Kocam eski sevgilisini unutmadı

Gidecek adamı ne yaparsanız yapın tutamazsınız hele ki siz burada yazdığınız gibi fevri davranış sergiliyorsanız hazır şartlarda oluşmuş duruduramazsınız. Kendinize çeki düzen vermelisiniz bu saatten sonra işe yarar mı bilmem. Sağlam bir duruşunuz olsun adamı alın karşınıza sakince konuşun eğer sizi istemiyorsa da önünden çekilin. Malı mülkü de dert etmeyin. Bir de ne olursa olsun hemcinsimiz için artık veya buna benzer çirkin ifadeler kullanmayın hayat bu insanız başımıza gelmez dediğimiz gelir.

Benneden felaketım hanfendi soledıklerımde yanlıs olan ne kadın neden cevap verıyor ona gorustuklerını bılıyorım emınım gec gelıyor aksam telefonları acmıuor benı ınstagrmdan bıle engelldi
Adam kadının yanında değildir sadece sizsiz bi hava sahası istiyordur

Hayır arkadaşım kimse artık olmuyor, bizim insanlara hakaret etme lüksümüz yok. Kimse kadının cevap vermesini haklı bulmuyor ancak kimseninde kimseye artık, bi bok deme hakkı bulunmuyor. İnsanımız şunu bir kavrasa çağ atlarız çağ.
Konu sahibi o kadına hakaret ediyor burdakiler konu sahibine yükleniyor ve yüklenme biçimleri cok sert yapıcı değil yargılayıcı sen kim oluyorsun tarzında ve ağzının payını verme havasında yapılıyor bu da hoş değil ben soru soruyorum konu sahibine diyor mesela ama sorusuna baksan iğne çuvaldız dersiniz kibarca bakın hanfendi bu tarz kelimeler kullanmayın deyip açıklamasını aydınlatmasını yapıp öyle öne sürme yok
"gercek bir kadin haklari savunucusu karsisina aldigi kisiyi kazanmak ister "
Topu taca çıkarmaz.

Benneden felaketım hanfendi soledıklerımde yanlıs olan ne kadın neden cevap verıyor ona gorustuklerını bılıyorım emınım gec gelıyor aksam telefonları acmıuor benı ınstagrmdan bıle engelldi
Kadına ettiğiniz hakaretler?
Önce kocanız yazmış, önce kocanız onun adıyla seslenmiş. Kimse kadın haklı demedi ama sizinde diliniz felaket yani, habire hakaret edip duruyorsunuz, evde de böyleyseniz adamın sizi sevmesine fırsat bile bırakmamışsınız.

Arkadasıyla oturup belkı de aglıyor adam mutsuzum diye ondan gec gelip telefon acmıyor?

O da bende cok sevdım yazmıs mesajda ama benım kocam zaten oylelerime layık
Öyleler derken neyi kastettin açık olması onu öyleleştiriyor mu? Sevdik ama nasip olmadı demiş. Kusura bakmayın başkasını sevdiğini bildiğiniz adamdan üç çocuk yapmışsınız. Ne bekliyordunuz en başta evlenmeyecektiniz. Boşanmayarakta en büyük kötülüğü kendine yaparsın gönlü başkasında olanın yanında işi ne? Seni kale alsa kızına o kadının adıyla seslenmezdi. Onun yanında kendine saygını yitirirsin

Kadın neden suçlu ben anlayamadım .
Kadın bekar.
Adam evli . Evli olan adam . Eşine sadakat yükümlülüğü olan adam. Kadının mesaja cevap verip vermemesi sorun değil ki , sorun adamın kadına mesaj atması.
Sadakat sorumluluğu olmasa her ahlaksızlığı yapabiliriz yani güzelmiş.

