Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

Evdeki para idaresini siz ele alın .eşiniz maaşını ve küçük yatırımı size versin siz her ay ona harçlık tarzında birşey verin birikimi harcamaları siz yapın .bir daha bunu yapıp yapmayacağına emin olamazsiniz

Evdeki para idaresini siz ele alın .eşiniz maaşını ve küçük yatırımı size versin siz her ay ona harçlık tarzında birşey verin birikimi harcamaları siz yapın .bir daha bunu yapıp yapmayacağına emin olamazsiniz
Teklif ettim ama parasını bi borca yatırmak kalanı bana göndermesi daha iyi olur şimdiye kadar parasının hesabını yapmadim güvenirdim şimdi asla

Çok zor bir durumda kalmışsınız çok geçmiş olsun. En azından kendi birikiminiz duruyor. Üstüne kredi falan çekseniz yeni evim kampanyası ile bir yerlerden alamaz mısnız? Kendi paranızla alacağınızdan anne baba üstüne yapsanız. tabi kredi olursa sizin adınıza olur. Eşiniz olurda ayrılırsanız hak talep edemesin diye. Ya da çocukların üzerine. Gidene oturup ağlamak vs bir işe yaramıyor. Çok üzücü bir durum anlıyorum ama şuan önünüze bakın. Ne yapılabilir onu düşünün.

Çok zor bir durumda kalmışsınız çok geçmiş olsun. En azından kendi birikiminiz duruyor. Üstüne kredi falan çekseniz yeni evim kampanyası ile bir yerlerden alamaz mısnız? Kendi paranızla alacağınızdan anne baba üstüne yapsanız. tabi kredi olursa sizin adınıza olur. Eşiniz olurda ayrılırsanız hak talep edemesin diye. Ya da çocukların üzerine. Gidene oturup ağlamak vs bir işe yaramıyor. Çok üzücü bir durum anlıyorum ama şuan önünüze bakın.
Bazen diyorum nasip değilmiş sağlık olsun ama içime ağırlık çöküyor pisi pisine gitmedi yıllarca bişey olmasın sonunda ev alma zamanı gelmişken daha büyük hayal kırıklığı

Yaşadığım yerde evler çok yüksek 3.bolgede olsam kendim çeker alırdım

Bazen diyorum nasip değilmiş sağlık olsun ama içime ağırlık çöküyor pisi pisine gitmedi yıllarca bişey olmasın sonunda ev alma zamanı gelmişken daha büyük hayal kırıklığı

3. bölgede alsanız. Kiraya verseniz kira krediyi karşılar mı? ona bir bakın. İlerde satar istediğiniz yerden alırsınız

Aynen çok vergi istiyorlar oysa borsa da cekerken vergi yok vergiyi kapmak için de ben araştırdım böyle şeyler çok olmuş
Türkiye 'de de olsa değişen bişey olmazdı dolandırıcılar her şeyi düşünür kimlik değiştiren bile var
Ben olsam yatırdığı dökümlerini hesabını yaptığı işlemleri isterdim.
Gözü kör kalmayın. İnsan sonra en çok buna üzülüyor. Ben bizzat yaşadım da ordan biliyorum. En azından dersin ki dolandırıldı, kibrinin ve hırsının kurbanı oldu ama dürüst davrandı. Tabi bir de sonra ki tavrı önemli. Gelir gider hesabını sana bırakacak mı?

