daha ben aracıma ulaşamadan aradı beni evden hemen çık diye. Neyse benim ailemin evi boştu yani eşya vardı da ailem başka şehirde ikamet ediyordu oraya taşındım 3 günde. Sana aynı şeyleri önermem zaten. Belki herşey dediği gibidir. Ve pişman olmuştur. Sadece emin ol ve kendini her zaman sağlama al maddi ve manevi. Gözlemle bakalım.Çok şey varmış gerçekten.
Ben evden de gönderemiyorum çünkü kirayı ödeyemem bazen diyorum keşke zamanında kredi çekip ben alsaydım benim üstüme olurdu böyle büyük hatada kovardım
SPK sitesine girmelisiniz devletin kurumu olduğundan linkini vermekte sakınca yok(https://spk.gov.tr/kurumlar/yatirim-kuruluslari/araci-kurumlar) siteye girince Aracı Kurumlar başlığı altında yer alan maddelerden İletişim Bilgileri’ne tıklarsanız sizi yine devletin sitesi olan spk’yla bağlantılı Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği sayfasına yönlendirir, orada spk denetimindeki ve TSPB’ye bağlı A’dan Z’ye alfabetik sırayla yetkili tüm bankalar ve aracı kurumlara ulaşırsınız, hatta bir süre veya tümüyle faaliyeti durdurulan kurumların listesi de vardır.Bilgileriniz için teşekür ederim.
Ama sitenin ismini yazsaniz bu işlerden anlamaya kişiler direkt elerler.
Birde araştirma nasil yapilmali,
Nasill anliyoruz spk denetim altinda olmadiğini?
Diyem bir siteye girdim nerden bu bilgileri bulabilirim?
Ben mesela site com.tr mi,iletişim ,çerez politikasi ve bilgi varsa kurulum üyeliği/sahiblerine bakarim.
Sadece borsa değil bir sürü sahte shop var ve hatta bazen birsey araştirirken çok sayida yabanci ülkelerden güya türkce yazilar var.Son zamanlarda fazla rastlaniyorum türkce icerikli ama site com.it,com.in veya bir başka afrika ülkesi.
Bu sayfalara asli girmem
Geçmiş olsun. Çok üzücü bir olay gerçekten. İş arkadaşlarınız muhtemelen meslek etiği gibi sebeplerle paylaşmadı sizinle. Ama keşke bilseydiniz tazminat davası acsaydıniz ihanettenBendeki abisiyle ortak iş yapıyordu güya. Neyse ortaklığı bozdu. Sonra dolandırıldım dedi. Aradan birkaç yıl geçti boşandım.
Meğer bşr kadınla basılmış abi ve annesinin evli komşusuyla. Davalık olmuş. Jandarma mahkeme görülmüş. Cezalar almış. Cezayıda düzenleyen kendi kurumum! Şaka gibi kimse söylememiş. Boşandıktan sonra öğrendim dediğim gibi. Muhtemelen bütün mal varlığımızı da kadının kocasına verdi ki olayı uzatmasın diye. Derin bir kuyu yani. İnş sizin gerçekten dolandırılmadır ama emin ol. Teşbihte hata olmaz eşeği sağlam kazığa bağla.
Sebebi biz olmayalım demişlerGeçmiş olsun. Çok üzücü bir olay gerçekten. İş arkadaşlarınız muhtemelen meslek etiği gibi sebeplerle paylaşmadı sizinle. Ama keşke bilseydiniz tazminat davası acsaydıniz ihanetten
Siber suçlara bakan şubeye neden gitmiyorSahte site olduğu için şikayet bile edememiş avukatlar bişey yapamayız demiş
Polise gidince sayfanın sahte olduğunu anlamış
Güven olmaz bu erkeklereBen de kiradaydım ve borç içindeydim. Kiram da çok yüksekti. Söz verdi ev kirasını ocaktan hazirana kadar ödeyeceğim diye. Çocuklar okul ve kreşinden olmasın diye. Ama şey tövbe tutar mı afedersin. Martta boşanma davamız vardı. Davadan çıktık daha ben aracıma ulaşamadan aradı beni evden hemen çık diye. Neyse benim ailemin evi boştu yani eşya vardı da ailem başka şehirde ikamet ediyordu oraya taşındım 3 günde. Sana aynı şeyleri önermem zaten. Belki herşey dediği gibidir. Ve pişman olmuştur. Sadece emin ol ve kendini her zaman sağlama al maddi ve manevi. Gözlemle bakalım.
Bana sen borsadan ne anlarsın derdi çık çakılacaksın dediğimde. Evet anlamam ama bana sorsa söyle bi sayfa var bire on veren bişey derdim asla girme güvenme.Bir kadın adamı vezir de eder, rezil de sözü bence erkekler için daha çok geçerli. Bu adam ataerkil olmayıp size ben şuraya para yatıracağım deyip fikir danıssaydı kimse kandiramazdı. Ayrıca Özgür Demirtaş demişti. Amerika'da yatırım danışmanı erkeklerden ostrojen almalarını istiyormuş patronları çünkü kadınlar yatırımda daha başarılı.
Katkısı yok ni ev alacaktı onu da batırdı hayırsız 8 Senelik evliliğimde sadece kirayi faturaları ödediİkiniz de çalışıyorsunuz, yemeği temizliği kim yapıyor, çocuklara kim bakıyor? Bu adam size yük, söyler misiniz tam olarak size katkısı ne bu adamın?
Bıraktı mı şimdi bunları ? Belki bu süreç bir dönüm noktası olur artık isteklerinizi söyleseniz size evde destek olsa.Kendi sabah işe akşam eve evi otel gibi kullan ır bu hatasından önce kavga çıkarır lanet küfür ağzından eksik olmaz ama ben takmazdım onu sadece huzursuz ederdi sonum ne olur Allah bilir
Eskisine göre daha iyi zaten sesini çıkarsa da yüzüne vursam diyorumBıraktı mı şimdi bunları ? Belki bu süreç bir dönüm noktası olur artık isteklerinizi söyleseniz size evde destek olsa.
Öncesinde zaten aile gibi degilmişsiniz, adam sizi küçümsüyormuş. Hesaplarını ayırmış, hakaret ediyor üzerine de herşeyi sizden bekliyormuş.Eskisine göre daha iyi zaten sesini çıkarsa da yüzüne vursam diyorum
Çocukları yanına bırakırım arada geç gelse de