O kızım dugun gunu esım eve sabaha kadar gelmedi bende sosyalmedyadan kurcaladıgım ıcın bılıyodum o gun dugun oldugunu sabah karsı geldı eve ıcmıs bıde normalde ıcmez o gun ıcmıs
Dinledigi sarkılar bıtmez hep böyle kavussa anlardı ne oldugunu kavusamadı ya ondan kıymetli
Valla kusura bakmayin da esiniz kapali degil diye elin kizini yari yolda birakiyor sonra kiz gidip biriyle evlenince bu mutaassip arkadas kendini ickiye veriyorsa ona hiiiiic acimam. Kadin da taaa 2011de evlenmis siz de bunun uzerine hala 2. Ve 3. Cocugu yapmissiniz. Ikiniz de hatalisiniz. Ex sevgiliye de helal olsun boyle basiretsizle ugrasmayip basmis tekmeyi.

Konu sahibi o kadına hakaret ediyor burdakiler konu sahibine yükleniyor ve yüklenme biçimleri cok sert yapıcı değil yargılayıcı sen kim oluyorsun tarzında ve ağzının payını verme havasında yapılıyor bu da hoş değil ben soru soruyorum konu sahibine diyor mesela ama sorusuna baksan iğne çuvaldız dersiniz kibarca bakın hanfendi bu tarz kelimeler kullanmayın deyip açıklamasını aydınlatmasını yapıp öyle öne sürme yok
"gercek bir kadin haklari savunucusu karsisina aldigi kisiyi kazanmak ister "
Topu taca çıkarmaz.
Konu sahibine yüklenme nedenleri bir hemcinsine boşandığı için artık, bi bok demeleri. Diğer sayfaları okursanız kaıdn kimseyi dinlemeyip hala kadını yerme, gömme peşinde. Benim kocam bana dürüst oldu, ben başkasını sevdiğini bile bile evlendim, üstüne bi de 3 çocuk yaptım diye sorgulamıyor bile. Ayrıca konu sahibi de adamdan parası için boşanmıyor çok belli yani.

Sen kocaya diş geçir evvel, ne kadar ayıp elin kadınına hakaret ediyorsun durduk yere. Kadın bişey de yapmamış, yüz de vermemiş senin koca yalanıyor ciğerci kedisi gibi. Cesaret buyurup kötü evliliğini bitirmiş, onu artık diye aşağılayacak topluma rağmen. İnşallah kocan seni boşamaz da kimse sana artık diyemez..
Kadına artık demesi yanlış ama diğer kadının adamın buna ilgisi olduğunu bile bile ben de seni sevmiştim demesi çookkk yanlış bence

Derdin arabansa arabayi sana biraksin, nafaka da verir. Neyin egosu nu anlamadim ki. Savasa cevirmissin olayi. Sanki sen salsan kadin da acmis kollarini kocani bekliyor da. Kadin evlenecek olsa o zaman ayrilmazdi.
Kendini soyle bir uzaktan izlesen gercekten hic saglikli bir dusince yapin yok.

Adam yaşadıklarından yorulmuş, gözü yasayamadiklarinda.
Buna sanki sen sebep olmussun gb.
Onun sana karşı gösteremediği ilgiyi, sen öfkeyle ona döndün belli ki.

Eskiyi unutamayan sadece o deil sanki. Bu ofken hep onla olsa nasi olurdu hissi verio belki de ona. Yada sen eskiyi ortaya dokunce o orneklendiriyo bilemedim..

Cok seyi kabul ettigin icin kendine yazik etmissin, icerek geldigi gece bari bitirseydin evliligi.

Basına gelmeden anlamaz ınsan napacagımı soruyorum destek ıcın
Bosarım ama delil toplayıp rezıl edıp bosarım anca dıyorm
Ya ben senin başına gelene üzüldüm.destek olmak da ister herkes ama sen çok sinirlisin.bosanman en iyisi.hatta o eşinin herseyini al ona da laf yok.ama rezil etme işlerine girme kendin ve çocukların için.surekli kavga etme ablacım.sakin ol biraz.

X