Evet dolandırıldi
Bendeki abisiyle ortak iş yapıyordu güya. Neyse ortaklığı bozdu. Sonra dolandırıldım dedi. Aradan birkaç yıl geçti boşandım.
Meğer bşr kadınla basılmış abi ve annesinin evli komşusuyla. Davalık olmuş. Jandarma mahkeme görülmüş. Cezalar almış. Cezayıda düzenleyen kendi kurumum! Şaka gibi kimse söylememiş. Boşandıktan sonra öğrendim dediğim gibi. Muhtemelen bütün mal varlığımızı da kadının kocasına verdi ki olayı uzatmasın diye. Derin bir kuyu yani. İnş sizin gerçekten dolandırılmadır ama emin ol. Teşbihte hata olmaz eşeği sağlam kazığa bağla.

bence de artık olaya böyle bakmak lazım, olan olmuş, bu para sizden çıkacakmış böyle çıkmış diye düşünün, Allahım korusun sağlıkla ilgili bişi olsa ne ev ne araba düşünmez verirdik dimi? çok şükür evlatlarınız iyi, siz iyisiniz ananız babanız iyi.

eşinize de bişi diyemiyorum valla, büyük bi kopma oldu evinizde, ama sanmıyorum ki size maaşımı al bana harçlık ver desin.

Herkesin hayatında buna benzer ,irili,ufaklı maddi talihsizlikler olabiliyor inanın.Sizinki göz göre göre anda yaşarken giden koca bir meblağ olduğundan daha ağır gelmiştir muhtemelen.Ben de sizin gibi haberim olmadan ,kendi hakkımın da olduğu bir arsanın çok önceden satıldığını (ayrıntılara girmiyorum) ve şimdi o arsanın parası ile 3 tane iyi ev alınabileceğini öğrendiğimde çok içim sızladı ,ağladım.. Kısmet inanın bazı şeyler ,bunu duymak mantıksız gelse de nasip olmayan bir şey size ulaşmıyor,ya da sizdeyse bile başka yere gidiyor çok şahit oldum buna yaşamın içinde.O yüzden boşanmaktan önce ,eşinizin davranışlarını gözlemleyin.Size olan hareketleri özür diler tavırda mi sözgelimi ,size sormadan artık ekmek bile almıyor mu vs bunu bir deneyin.Eger öyleyse sizi seviyor,kaybetmek istemiyor. Özür ağızla dilenmekten çok davranışla dilenmelidir bana göre.Önünüze bakın artık. inanın siz ağlıyorsunuz diye o para gelmeyecek.Hayirlisi olsun bundan sonrası için.

Olanı yazayım sitenin ismini vermeyeceğim, dolandırıcılık yapmak maksadıyla kurulmuş alım satım platformuna üye olup para transferi yapmış, bu tip siteler genelde yurtdışında kurulduğundan bizim spk ve tck’nın yapabileceği bir şey yok, sitenin bağlı olduğu ülkenin kanunlarına göre yargılanabilir o da Türkiye‘den mümkün değil yani aşırı masraflı takibi pek mümkün değil, kaldı ki bu platform muhtemelen kripto para alım satımı üzerine kurulmuş kabaca tokatlama sitesi, parayı yollarsınız blockchain üzerinden mikserleme yapıp parayı nereye transfer ettiniz sonra o para kimin hesabına geçirildi takip edemeyecek şekilde sistemde parayı yok ederler, siz arada baktığınızda x sitesi üzerinden açtığınız hesapta paranızı görürsünüz, bir daha bakarsınız paranız artıyor oohhh ohhh çekeyim dersiniz size parayı çekecekseniz 1000 lira paranıza karşı 3000
Yok yok Türkiye merkezli spk denetiminde bir yer olsa aynısı olmazdı, eşiniz bilmiyor belli, ama sizin aklınızda olsun bir gün borsaya veya kripto paraya yatırım yapmak isterseniz seçeceğiniz kurum spk denetiminde mi, Türkiye merkezli mi, sahibi kim, para transferi nereye kime yapılıyor araştırın, olmadı gidin bir avukata danışın.
Bilgileriniz için teşekür ederim.
Ama sitenin ismini yazsaniz bu işlerden anlamaya kişiler direkt elerler.
Birde araştirma nasil yapilmali,
Nasill anliyoruz spk denetim altinda olmadiğini?
Diyem bir siteye girdim nerden bu bilgileri bulabilirim?
Ben mesela site com.tr mi,iletişim ,çerez politikasi ve bilgi varsa kurulum üyeliği/sahiblerine bakarim.
Sadece borsa değil bir sürü sahte shop var ve hatta bazen birsey araştirirken çok sayida yabanci ülkelerden güya türkce yazilar var.Son zamanlarda fazla rastlaniyorum türkce icerikli ama site com.it,com.in veya bir başka afrika ülkesi.
Bu sayfalara asli girmem

Teklif ettim ama parasını bi borca yatırmak kalanı bana göndermesi daha iyi olur şimdiye kadar parasının hesabını yapmadim güvenirdim şimdi asla
Şu an yaptığı olay yeni olduğu için sakin, uyumlu gibi gözüküyor ama böyle bir adam parasını size göndermez.
Sizde biriken biraz para var demiştiniz uygun bir arsa alsanız ayrılsanız orada da hakkı var. Sizdeki birikim altın olarak dursa en azından daha iyi olur.

Bendeki abisiyle ortak iş yapıyordu güya. Neyse ortaklığı bozdu. Sonra dolandırıldım dedi. Aradan birkaç yıl geçti boşandım.
Meğer bşr kadınla basılmış abi ve annesinin evli komşusuyla. Davalık olmuş. Jandarma mahkeme görülmüş. Cezalar almış. Cezayıda düzenleyen kendi kurumum! Şaka gibi kimse söylememiş. Boşandıktan sonra öğrendim dediğim gibi. Muhtemelen bütün mal varlığımızı da kadının kocasına verdi ki olayı uzatmasın diye. Derin bir kuyu yani. İnş sizin gerçekten dolandırılmadır ama emin ol. Teşbihte hata olmaz eşeği sağlam kazığa bağla.
Eşiniz mi başka kadınla basıldı anlamadim

bence de artık olaya böyle bakmak lazım, olan olmuş, bu para sizden çıkacakmış böyle çıkmış diye düşünün, Allahım korusun sağlıkla ilgili bişi olsa ne ev ne araba düşünmez verirdik dimi? çok şükür evlatlarınız iyi, siz iyisiniz ananız babanız iyi.

eşinize de bişi diyemiyorum valla, büyük bi kopma oldu evinizde, ama sanmıyorum ki size maaşımı al bana harçlık ver desin.
Sağ olun evet vermez kendini sağlama almak ister hayırsız

Herkesin hayatında buna benzer ,irili,ufaklı maddi talihsizlikler olabiliyor inanın.Sizinki göz göre göre anda yaşarken giden koca bir meblağ olduğundan daha ağır gelmiştir muhtemelen.Ben de sizin gibi haberim olmadan ,kendi hakkımın da olduğu bir arsanın çok önceden satıldığını (ayrıntılara girmiyorum) ve şimdi o arsanın parası ile 3 tane iyi ev alınabileceğini öğrendiğimde çok içim sızladı ,ağladım.. Kısmet inanın bazı şeyler ,bunu duymak mantıksız gelse de nasip olmayan bir şey size ulaşmıyor,ya da sizdeyse bile başka yere gidiyor çok şahit oldum buna yaşamın içinde.O yüzden boşanmaktan önce ,eşinizin davranışlarını gözlemleyin.Size olan hareketleri özür diler tavırda mi sözgelimi ,size sormadan artık ekmek bile almıyor mu vs bunu bir deneyin.Eger öyleyse sizi seviyor,kaybetmek istemiyor. Özür ağızla dilenmekten çok davranışla dilenmelidir bana göre.Önünüze bakın artık. inanın siz ağlıyorsunuz diye o para gelmeyecek.Hayirlisi olsun bundan sonrası için.
Çok sağ olun inanın 1 ay geçti içimdeki o ağırlık geçemedi hep ağlıyorum isyan etmek de istemiyorum ama hep keşke diyorum elimize çok fırsat geçti kocam acele etseydi şimdi sorunu olmazdı
Planım bozuldu belirsizlikler var her şey daha zor enerjim neşem yok

X